- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.693
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Kaç kiloyla hamile kaldın pekiBende de oluyorum ilk zamanlar kazıntı simdi 34 haftalikim istahliyim hep 96 kilo oldum caresini bulamadim valla
Ben 80 kiloydum hamile kaldigimda.benim boyumda ayni.Kazıntı bence asla geçmiyor. Ben 13.haftadayim inanılmaz bulantim var hatta istahsizim ama o kazıntı hep atıştırma isteği veriyor. Ben bulantidan dolayı yiyemiyorum hatta bugün tahlil yaptırdım değerlerim düşük çıktı yetersiz beslenme var dedi doktor bir suru takviye almama rağmen. Yine de 1 kilo almışım. Bu arada bende 168im ve 72 kiloyum şuan. Çok abartmazsanız doğuma 79la falan gidebilirsiniz
Ayh 79 a razıyım gayet iyi ama biyandan bebeğin kilosu biyandan bizimki pek mümkün değil gibi....baksana yetersiz. Beslenme rağmen 1kilo almışsın çok ilgincKazıntı bence asla geçmiyor. Ben 13.haftadayim inanılmaz bulantim var hatta istahsizim ama o kazıntı hep atıştırma isteği veriyor. Ben bulantidan dolayı yiyemiyorum hatta bugün tahlil yaptırdım değerlerim düşük çıktı yetersiz beslenme var dedi doktor bir suru takviye almama rağmen. Yine de 1 kilo almışım. Bu arada bende 168im ve 72 kiloyum şuan. Çok abartmazsanız doğuma 79la falan gidebilirsiniz
İstahin.nasil pekiBen 80 kiloydum hamile kaldigimda.benim boyumda ayni.
Doktor olur öyle diye gecistiriyor sürekli meyve yemiyorum aslında günde 1 porsiyon belki sonralardan bir de elma gibiHamilelik yaşamadığım için bilemiycem ama o açlık hissi mide asidinden kaynaklanıyor olabilir. Meyvelerde asit olduğu için mide asidi artar ve midede bir kazıntı hissi oluşur. Doktorunuza danışın bence.
Hamuru isi pasta ne bulursam yiyorum bebek gelisimide 2 hafta önde gidiyormuş sizin bebegin gelisimi nasil kilosuİstahin.nasil peki
Bunu biliyorum da bu inanılmaz açlık hissini ne keser ki başka ekmeğe yumulmuyorum ama genelde sebze yerimNe kadar karbonhidrat alirsaniz ya da ne kadar meyve yerseniz o kadar cabuk acikirsiniz
Kan sekerinizi dengede tutmaya calisin
18 buçuk 19 haftaligim 250gram canımHamuru isi pasta ne bulursam yiyorum bebek gelisimide 2 hafta önde gidiyormuş sizin bebegin gelisimi nasil kilosu
Ayrintili ultrasona daha girmedin degilmi18 buçuk 19 haftaligim 250gram canım
Bebek max 3.5 kilo doğacak. Kontrollü olmaya çalışırsanız 79 80 gerçekten normal. Ben büyük ihtimal artık ödem almaya başladım ve dediğim gibi beslenmem zayıf olduğu için çok fazla takviye kullanıyorum. Yoksa hala hamilelik öncesi kıyafetlerimi giyorumAyh 79 a razıyım gayet iyi ama biyandan bebeğin kilosu biyandan bizimki pek mümkün değil gibi....baksana yetersiz. Beslenme rağmen 1kilo almışsın çok ilginc
2 gün önce doktor bi arkadaş ile görüştüm, hamilelikte mide asidi artar dedi.Doktor olur öyle diye gecistiriyor sürekli meyve yemiyorum aslında günde 1 porsiyon belki sonralardan bir de elma gibi
Yok canım girecem ama niye kiAyrintili ultrasona daha girmedin degilmi
Napicaz acaba bunun etkisini azaltmak için ne iyi gelir acaba malesef karbonhidrat iyi geliyor ama o da düşman bir saat sora daha fena aciktiriuor2 gün önce doktor bi arkadaş ile görüştüm, hamilelikte mide asidi artar dedi.
Doktor olur öyle diye gecistiriyor sürekli meyve yemiyorum aslında günde 1 porsiyon belki sonralardan bir de elma gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?