Doymadım doyamadım sevmelere seni ben...

Dipsi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
46
1
6
İstanbul
4 Yıllık ilişkim bitti sadece sevgilim değil en yakın arkadaşımda gitti.
Sözümüz için gün saydığım adam artık benden soğuduğunu söyleyip gitti...
İçim içimi yiyor daha bi hafta önce bırak düğünü falan gel kaçırıyım seni her gece beraber uyuyalım diyen o değildi sanki.
Buraya içimi dökmek için yazmak istediğim ama dökemiyorum sanki beynim kilitlenmiş duygularım yok sadece kalbim sızlıyor.. Ne yapıcam şimdi ben ? Onsuz
Bütün hayallerim yıkıldı herşeyim gitti canım dediğim insandı o. Sanki o beni seven koca yürekli her gün beni çok sevdiğini söyleyen adam gitmiş hiç tanımadığım biri gelmiş gibi... O kadar soğuktu ki sesi o kadar kalpsizdi.
Ne yapıcam nasıl davranıcam ne hissedicem bilmiyorum..
Aramak istiyorum gitme demek istiyorum ama yapamam o kadar gururumu yok sayamam.. Allahım sen sabır ver sen yarıdm et

Enteresan:26: biraz daha detaylı yaz bence,bu 1hafta zarfında ne oldu ki "soğudum"dedi??

Durup dururken mi? Bi tartışmanız mı oldu bu bir haftalık süreçte?

ahh erkekler boyle iste!! bir hafta icindemi sogumus birden beyfendi!!

Bende onu anlamıyorumki sebebinide sordum bişey demedi...

Enteresan:26: biraz daha detaylı yaz bence,bu 1hafta zarfında ne oldu ki "soğudum"dedi??

Bi süre öcne aramız biraz kötüydü benım kıskanclıgım yüzünden ama sonra hatamı anladım ona elimden gelenın en fazla anlayısını gösterdim oda gördü bunu çok değiştin sen noldu sana falan demişti. Niye dediğimde hep anlayışlı olmanı istemiştim ve oldun diye mutlu oldğunu belirtmişti, yani son 1 haftadır nerdeyse 4 yılın en iyi haftası diyebilirim anlıycagınız hiçbişey yoktu

Durup dururken mi? Bi tartışmanız mı oldu bu bir haftalık süreçte?
Hayır aksine nerdeyse en güzel geçen haftalarımızdan biriydi gayet iyiydik. Aksam arkadasıyla dısarı cıktı benım cıktıkdan sonra haberım oldu bişey demedim. sabah oldu aramadı öğlen hayırdır unttun mu dedim sonra olanlar oldu :44:

Bu işte bir iş var kesin. Sadece soğudum mu diyor başka bir sebep yok mu? O arkadaşı mı aklına girdi acaba bişeyler mi söyledi ki.. Sen tanıyor muydun arkadaşını ve aranız nasıldı yani sever miydi seni?

Ya evlilikten korktu yada söylemeye dilim varmıyor ama başka bi kadın

belki zoru seviyordu. olmanı istediğin gibi olunca da heycanlandırmadın onu
erkekler maalesef böyle garipler istedikleri olduğu an değişiyorlar elde ettiklerinden dolayı
zamana bırak bence kesin bir sebebi yoksa kolay bitemez belki...

1 ay öcne aramız kötüydü kavgadan sıkıldım falan dedi ama bi ay sonra gelmiş aklına kavgamız.. Soğudum dedikten sonra fazla bişey yazamadım sadece omu sebep dedim evet dedi. Evet çocukluk arkadası bizim kanımız cok ısınmamıstı birbirimize sevdiğimde söylenemez çok muhabbetimizde olmamıstı cocukla :44:

Ya evlilikten korktu yada söylemeye dilim varmıyor ama başka bi kadın
O benımde aklıma geliyor ama daha kac sene sevgili olarak geçiricez diye düşünmüyo değildim. Ama baska bi kadın daha yüksek ihtimal çünkü konustgumuz an bütün şifrelerini değiştirdi yapmazdı öyle bişey

Bilmem belkide haklısınız erkek milletinin dediğini yapmaya gelmiyo Ah keşke bitmesede geri dönse ne kadar canım acısada bana yaşattığı bu acıyı ona yaşatabilsem.

Iste sorununun cevabi bazi erkeklere guler yuzluluk yaramiyor....

O benımde aklıma geliyor ama daha kac sene sevgili olarak geçiricez diye düşünmüyo değildim. Ama baska bi kadın daha yüksek ihtimal çünkü konustgumuz an bütün şifrelerini değiştirdi yapmazdı öyle bişey

Şifrelerini falan değiştirdiyse evet başka bir kadın olabilir ama nasıl bu kadar çabuk vazgeçip başka birine yönelebilir ki. Bir gecede mi... O arkadaşı etkilemiş olabilir gibime geliyor. Çok üzücü bir şey gerçekten...

Dün konuştuktan sonra bütün şifrelerini değiştirdiyse birden bire, mutlaka vardır bir şey. Gizlediği bir şeyler olmasa erkek milletinin aklına gelmez öyle hemen şifre değiştirmeler filan. Bence beğendiği bir kız filan vardır, onunla şansı olsun diye seni aradan çıkarmış olabilir. Nedense ben böyle hissettim.

Can sıkıcı, üzücü şeyler ama her işte bir hayır vardır. Buna yürekten inanıyorum artık. Allah sana çok daha iyilerini, kıymet bilenlerini nasip etsin.

Bu konuda cok haklısınız sonuna kadar katılıyorum size inanın o kadar pişmanımki onun için uğraştıgıma

Sunu cok iyi anliyorumki ugrasma ugrastir.....ozaman kiymet anlasiliyor nedense erkekler zor kadinlari segiyorlar gibi.....

Ah ah Allah biliyor içimi bugun oruçlu halimle hıçkıra hıçkıra ağlattıya beni yanına kalmaz onun biliyorum ama işte Kimsenın günahını almak istemem ama arkadasınında kız aradaşıyla evlilik yüzünden bozulmuş araları 1 buçuk ay önce (kız evlenmek istemiş)Belkide o etkilemiştir ama kanında olmasaydı yapmazdı herhalde

Amin arkadaşım hepimize en iyilerini nasip eder inşallah. Son zamanlarda hep hayırlısıysa nasip et diye dua ediyordum Allaha belkide hayırsız olduğunu bian önce gösterdi Allah'ım... Ama başka biri için yaptıysa bunu asla hakkımı helal etmem ona.

4 yıllık bir ilişki 1 haftada nasıl silinir ?!!!! (ancak büyük bir nedeni olmalı)
bence o seni gerçekten seviyorsa - sana tekrar dönecek - sen azcık sabırlı ol

Benim erkek arkadaşım da benden hiçbir şey yokken ayrılıvermişti. İyi de etmiş diyorum şimdi :)
Siz de öyle dersiniz belki ilerleyen zamanlarda. :13:

4 yıllık bir ilişki 1 haftada nasıl silinir ?!!!! (ancak büyük bir nedeni olmalı)
bence o seni gerçekten seviyorsa - sana tekrar dönecek - sen azcık sabırlı ol

O nedeni eninde sonunda öğrenicem sabırlı olmayı okadar cok istiyorumki ama benle sabır azcık zor gibi ama olucam bu sefer kararlıyım
Benim erkek arkadaşım da benden hiçbir şey yokken ayrılıvermişti. İyi de etmiş diyorum şimdi :)
Siz de öyle dersiniz belki ilerleyen zamanlarda. :13:

Ayrılması değilde sebepsiz ayrılması koyuyor insana keşke birazcık dürüst olabilseler..
O günü iple çekiyorum :13:

başka bir kız vardı biz çıkarken de hep sorun yaratıyordu ayrılınca yine konuşmaya devam etmiştik biraz ama ben çok zor atlattım canım yemeden içmeden kesildim depresyona girdim salaklık işte

bir süre sonra barışmak istedi barıştım ama eskisi gbi olması bu sefer ben tekmeyi vurdum k*çına
koşa koşa o kıza gitti sonra

bence sen toparlamışsın bile canım yorumlardan belli

Üzüldüm canım senın adına bende bi gün yemeden içmeden kesilcekmiyim diye merak ediyorum Bizdede var o kız meselesi sanaldan senelerdir arkadası biz kavga ettiğimizde ya facaden eklerdi yada oky sitesine girip oyun oynardı onla.

Birileriyle konusmak bana hep çok iyi gelmiştir canım Ama birazdan yatınca ve yalnız kalınca olan olcak yine hergece sesini duyupda uyurdum bu gece olmıycak hayaller kurardım ama oda olmıycak :/

Bende beklıcem geri dönsün affetmek için değil totosuna güzel bi tekme atmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…