Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim değil ama ablamın dövmesi var:) cesaretim olsa benzer bi modelini yaptırmak isterdim:)))
bayıldımm ablanın dövmesine yaa işte ben de tam bu boyutlarda aynı yere istiyorum omuzdan dirseğe kadar, şu an para biriktirme aşamasındayım ama böyle biriktir biriktir olmuyo yazın bi yerlerde çalışıp toplu para almam lazım, şimdilik beklemedeyim o yüzden
bir de bağımlılık yapıyormuş hakkaten, bir kere o mürekkebi yiyince insan habire yaptırmak istiyormuş ben de hayatımda benim için önemli olayları simgeler haline getirip harmanlamayı düşünüyorum, şimdiden karaladım bişeyler :1rolleyes:
marmariste yaptırmış tatlım nerdesin bilmiyorum ama kadıköyde ve bakırköyde çok iyi dövmeciler varmış öyle duyumlar alıyorum arkadaşlardan..fiyatları da uygun oluyormuş bi bak derim ben:)
yeni yaptırdım hala acıoo...
ama iiki yaptımışımm çook güsel olduEki Görüntüle 133651 Eki Görüntüle 133650 Eki Görüntüle 133651 Eki Görüntüle 133650