Down sendromu riski ve amniyosentez

Cocugun sagliklimiydi ? Down sendromlu bebek daha cok bulanti verirmis

Sukur her dedigimi anliyo cok sukur
Dogdunda cok agladim. Fakat bosunaymis...
Dunya tatlisi ve yemin ederimki iyiki benimle diyorum. Sevgisi cok baska. Anlatamiyorum...

Keşke vaktim olsa bekliycem keşke daha önce çıkmış olsa ama zaten yavrum 5 buçuk aylık olucak başka bir doktora daha görünüp artık karar vermem gerekicek sanırım

2 li ve 3 lü test yapıldı ense kalınlığında bi problem olsa orda çıkardı sanırım eli yüzü kemikleri gayet normal dendi çok daha geç yaşlarda sağlıklı çocuk sahibi olan o kadar tanıdığım var ki zaten

Ben de ankaradayım. Benim doktorum doç.kudret erkenekli. Riskli gebelik uzmanı. İnsanın içini rahatlatır. Ayrıntılı ayrıntılı anlatır. Gitmek isterseniz öneririm

Bu parlakliği ben cok duydum saglikli dogdular.. biri de yiğenime dedi masallah turp gibi yavrum.
Yani yaşiniza nasil riskli der.
E ozaman 16 yaşinda dogursun herkes hey allahim ya

eğer ki varsa öyle bişey kıymayın ona niceleri evlat diye çırpınıyor bak. Rabbim onu size nasip etmiş. Kul değilmiyiz hepimiz sınanıyoruz sizin imtihanınızda demek ki böyle. ona kıysanız yine hamile kaldığınızda neler yaşayacağınızı kestirebiliyormusunuz. siz onu öyle kabul edinki Rabbimde sizi mükafatlandırsın. Bakın buda bizim meleğimiz yiğenim ne kadar tatlı değil mi

Eklentiler

• IMG-20190625-WA0001.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 131
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…