Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21 haftalık gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım bebeğimde kromozon fazlalığı vardı. 19 haftada aminosentez yapıldı. sonuçlar pozitif geldi. şimdi aradan 3 ay geçti tekrar hamile kalsam aynı olayları yaşarım diye çok korkuyorum
Slm allah herkese sağlıklı bebek nasip etsin..Bu benim ilk gebeliğim su an 22 haftalık..benimde ikili testimin sonucları normal ama üçlü tarama testim riskli cıktı ve amniosentes yaptırdım. 1 aydır oluyor neredeyse dengem bozuldu üzüntüden. Bu cuma sonucumun cıkıp cıkmadıgı belli olacak. çok korkuyorum umarım herşey yolundadır..
bu testler adı üstünde tarama testi lütfen bukadar üzmeyın kendınızı bende 8 aylık hamıleyım testlerım güzel cıktı ama bu bebegımın % 100 saglıklı oldugunun anlamına gelmıyor allahtan baska kımse bılemez anca dogduktan sonra hayata meraba dedıgınde anlıcaz bence bol bol allaha dua ett dua herseyın ılacıdır cevremde nice özürlü bu cocuk denıp saglam bebekler oldu allah hepımızı sınıyor denıyor bence sakın kötu bıle olsaaa aldırmaa o senın kanını tasıyor senın yavrun inşaalah allah yüzünu güldürsün arkadasım bide saglam bebek dogar sonradan engellı olsa napacan onu terkmı edıcen
belkı cok zordur ama yasama sansını elınden almasaydınız cok yazık olmus belkıde tıbbi bır hata vardı o testler tarama testı yanı saglıklı bebek bıle dense engellı olabılır bunu allahtan baska kımse bılemez suan 8 aylık hamıleyım onu ıncıtmeye kıyamam daha anne rahmıne yerlestıgınden berı onu okadar baglandımkıo bebek belkıde saglamdı öbür tarafta sızden hesap sordugunda ne cevap vereceksınız onu dusunun bence
![]()
aminosentez testinden bahsetmedım tarama testlerını bahsedıyorum tarama testlerınden sonra cevremde kac kısı bebeğini aldırdı yazık günah degılmı ??aminosentes testı de cok zararlımıymıs testten sonra düşük olma riski cok yüksek haberlerde bas bas bagırıyorlar saglam cocugunda test yüzünden düsmesi cok acı olmazmı
belkı cok zordur ama yasama sansını elınden almasaydınız cok yazık olmus belkıde tıbbi bır hata vardı o testler tarama testı yanı saglıklı bebek bıle dense engellı olabılır bunu allahtan baska kımse bılemez suan 8 aylık hamıleyım onu ıncıtmeye kıyamam daha anne rahmıne yerlestıgınden berı onu okadar baglandımkıo bebek belkıde saglamdı öbür tarafta sızden hesap sordugunda ne cevap vereceksınız onu dusunun bence
![]()