- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Siyah peri
-
Cocugun sagliklimiydi ? Down sendromlu bebek daha cok bulanti verirmis35 yaşında 3.çocupumu kucağıma aldım.bulantılara dayanamıyorum dediğimde yaşın var demişti bebişe bir şey demedi 2li test iyi çıkarsa ve boyun ölçümümyapıldımı bilmiyorum iyi çıktıysa bence başka doktora görün derim
Sukur her dedigimi anliyo cok sukurMaşallahbizim bir tanidigimizin kızıda down sendromlu evet sadece biraz konuşması değişik gibi ama bir gide maşallah açılmış özeleözelegitimin yani sıra bence ailenin iletisimide önemli maşallah yanına otur ne lerde nelerrr konuşurduk ve kalkar kendisi düşünürdü meyve getirirdi öyle bir laflarverirdiki maşallah ihızli hızlı
Keşke vaktim olsa bekliycem keşke daha önce çıkmış olsa ama zaten yavrum 5 buçuk aylık olucak başka bir doktora daha görünüp artık karar vermem gerekicek sanırımAnlıyorum. İkili testi konuşurken doktorum bana bunu sormuştu. Ben de emin değilim dedim ve yaptırdım. Dediğim gibi o parlaklik kaybolabiliyor. İstersen bir süre bekle yeniden baktır. Kaybolmazsa amniyosentez yaptırırsın. Umarım kaybolur.
2 li ve 3 lü test yapıldı ense kalınlığında bi problem olsa orda çıkardı sanırım eli yüzü kemikleri gayet normal dendi çok daha geç yaşlarda sağlıklı çocuk sahibi olan o kadar tanıdığım var ki zaten35 yaşında 3.çocupumu kucağıma aldım.bulantılara dayanamıyorum dediğimde yaşın var demişti bebişe bir şey demedi 2li test iyi çıkarsa ve boyun ölçümümyapıldımı bilmiyorum iyi çıktıysa bence başka doktora görün derim
Hangi hastanede acaba kendisiBen de ankaradayım. Benim doktorum doç.kudret erkenekli. Riskli gebelik uzmanı. İnsanın içini rahatlatır. Ayrıntılı ayrıntılı anlatır. Gitmek isterseniz öneririm
Artik o cocugu aldiramazsinki.... cok buyukKeşke vaktim olsa bekliycem keşke daha önce çıkmış olsa ama zaten yavrum 5 buçuk aylık olucak başka bir doktora daha görünüp artık karar vermem gerekicek sanırım
Başka testlerde hiç belirti vermedi mi peki 3 lü testte detaylıda filan2li test bisey demek degil bende risk yok cikti. Down swndromlu dogdu
Benim kizimdada ense sorunu yoktu.. anlayamadilar2 li ve 3 lü test yapıldı ense kalınlığında bi problem olsa orda çıkardı sanırım eli yüzü kemikleri gayet normal dendi çok daha geç yaşlarda sağlıklı çocuk sahibi olan o kadar tanıdığım var ki zaten
Memorialde. İmkanınız varsa görünün. Çünkü içiniz içinizi yiyecek.Hangi hastanede acaba kendisi
Hayir iyikide ogrenmedim.. sadece amniyon sivin yuksek diyorlardi, cok sekerli tuketiyodum ondandir dediler. Ama down sendromllu oldugundanmisBaşka testlerde hiç belirti vermedi mi peki 3 lü testte detaylıda filan
İnternette 6 aya kadar yazıyor bende bilmiyorum çözemedimArtik o cocugu aldiramazsinki.... cok buyuk
Evet aynen öyleMemorialde. İmkanınız varsa görünün. Çünkü içiniz içinizi yiyecek.
Allah korusun.... anca olu bebek doguruyosun...resmen olduruyosun... yanlis anlama beni ltfn . Amacim uzmek degil...İnternette 6 aya kadar yazıyor bende bilmiyorum çözemedim
Bozmaz olur mu bu dünyanın en zor kararı umarım böyle bir karar vermek zorunda kalmamAllah korusun.... anca olu bebek doguruyosun...resmen olduruyosun... yanlis anlama beni ltfn . Amacim uzmek degil...
Ama buda psikolojini bozmazmi ilerde.. kolay degil
Amin inşallah ❤Insaallah sagliklidir ancak sana bunu diyebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?