- 4 Şubat 2020
- 107
- 34
- 48
- 42
- Konu Sahibi Pandora kutusu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Riskin yuksek degil demekDown sendrom tarama riski cutoff degerinin altindadir
Trisomi 18 /13 tarama riski cutoff değerinin altındadır
Ne demek çok sinirlerim bozuldu .doktor gelme dedi eşim sonuç aldı ama tam anlamamış bebeğim normalmi yaşım 37 buarada..
Sizden razi olsun benim 1.53 cikmisti ama.amniyosentez temiz gelmistiÇok sağolun ben anlamadim morlaim çok bozulmuştu Allah razı olsun
içimi rahatlattiniz çok sağolun. Sağlıklı büyütmeyi nasip etsin RabbimSizden razi olsun benim 1.53 cikmisti ama.amniyosentez temiz gelmisti
Amin hepimizinkiniiçimi rahatlattiniz çok sağolun. Sağlıklı büyütmeyi nasip etsin Rabbim
Down sendrom tarama riski cutoff degerinin altindadir
Ne demek çok sinirlerim bozuldu .doktor gelme dedi eşim sonuç aldı ama tam anlamamış bebeğim normalmi yaşım 37 buarada..
Eşime aciklama yapmış ama yaş grubu riski demiş.tabi eve gelince eşim tam anlatamadı bana tam olarak bunu yazıp doktora gittim doktorla görüştüm yaşın ileri olduğu için 240 kişiden 1 kişide görülür bir test var dedim bu sıvı alınıp dedim gerek yok hayir yaptirma dedi bebekte sikinti yok yasin 37 oldugu için dedi.ama bazen başkalarından duymakta içimi rahatlatıyor.Doktorunuz güzel bir açıklama yapmadi mi? Eğer iletisim problemi olan bir doktorsa tavsiyem zaman geçmeden başka bir doktora geçin
Eşime aciklama yapmış ama yaş grubu riski demiş.tabi eve gelince eşim tam anlatamadı bana tam olarak bunu yazıp doktora gittim doktorla görüştüm yaşın ileri olduğu için 240 kişiden 1 kişide görülür bir test var dedim bu sıvı alınıp dedim gerek yok hayir yaptirma dedi bebekte sikinti yok yasin 37 oldugu için dedi.ama bazen başkalarından duymakta içimi rahatlatıyor.
Cok sağolun ailemden uzaktayım onlara sorsam içlerine dert edecekler en güzel yer burası birebir yaşamış görmüş insanlar olunca daha rahatlıyor insan .Allah razı olsun20.haftalarda organ taraması isteyecek o zaman içiniz daha çok rahat eder
Aynı durumu yaşıyorum sonuçlarda Aynı yaştaDown sendrom tarama riski cutoff degerinin altindadir
Yahu cut off degerinin altinda test negatif bir sorun yok demekAynı durumu yaşıyorum sonuçlarda Aynı yaşta