- 30 Kasım 2019
- 1.154
- 2.527
- 48
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
Kilolusun diyin tut boğazını diyin psikolojik baskı yapın bana![]()
Gunler kisa oruc rahat tutuluyor.
Oruc tutun bol bol nefsiniz korelsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilolusun diyin tut boğazını diyin psikolojik baskı yapın bana![]()
Açıkçası ben bu başlığı kilolu insanların üzüntüsü üzerinden tatmin olmak icin açtığınizi düşünüyorum.Kilolusun diyin tut boğazını diyin psikolojik baskı yapın bana![]()
Borcum var zaten reglim bitsin başliycamGunler kisa oruc rahat tutuluyor.
Oruc tutun bol bol nefsiniz korelsin.
Aklıma bile gelmedi böyle bir kötü niyet. Bi çare bulmak için açtımAçıkçası ben bu başlığı kilolu insanların üzüntüsü üzerinden tatmin olmak icin açtığınizi düşünüyorum.
Hadi yaAbartıyorsunuz bence .
Böyle takıntı yaparsanız beden disformik sorunlar olacak
Aynen aynen öyle vallaBende cok açıkiyorum bu aralar gece 4 te kalkıp patates püresi yapıp yedim şimdide 1 lt kola içtim günde 2 ekmek yiyorum napicaz yaa deli istahim varKendiliğinden kapanması lazım ben. Engel olamıyorum kendime
![]()
NE çayı rahatlattıAy dönem dönem bende de olur. Şimdi çay içiyorum baya rahatladım![]()
![]()
Borcum var zaten reglim bitsin başliycam
eti formlar var yaMerhaba K.K hanımları.
Ya ben son 1 aydır doymuyorum sabah yarım ekmek tost yedim, 1 saat sonra çorba içtim, yarım saat önce ana yemek yedim kahve içtim doymuyorum![]()
ne yapmak lazım.
1.57 boyum 55 kiloyum ama böyle giderse 70 80 a yol görünüyorherşey seviyorum ya kapuskayı bile şirkette sadece ben yiyorum nasıl engel olacağım bu duruma 1 aydır böyleyim
![]()
Şaka degil,bir taraflarimizdan uydurmadik herhalde.Kilo,boy hanesindeki son iki rakamdan 10 barem asagida olmali.Bunu hic duymamis olmaniz enteresan.Şaka mı bu ?
Hangi sağlık kriterinde fazla görünüyor
Oruç tutmak nefsini köreltiyor insanın organlar dinleniyor ama açlık tahammülüm çok zorBen cok yemek yediysem ertesi gun genelde niyetlenirim, zaten sizin gibi kazaya kalan cok borcum var hemde vucudum dinleniyor.
Ben yaptırdım 4 kilo fazlası var vücudunŞaka degil,bir taraflarimizdan uydurmadik herhalde.Kilo,boy hanesindeki son iki rakamdan 10 barem asagida olmali.Bunu hic duymamis olmaniz enteresan.
Oruç tutmak nefsini köreltiyor insanın organlar dinleniyor ama açlık tahammülüm çok zor![]()
Canım sprali ne zaman koydurdun? Cunki cok adamdan duydum spral koyanlarin nazilarnda kilo alma bazilarnda isr kilo verme oluyormus...yani ben duydumu söyluyom..olada bilir olmayada...Merhaba K.K hanımları.
Ya ben son 1 aydır doymuyorum sabah yarım ekmek tost yedim, 1 saat sonra çorba içtim, yarım saat önce ana yemek yedim kahve içtim doymuyorum![]()
ne yapmak lazım.
1.57 boyum 55 kiloyum ama böyle giderse 70 80 a yol görünüyorherşey seviyorum ya kapuskayı bile şirkette sadece ben yiyorum nasıl engel olacağım bu duruma 1 aydır böyleyim
![]()
Kilo indeksine göre normal canim Kilosu :)Şaka degil,bir taraflarimizdan uydurmadik herhalde.Kilo,boy hanesindeki son iki rakamdan 10 barem asagida olmali.Bunu hic duymamis olmaniz enteresan.
Neden ortadoğu çukurundayım allahım neden !Şaka degil,bir taraflarimizdan uydurmadik herhalde.Kilo,boy hanesindeki son iki rakamdan 10 barem asagida olmali.Bunu hic duymamis olmaniz enteresan.