Doymuyorum:(

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.693
63
19 haftalık hamileyim...iyice iştahım arttı ve işin kötüsü doymuyorum sürekli mide kazintisi halindeyim...mesela akşam yemegini yiyorum sofradan kalkarken bile o kazinti var gibi hissediyorum..o geçsin diye de bazen çok yiyorum geçiyor bir saat sonra yeniden içim boşalıyor sanki...ekmek yemem pek aram yok hamur işine de bayilmam ..meyve falan yiyorum sık yemeye çalışıyorum ama yok hep aç hep açım çok huzursuz oluyorum...3kilo aldım 73 u görünce bugün şok geçirdim boyim168...doğuma 5 ay var napicam çok sismekten korkuyorum...hamileyken istemsizce çok kilo mu alınır ...eğer bu kazinmalara rağmen az yersem sağlıklı beslenirsem kilo alimim dururmu...bitek bebek alsa keşke sağlıklı bir şekilde ..ben hiç almasam yada en az şekilde atlatsam..korkuyorum istemsizce 85 kere falan çıkarım hatta geçerim diye...napmaliyim kızlar yaa gerçekten moralim bozuluyor bu duruma bir hamilenin diyet listesi nasıl olur acaba ..diyetisyene gitmek istemiyorum listelere uymak zor geliyor evimde ne varsa az öz beslenmek daha tercihim ama bu kazintiyla birlikte nasıl olacak bilmiyorum..

Kazıntı bence asla geçmiyor. Ben 13.haftadayim inanılmaz bulantim var hatta istahsizim ama o kazıntı hep atıştırma isteği veriyor. Ben bulantidan dolayı yiyemiyorum hatta bugün tahlil yaptırdım değerlerim düşük çıktı yetersiz beslenme var dedi doktor bir suru takviye almama rağmen. Yine de 1 kilo almışım. Bu arada bende 168im ve 72 kiloyum şuan. Çok abartmazsanız doğuma 79la falan gidebilirsiniz

Ben 80 kiloydum hamile kaldigimda.benim boyumda ayni.

Ayh 79 a razıyım gayet iyi ama biyandan bebeğin kilosu biyandan bizimki pek mümkün değil gibi....baksana yetersiz. Beslenme rağmen 1kilo almışsın çok ilginc

Hamilelik yaşamadığım için bilemiycem ama o açlık hissi mide asidinden kaynaklanıyor olabilir. Meyvelerde asit olduğu için mide asidi artar ve midede bir kazıntı hissi oluşur. Doktorunuza danışın bence.

Hamilelik yaşamadığım için bilemiycem ama o açlık hissi mide asidinden kaynaklanıyor olabilir. Meyvelerde asit olduğu için mide asidi artar ve midede bir kazıntı hissi oluşur. Doktorunuza danışın bence.
Doktor olur öyle diye gecistiriyor sürekli meyve yemiyorum aslında günde 1 porsiyon belki sonralardan bir de elma gibi

Ayh 79 a razıyım gayet iyi ama biyandan bebeğin kilosu biyandan bizimki pek mümkün değil gibi....baksana yetersiz. Beslenme rağmen 1kilo almışsın çok ilginc
Bebek max 3.5 kilo doğacak. Kontrollü olmaya çalışırsanız 79 80 gerçekten normal. Ben büyük ihtimal artık ödem almaya başladım ve dediğim gibi beslenmem zayıf olduğu için çok fazla takviye kullanıyorum. Yoksa hala hamilelik öncesi kıyafetlerimi giyorum

Valla ben çok yiyen bir hamile değildim.65 kiloyla hamile kaldım. Hiç ekstra bir şey istemedim. Aş ermedim. Gece kalkıp yemedim. Ama yine de 80 kiloyla doğuma girdim. 8 kiloyu doğumda verdim.

Şimdiden bu kadar yiyorsan 85 üstüne de çıkabilirsin. Bu kadar iştah hamilelikte bile tuhaf bana göre.

Doktor olur öyle diye gecistiriyor sürekli meyve yemiyorum aslında günde 1 porsiyon belki sonralardan bir de elma gibi

Elma beni her zaman acıktırır. Çünkü sindirime faydası var. Acıkınca yiyin derler mesela elma için. Bana asla ara öğün olamaz. Yoksa yarım saat içinde acıkırım.
Kuruyemiş falan atıştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…