• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dövmesi veya piercingi olan bayanlar resimlerinizi paylaşır mısınız ?

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
vucudunda dovme piercing hızma bulunan bayanlar resimlerinizi koyun gorelim bakalım :sm_cool:

Ben piercingimin bulundugu bölgenin resmini ceker koyarsam ebediyen banlanirimdelikafadulden
Dermisim:jeyyar:

netten almaını tavsiye etmem cunku Titanyum olanını bulman zor sahte yollarlar :)

bende de piercing var hihoyyyt ama resm koyamam cnm :(((
açılışı sen yap mooncum yerimseniben
hızma düşünüyorum şuan ben CADIARZU

merhaba arkadaslar, benim de hem dovmem, hem kas piercingim var,
dovmem sag el bilegimin ic kisminda bi yazi, exi andiran bi yazi malesef.ama fotografini buraya koyamicam cunku onu sildirmeyi ya da uzerini cover baska bir dovme yaptirmayi dusunuyorum.
piercingim de yine sag tarafimda, kasimda, ikisinden de cok memnunum. piercingimi yaptirali 6 yil oldu, dovmemi de 4 yil. hatta baska dovmeler de yaptirmak istiyorum. cunku kesinlikle bagimlilik yapiyor.
bu da hem dovmemin hem de piercingimin gorunebildigi bir foto.ustelik tam da dovme yapilirken.(umarim yapabilmisimdir)

Eklentiler

• $mytattoopiercingg.webp
    $mytattoopiercingg.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 130
Son düzenleme:
benim değil ama ablamın dövmesi var:) cesaretim olsa benzer bi modelini yaptırmak isterdim:)))

bayıldımm ablanın dövmesine yaa işte ben de tam bu boyutlarda aynı yere istiyorum omuzdan dirseğe kadar, şu an para biriktirme aşamasındayım ama böyle biriktir biriktir olmuyo yazın bi yerlerde çalışıp toplu para almam lazım, şimdilik beklemedeyim o yüzden
bir de bağımlılık yapıyormuş hakkaten, bir kere o mürekkebi yiyince insan habire yaptırmak istiyormuş ben de hayatımda benim için önemli olayları simgeler haline getirip harmanlamayı düşünüyorum, şimdiden karaladım bişeyler :1rolleyes:

bayıldımm ablanın dövmesine yaa işte ben de tam bu boyutlarda aynı yere istiyorum omuzdan dirseğe kadar, şu an para biriktirme aşamasındayım ama böyle biriktir biriktir olmuyo yazın bi yerlerde çalışıp toplu para almam lazım, şimdilik beklemedeyim o yüzden
bir de bağımlılık yapıyormuş hakkaten, bir kere o mürekkebi yiyince insan habire yaptırmak istiyormuş ben de hayatımda benim için önemli olayları simgeler haline getirip harmanlamayı düşünüyorum, şimdiden karaladım bişeyler :1rolleyes:

marmariste yaptırmış tatlım nerdesin bilmiyorum ama kadıköyde ve bakırköyde çok iyi dövmeciler varmış öyle duyumlar alıyorum arkadaşlardan..fiyatları da uygun oluyormuş bi bak derim ben:)

marmariste yaptırmış tatlım nerdesin bilmiyorum ama kadıköyde ve bakırköyde çok iyi dövmeciler varmış öyle duyumlar alıyorum arkadaşlardan..fiyatları da uygun oluyormuş bi bak derim ben:)

teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan benim yaptıracağım kadın izmirde, 3 boyutlu dövmeler konusunda bayaa iyi birisi, ama kadıköydekileri de çok duyuyorum iyice araştırmak lazım tabi, bir ara istanbula gelicem o zaman gider fiyat alırım saol hihoyyyt

moon çok tatlı durmuş dövmen
bendede 3 tane dövme var kızlarhihoyyytyenilerini yaptırıcam kısmetseboshayallersmile

Back
X