- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Siyah peri
-
Cok tatli coookeğer ki varsa öyle bişey kıymayın ona niceleri evlat diye çırpınıyor bak. Rabbim onu size nasip etmiş. Kul değilmiyiz hepimiz sınanıyoruz sizin imtihanınızda demek ki böyle. ona kıysanız yine hamile kaldığınızda neler yaşayacağınızı kestirebiliyormusunuz. siz onu öyle kabul edinki Rabbimde sizi mükafatlandırsın. Bakın buda bizim meleğimiz yiğenim ne kadar tatlı değil mi
Tşk ederizCok tatli coook
İlk 3 4 ayım bebeğime bişey olacakmı düşecekmi korkusuyla geçti tam yüzüm gülmüştü ki bu çıktıBu parlakliği ben cok duydum saglikli dogdular.. biri de yiğenime dedi masallah turp gibi yavrum.
Yani yaşiniza nasil riskli der.
E ozaman 16 yaşinda dogursun herkes hey allahim ya
2 li de 3 lü de yapıldı sıkıntı yok dendi fakat bu parlaklığı görünce 3 lü yaş riskli çıkmış dendi bende anlamadım hiçbişey inanın
Öyle yapıcam bir doktorla daha görüşüp karar vermeyi düşünüyorumEntersan geldi baska bir gorus daha alin isterseniz. Zaten gebeligi sonlandirmayi dusunmuyorsaniz down sendromu icin tetkik yaptirmaniza gerek yok. Eger ki oyle bir durumda sonlandiririm diyorsaniz yaptirin.
Ve o kadar çok kişiye söyleniyor ki bu 200 de 1 gebelik kaybı riski de söyleniyor tabiiYa lütfen yapmayın, bazı doktorları hiç anlamıyorum neden bu kadar pervasızlar. Ankara'da olduğunuzu söylediniz çok iyi perinatologlar var onlarla konuşun, görüşün. Benim doktorum Mehmet Metin Altay'dı 1 küsür saat bebeğin her yerini inceledi ben memnun kaldım. Lütfen sizde araştırın kendinize uygun doktora gidin. Ayrıca kan testiyle çok yüksek oranda bebeğin sağlıklı olup olmadığı belli oluyor zaten bu testi yaptırın. Hemen hop diye sıvı alalım da ne demek yaş daha 31 üstelik.
Dil çıkarmasına hiç rast gelmedik açıkçası çok o kadar yüzünü net görmedik, hiç kusmadım da sıvım da normal düzeyde diye biliyorumCok kusuyormusun ?? Sıvın fazlami mesela ?? Cok dil cikariyomy ultrasonda ??
Çok tatlı meleğim Allah bağışlasın inanın ön yargı değil kaderde varsa zaten engel olamayız sadece insan düşünmek zorunda herşeyieğer ki varsa öyle bişey kıymayın ona niceleri evlat diye çırpınıyor bak. Rabbim onu size nasip etmiş. Kul değilmiyiz hepimiz sınanıyoruz sizin imtihanınızda demek ki böyle. ona kıysanız yine hamile kaldığınızda neler yaşayacağınızı kestirebiliyormusunuz. siz onu öyle kabul edinki Rabbimde sizi mükafatlandırsın. Bakın buda bizim meleğimiz yiğenim ne kadar tatlı değil mi
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Çok tatlı meleğim Allah bağışlasın inanın ön yargı değil kaderde varsa zaten engel olamayız sadece insan düşünmek zorunda herşeyi
Evet şuan 11aylık tatlı bir oğlum varCocugun sagliklimiydi ? Down sendromlu bebek daha cok bulanti verirmis
Doğru çok büyümüş artık. İnşallah sagliklidir hem anlamda. Stres yapmamaya dikkat et bu süreçte.Keşke vaktim olsa bekliycem keşke daha önce çıkmış olsa ama zaten yavrum 5 buçuk aylık olucak başka bir doktora daha görünüp artık karar vermem gerekicek sanırım
Allah bagislasinEvet şuan 11aylık tatlı bir oğlum var
Amin inşallah stres yapmamaya yavrumu üzmemeye çalışıyorum ama elden ne kadar gelirse tabiDoğru çok büyümüş artık. İnşallah sagliklidir hem anlamda. Stres yapmamaya dikkat et bu süreçte.
Darısı başıma inşallah ne kadar sürede geçti parlaklık pekiBende tup bebekle hamile kaldim detayli ultrasonda bagirsaginda parlaklik görünüyor denildi sivi alip test yapilmasi gerekiyor denildi ben kabul etmedim herseye raziydim cunku.. 8 seneden sonra tup bebekle kavustugum yavruma kiyamazdim. Cok sukur saglikli dogdu oglumuz.
Aşkım down sendromlu ise aldıracak mısın?Merhabalar ben 22 haftalık gebeyim bugün detaylı ultrasonum vardı ve bebeğin bağırsakta parlaklık görüldü doktorlar yaş riskin de var down sendromu olabilir sıvı aldır dediler. Yaşım henüz 31 ve bebekte başka hiçbir sorun yok, birkaç farklı sebebi olabilir bu durumun. Okuduğum duyduğum kadarıyla çok insanın başına gelmiş genelde sıvı aldırmak istemiyor ve çoğunlukla bebekleri sağlıkla doğmuş.Sıvı aldıranda bi o kadar çok var. Ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olup fikir verebilecek olan var mı bu konuda
Bana mı sordunuzEsra hanıma siz gittinizmi esra bulgan kilicdag dan bahsediyorum
BilemiyorumAşkım down sendromlu ise aldıracak mısın?
Insallah Rabbim yüzünüzu güldursün. Gecmedi galiba doguma kadar doktorum benim cok pimpirikli biri oldugumu bildiginde cogu seyi soylemedi bende bir iki kere sordum evet parlaklik devam ediyor ama bir sorun olacagini sanmiyorum dedi bende sormadim hic..Darısı başıma inşallah ne kadar sürede geçti parlaklık peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?