Benim de 7 yıllık ilişkim aynı böyle bitti...Daha 10 gün olmadı biteli...Evlenmeyi istemiyormuş, sorumluluk almak istemiyormuş çünkü kendisine güvenmiyormuş.Ben önce bir şok yaşadım neden , iyi misin sen olaylarına girdim.Kabul etmek istemedim ağladım sızladım iki üç gün çok...Sonra ben de bi sakinlik oluştu ne diye kendini hala üzüyorsun yetmedi mi 7 yıldır üzdüğün , ya daha sonra iş ciddiye bindiğinde seni yarı yolda bıraksaydı dedim ve şöyle bir bakınca ben zaten uzun süredir ilgi alaka görmeyen, değerimi hissetmeyen , sadece sevdiği mutlu olsun diye kendini hepten unutan bir kadına dönüşmüşüm...Kolay mı bitmesi , hiç değil...Belki şu an tam ne olduğunu anlayamadım ama geri dönsün de istemiyorum....Beddua bile etmiyorum ona çünkü hala ona zarar gelmesini istemeyecek kadar seviyorum...
7 Yıl mıİnanki çok üzüldüm canım 7 yılını verdiğin insan nasıl gider ya madem evlenmek istemiyosun ne diye oyalıyosun karşındakini.. Bende hayırlısı budur belkı diyip avutuyorum kendimi senin dediğin gibi ya daha ileride yarı yolda bıraksaydı ozaman ne yapıcaktım. Umarım hep böyle sakin kalırsın canım daha fazla üzülmessin Geri dönmesini istiyorum ama onunla olmak için değil bana yaşattığını ona yaşatmak için
Allah büyük canım dönmesede bana yaptığı yanına kalmaz.. Amin canım hepimizeBence Sana Dönecektir. Değmez Üzülmeye Allah Hayırlısını Nasip Etsin Canım
Çok sağol canım korkuyorum acaba bi yerden patlak verir mi diyeBenim ilk erkek arkadaşımdı O. Her zorluğunda yanında olup destek olmaya çalıştım ailem de hep yanımda oldular, seviyorum diye istemedikleri halde bana bıraktılar...Ben onun için az daha tüm rahatımı bırakıp gitmeyi de göze almıştım çünkü benim sevgi anlayışım kaçmak değil savaşmak...İlişkide herkes kendi aşkından sorumlu öyle içim rahat ki elimden gelenin fazlasını bile yaptım...Kalbim çok kırık sadece hem de çok...
Anneme ilk burcunu söylediğimde daha 1 yıl olmamıstı ozaman olmaz sizin iş demişti Babamda ikizler ordan biliyo kadınal işte ikizler burcuymuş.bir ikizler erkeğinden herşey beklenir.sağ gösterip sol vurur.eski kocam da ikizlerdi,10 gün önce seviyorum derken 10 gün sonra bambaşka biri olmuştu.ve tanıdığım ya da gördüğüm bir kaç ikizler erkeği de normal değildi.ikizler bayanları lütfen üstüne alınmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?