Down olabilirmi

asmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2023
10
0
1
30
28 haftalik burun kemigi kisaligi olub normal cocugu dogan varmi

28 haftalik burun kemigi kisaligi olub normal cocugu dogan varmi
Burun tek başına bir şey ifade etmez belki burnu küçük olacaktır. Ense kalınlığı ile birleşince ortaya sorun varlığı çıkıyor

Burun tek başına bir şey ifade etmez belki burnu küçük olacaktır. Ense kalınlığı ile birleşince ortaya sorun varlığı çıkıyor
Ilk ultrasonunda herwey normaldi..haftam ilerledikce burun kemigi hep ayni kaldi cok az buyudu..cok endiweliyim hicbir testde yaptirmadim

Ilk ultrasonunda herwey normaldi..haftam ilerledikce burun kemigi hep ayni kaldi cok az buyudu..cok endiweliyim hicbir testde yaptirmadim
Neden test yaptirip yanit almiyorsunuz? Belki bosu bosuna vesvese yapiyorsunuz. Doktor yonlendirmedi mi?

Ilk ultrasonunda herwey normaldi..haftam ilerledikce burun kemigi hep ayni kaldi cok az buyudu..cok endiweliyim hicbir testde yap
Neden test yaptirip yanit almiyorsunuz? Belki bosu bosuna vesvese yapiyorsunuz. Doktor yonlendirmedi mi?
Test yaptirsamda hicbir tedavisi yok onun icin yaptirmadim.doktorumda bawqa hicbir belirti yok diyor

Test yaptirsamda hicbir tedavisi yok onun icin yaptirmadim.doktorumda bawqa hicbir belirti yok diyor
biliyorum tedavisi yok. Ama belki cocukta down sendromu da yok. Sizin simdi iciniz sikiliyor, var mi diye endise ediyorsunuz. Belki test yaptiracaksiniz, yok cikacak ve rahata ereceksiniz. O nedenle test yaptirmamanizi anlamiyorum. Misal allah gostermesin var cikarsa da bebek gelmeden arastirirsiniz, okursunuz, ne gibi extra ihtiyaclari olabilir bilgi sahibi olursunuz, bebeginize en iyi sekilde hazirlanirsiniz. Ben gercekten test yaptirmamayi anlayamiyorum.

Back
X