dövmelerim ve ben:()

canım sakladıkça suçluluk duygun artar,iyice söyleyemez hale gelirsin.gizli kapaklı bişey yapmışsın da ondan gizlemişsin gibi.yani bi şekilde görmesinş sağlayabilirsin mesela.

evet sankı sucluymusum gıbı:((
nasıl görmesını saglayacagım.kolumu çekıstırıp duruyorum yanına gıdınce:(
kendıme gıcık oluyorum böyle olunca:(

dövmen tam olarak nerede kolunda
sol bileğimin 2 ya da 3 cm yukarısında tatlım.aynı zaman da ensemde de var ve bu yuzden ya yakalı birseyler gıyıyorum ya da saclarımı acık bırakıyorum.
Allahımmm ne kadar vahım bır durum bu ya.
babamdan bıle saklamıyorum ben dövmelerımı :(((

çekinme bilsin göster yanındayken bi şekilde bilsin çocukcaz kendinide sıkma böyle :)

kızlar merhaba
suan kı erkek arkadasımla tanıdık aracılığıyla tanıstık.yanı yengemın yegenı oluyor kendısı.2 aydır beraberız
benım vucudumda bir cok dövme var(yaklaşık 9 adet)ailemde herkes bılıyor.kımseden saklamıyorumda.zaten hepsını seviyorum:))
asi bir izlenım yaratabılıyor dıye ilk görüştüğümüzde kolumdakını sakladım.sakladım da 2 aydır saklıyorum.ve bu durumdan artık sıkılmaya basladım.
ne tepkı verır ne der dıye düşünmekten cıldırmak uzereyım.neden bu kadar önemsiyorum bılmıyorum ama bu durumdan asırı rahatsızım.çok buyuk birseyde degıl halbu ki
ne yapacagım bılmıyorum kızlar.onu neden ilgilendırıyor sonuçta vücut benım ama bunu sadece dilim söylüyor:(
öneri bekliyorum kızlar en acilinden.

sen baştan rahatsız olmasaydın bişey olmazdı emin ol canım...yine rahatsız olma sen bişey söyleme ortaya çıkar olması gerektiği gibi görsün gayet doğal olduğunu belirtip "ben çok seviyorum" de...

benim de bileğimde minicik bir denizatım var eşim ilk gördüğüne hoşuna gitmedi onda da "asi kız" izlenimi yarattı galiba ve neden gerek duydun dedi...sildirelim falan dedi başta ama baktı ki ben seviyorum şimdi o da alıştı...sen önce rahatsız olma yaptırsıysan seviyorsan bırak başkaları da öyle görsün ... sen nasıl yansıtırsan öyle olur...

Son düzenleme:
sol bileğimin 2 ya da 3 cm yukarısında tatlım.aynı zaman da ensemde de var ve bu yuzden ya yakalı birseyler gıyıyorum ya da saclarımı acık bırakıyorum.
Allahımmm ne kadar vahım bır durum bu ya.
babamdan bıle saklamıyorum ben dövmelerımı :(((

kolunu çekiştirme, saçını topla mesela bir gün bırak kendiliğinden görsün...belki sormaz bile...

sen baştan rahatsız olmasaydın bişey olmazdı emin ol canım...yine rahatsız olma sen bişey söyleme ortaya çıkar olması gerektiği gibi görsün gayet doğal olduğunu belirtip "ben çok seviyorum" de...

benim de bileğimde minicik bir denizatım var eşim ilk gördüğüne hoşuna gitmedi onda da "asi kız" izlenimi yarattı galiba ve neden gerek duydun dedi...sildirelim falan dedi başta ama baktı ki ben seviyorum şimdi o da alıştı...sen önce rahatsız olma yaptırsıysan seviyorsan bırak başkaları da öyle görsün ... sen nasıl yansıtırsan öyle olur...

canım rahatsızlığım onun despotluğundan kaynaklıyor.biraz burnu havada arkadasın.ama gayet doğru bir acıklama bu.ben nasıl gösterırsem aynen öyle tepkı alırım.
vee evet benım dövmelerım var ve mutluyum.bu benım karakterımın asılığıyle alakalı bır durum degıl.
sonuç olarak 2 aydır beraberız ve az çok kısılığımı anlamıstır.
ama nasıl gösterecegım bılmıyorum.pat dıye benım dövmelerım var dıyemem.kendısının görmesı gerek ve bırtanesını gördugunde dıgerlerınden de bahsetmelıyım sence????

Bir arkadaşın dediği gibi birgün saçını topla kolu açık birşey giy ve git. Gördüğünde soracaktır dövmelerin mi var senin neden şimdiye kadar söylemedin diye ozaman dersinki bunları birilerine birşey ispatlamak yada kendimi göstermek için değl sevdiğim için yaptırdım o yüzden dikkat etmedim hiç görünüp görünmemesine. Bu senin için artı olacaktır.

Sevipte yaptırdıysan neden 2 aylık biri için kendini gizleyeceksin?

Şunuda söyliyim geri kalan dövmelerin göğüs üstü kasık üstü bel gibi yerlerde değilse sorun etmiyecektir diye düşünüyorum.. Çünkü saydığım bölgelerde olması için yapan kişi göğüs popo gibi yerleride görmüş olacaktır bunuda erkek arkadaşın kabullenmeyebilir..

Son düzenleme:
ben konustugum insanlara direkt soylerim hani konu acar dovmeden bende de var derim erkekler genelde ters tepki vermiyor yani benim cevremde gordugum kadarıyla tepki verenlerde seksi durdugu icin kıskanclıkdan istemez zaten ama sende saklama ya eger senden hoslanan biriyse sorun etmez

Ensendekini ve diğer yerlerdekileri göremeyebilir belki ama bileğindekini görebilir bigün yarım kollu bişey giy, rahat ol çekiştirme hiç görmesin diye. Sorarsa açıklarsın sormazsa kabullenmiş demektir :) Tam olarak nerelerde var dövmelerin

Ensendekini ve diğer yerlerdekileri göremeyebilir belki ama bileğindekini görebilir bigün yarım kollu bişey giy, rahat ol çekiştirme hiç görmesin diye. Sorarsa açıklarsın sormazsa kabullenmiş demektir :) Tam olarak nerelerde var dövmelerin

yani totalde 9 tane var.gögsümde belimde kasıgımda da var.benıde en cok onlar endışelendırıyor:Ss
bağnaz bir sekılde orayıda acmıs burayıda acmıs dıye dusunebılır.ve onun gözunde tamamen sacma bir duruma dusebılırım.hiç alakası olmadıgı halde..
buralarda olan dövmelerımı nasıl söyleyecegım.ya da söyleyecek mıyım benım kafamı karıstıran bu:(

belkide onun sana olan ilgisini ölçmen için gerçek bir fırsattır..:34:
sonuçta sen severek yaptırdın ve vücudunda onları görmeyi seviyorsun..
eğer senin sevdiğin senin sevdiklerine saygı duymuyorsa ya da özümseyemiyorsa
ortada zaten bir kopukluk vardır..:31: seven insanların -gerçi siz yeniymişsiniz ama
o potansiyeli varsayarsak- genel lafı nedir? :" her halinle kabulümsün.":21:

eğer bu konuda biraz bağnazsa hiiiiiç çaktırmadan dövme yaptırdığım kişi bayandı falan dersin gidip araştıracak hali yok herhalde :)

Ama bence söyle belki çok hoşuna gider kendisi bile yaptırır(inşallah senin yaptırdığın yere değil tabi :) )

eğer bu konuda biraz bağnazsa hiiiiiç çaktırmadan dövme yaptırdığım kişi bayandı falan dersin gidip araştıracak hali yok herhalde :)

Ama bence söyle belki çok hoşuna gider kendisi bile yaptırır(inşallah senin yaptırdığın yere değil tabi :) )

daha o kadar yenıyız kı tatlım bu konuda ne düşündüğünü inan bılmıyorum.aramızda bahsi bile gecmedi..
ama bılıyor musun bnde sennle aynı fıkırdeyım kadın dövmecıye yaptrdım dıyebılırım.ya da ha doktor ha dövmeci ne fark eder.dimi ama :)))))))

Canım merhaba
artık kurtuldumm.gördü erkek arkadasım kolumdaki dövmemi.baska var mı dıye sordu.bende yaptırmayı düşünüyorum falan dedi.
ve artık beni dövmeli hatunum dıye seviyor.inanılmaz rahatladım ama.yaklaşım tarzı hiç beklediğim gibi değildi.çok tatlıydı ya benım sevgilim.
artık gecti yani.çok mutlu olduğum için payşamak istedim :))))))

Back
X