Down sendromu sonrası tekrar hamile kalmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi halek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

halek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
135
2
96
İzmir
Arkadaşlar merhaba.2yıl önce 5aylık bebeğim sonlandırma yapıldı.10yaşında sağlıklı bir oğlum var.tekrar hamile kalmak istiyorum.şu konuda kararsızım genetik inceleme yapılabilinmesi için acaba tüp bebek yöntemi ile mi deneme yapsam?normal yol ile hamile kalırsam aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.bu konuda bilgisi olan yada benim gini aynı şeyleri yaşayanlar lütfen yazsın..teşekkürler..

Merhaba bebeğinizde bir sorun olmadı dimi bende 5 aylık bebeğimi down sendromu ve hidrosefali yüzünden sonlandırdım şimdide hamile kalırsam aynı şey olur diye çok korkuyorum

Merhaba bebeğinizde bir sorun olmadı dimi bende 5 aylık bebeğimi down sendromu ve hidrosefali yüzünden sonlandırdım şimdide hamile kalırsam aynı şey olur diye çok korkuyorum
Kaç haftaliktiniz bana da ventrikülomegali teşhisi konuldu. Ama 26 haftaligim. Kordonsentez yapildi. Sonuc bekliyorum. Bi terslik oldugunda nasil sonlandirilacak bilmiyorum bu haftada anlayamadim

20 haftalıktı benimde çok olmadı sonlandıralı 01.05.21 bu ay sonlandırdık sabah 9.30 yatış yapıldı akşam 5 te doğum oldu.Yatakta doğum oldu.Saat başı ilaç veriyorlar alttan ve üstten sancılar sıklaşınca doğum oluyor.Normal doğum yapıyorsunuz tabi 9 aylık bebek doğumuna göre zor olmuyor.Çünkü bebek küçük oldugu için ama sancı aynı sancı oluyor.Doğum sonrası doğumhaneye götürüyorlar rahmi narkoz vererek temizliyorlar.Sonrada taburcu ediyorlar.Ama psikolojik kısmını sorarsanız berbat durumdayım. İnşallah zamanla geçer.Bu kararı vermek zorunda kalmak çok zor.Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın. İnşallah sonucunuz iyi gelir.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bilemezsin. Sonlandırma kararı ayrı devam kararı ayrı zor olacak. Kendimi hic iyi hissetmiyorum o yüzden. Allah kalbine serinlik versin. Başın sagolsun.

Merhabalar sonlandırma sonrası yeniden bebek düşündünüz mü nasılsınız benim de çok yeni 23.08.2022 de sonlandırıldı down sendromuydu ve kalp rahatsızlığı kendimi berbat hissediyorum bizi en iyi biz anlarız galiba bilgi verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…