ahh erkekler boyle iste!! bir hafta icindemi sogumus birden beyfendi!!
Enteresan:26: biraz daha detaylı yaz bence,bu 1hafta zarfında ne oldu ki "soğudum"dedi??
Hayır aksine nerdeyse en güzel geçen haftalarımızdan biriydi gayet iyiydik. Aksam arkadasıyla dısarı cıktı benım cıktıkdan sonra haberım oldu bişey demedim. sabah oldu aramadı öğlen hayırdır unttun mu dedim sonra olanlar oldu :44:Durup dururken mi? Bi tartışmanız mı oldu bu bir haftalık süreçte?
Bu işte bir iş var kesin. Sadece soğudum mu diyor başka bir sebep yok mu? O arkadaşı mı aklına girdi acaba bişeyler mi söyledi ki.. Sen tanıyor muydun arkadaşını ve aranız nasıldı yani sever miydi seni?
O benımde aklıma geliyor ama daha kac sene sevgili olarak geçiricez diye düşünmüyo değildim. Ama baska bi kadın daha yüksek ihtimal çünkü konustgumuz an bütün şifrelerini değiştirdi yapmazdı öyle bişeyYa evlilikten korktu yada söylemeye dilim varmıyor ama başka bi kadın
Bilmem belkide haklısınız erkek milletinin dediğini yapmaya gelmiyobelki zoru seviyordu. olmanı istediğin gibi olunca da heycanlandırmadın onu
erkekler maalesef böyle garipler istedikleri olduğu an değişiyorlar elde ettiklerinden dolayı
zamana bırak bence kesin bir sebebi yoksa kolay bitemez belki...
Bende onu anlamıyorumki sebebinide sordum bişey demedi...
Bi süre öcne aramız biraz kötüydü benım kıskanclıgım yüzünden ama sonra hatamı anladım ona elimden gelenın en fazla anlayısını gösterdim oda gördü bunu çok değiştin sen noldu sana falan demişti. Niye dediğimde hep anlayışlı olmanı istemiştim ve oldun diye mutlu oldğunu belirtmişti, yani son 1 haftadır nerdeyse 4 yılın en iyi haftası diyebilirim anlıycagınız hiçbişey yoktu
Hayır aksine nerdeyse en güzel geçen haftalarımızdan biriydi gayet iyiydik. Aksam arkadasıyla dısarı cıktı benım cıktıkdan sonra haberım oldu bişey demedim. sabah oldu aramadı öğlen hayırdır unttun mu dedim sonra olanlar oldu :44:
Iste sorununun cevabi bazi erkeklere guler yuzluluk yaramiyor....
Bu konuda cok haklısınız sonuna kadar katılıyorum size inanın o kadar pişmanımki onun için uğraştıgıma
O benımde aklıma geliyor ama daha kac sene sevgili olarak geçiricez diye düşünmüyo değildim. Ama baska bi kadın daha yüksek ihtimal çünkü konustgumuz an bütün şifrelerini değiştirdi yapmazdı öyle bişey
Şifrelerini falan değiştirdiyse evet başka bir kadın olabilir ama nasıl bu kadar çabuk vazgeçip başka birine yönelebilir ki. Bir gecede mi... O arkadaşı etkilemiş olabilir gibime geliyor. Çok üzücü bir şey gerçekten...
Dün konuştuktan sonra bütün şifrelerini değiştirdiyse birden bire, mutlaka vardır bir şey. Gizlediği bir şeyler olmasa erkek milletinin aklına gelmez öyle hemen şifre değiştirmeler filan. Bence beğendiği bir kız filan vardır, onunla şansı olsun diye seni aradan çıkarmış olabilir. Nedense ben böyle hissettim.
Can sıkıcı, üzücü şeyler ama her işte bir hayır vardır. Buna yürekten inanıyorum artık. Allah sana çok daha iyilerini, kıymet bilenlerini nasip etsin.
Benim erkek arkadaşım da benden hiçbir şey yokken ayrılıvermişti. İyi de etmiş diyorum şimdi :)Ah ah Allah biliyor içimi bugun oruçlu halimle hıçkıra hıçkıra ağlattıya beni yanına kalmaz onun biliyorum ama işteKimsenın günahını almak istemem ama arkadasınında kız aradaşıyla evlilik yüzünden bozulmuş araları 1 buçuk ay önce (kız evlenmek istemiş)Belkide o etkilemiştir ama kanında olmasaydı yapmazdı herhalde
Amin arkadaşım hepimize en iyilerini nasip eder inşallah. Son zamanlarda hep hayırlısıysa nasip et diye dua ediyordum Allaha belkide hayırsız olduğunu bian önce gösterdi Allah'ım... Ama başka biri için yaptıysa bunu asla hakkımı helal etmem ona.
4 yıllık bir ilişki 1 haftada nasıl silinir ?!!!! (ancak büyük bir nedeni olmalı)
bence o seni gerçekten seviyorsa - sana tekrar dönecek - sen azcık sabırlı ol
Benim erkek arkadaşım da benden hiçbir şey yokken ayrılıvermişti. İyi de etmiş diyorum şimdi :)
Siz de öyle dersiniz belki ilerleyen zamanlarda. :13:
O nedeni eninde sonunda öğrenicemsabırlı olmayı okadar cok istiyorumki ama benle sabır azcık zor gibi ama olucam bu sefer kararlıyım
Ayrılması değilde sebepsiz ayrılması koyuyor insana keşke birazcık dürüst olabilseler..
O günü iple çekiyorum :13:
başka bir kız vardı biz çıkarken de hep sorun yaratıyordu ayrılınca yine konuşmaya devam etmiştik biraz ama ben çok zor atlattım canım yemeden içmeden kesildim depresyona girdim salaklık işte
bir süre sonra barışmak istedi barıştım ama eskisi gbi olması bu sefer ben tekmeyi vurdum k*çına
koşa koşa o kıza gitti sonra
bence sen toparlamışsın bile canım yorumlardan belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?