- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok büyük heveslerle almıştım ama saçlarımı o kadarrr kuruttu kii... daha suyun altındayken bile parmaklarım saçlarımın arasından geçmez yapışır oldu. düğümleri çözemiyorum krem kullanmazsam. ve dökülmem arttı ne yazık ki
yaniii çok doğal olması benim saçıma yaramadı maalesef
bu maskeleri bende denemek istiyorum etkisi neydi saçında biralı olanın :)Ben sadece biralısını kullandım ve en çok da onun övüldüğünü duydum. Bence o. Ballısından da memnun kalan var ancak avokadoluyu pek tutan yok. Bunun yanısıra haftada 1-2 kere badem yağı, hint yağı ve zeytin yağını karıştırıp kullanırsan da faydasını görürsün bence :)
Maaalesef hic olmadi bende kece gibi yaptiKesinlikle kimyasal olarak saç dökülmesini tetiklemeyen ve cilde zarar veren maddeler içermeyen bir şampuan. İçerisinde SLS, paraben, .fosfat yok ve eco sertifikalı, yani çevreye de size de zarar vermiyor. Fiyatı ithal olduğu için biraz pahalı ancak uzun süre de gidiyor. 14-15 tl arasında, 325 ml.
Eki Görüntüle 287542