Doymuyorum:(

Hamilelik kiloyu görünüşü takma alani degil . Derdiniz bebegnizin saglikli olmasindan cok sizin bedensel takintiniz gibi duruyor acikcasi .

Doğumdan sonra maksimum 10 kilo gidiyor kızlar.. Son aylarda daha çok kilo alınıyor.. Ben ilk 4 ay aynı kiloda kaldm oda yediğimi çikartıodum sanırıl o yüzden.. 69dum 3 ayda 76.oldum ki öyle çok yemek yemem günde 2 öğün yiyorum.. Arada meyve ceviz falan yiyorum Son aylar vücut ödem topluyor o yüzden ibre hep.yukarı çıkıyor yeme düzeniniz aynı olsa bile elimizde olan birşey değil ne yazık ki..

Napicaz acaba bunun etkisini azaltmak için ne iyi gelir acaba malesef karbonhidrat iyi geliyor ama o da düşman bir saat sora daha fena aciktiriuor
Bilmiyorum valla dediğim gibi benim mide sorunlarım yüzünden çok zorluk cekiyorum bulantilar tad vermiyor. Soda içiyordum o da tansiyomu yükseltti onu da bıraktım. Şuan mideme dokunmayan iştahla yediğim hiç bisey yok. Ama elmayı dilimleyip kefir ile için. Tek başına elma mide kazıtir. Kefir yardımcı olur

Ben de hamileyken de böyleydim şimdi emziriyorum daha fenayım
Doğum çıkışı verdiğim kilonun bir kısmını aldım, emzirirken korkuyorum sütümü etkileyecek diye diyet veya spor da yapamıyorum, bugün araştırmaya başlamıştım ne yapabilirim diye, takipteyim

Bendede o kazıntı var acaba ben mi anormalim demistim de bu konuya denk geldim..daha sofradan kalkıyorum sanki doymamış gibi kalkıyorum
Benimde 20 hafta biticek ama ben cok zayif hamile kaldım doktor 23 kilo alabilirsin dedi bana. Yine de bu kadar yemek iyi değil galiba caresini bilen yazsın ya

Diyetisyene muhakkak gidin liste almak olarak değilde nasıl beslenmeniz gerektiğini ve genel bir düzen öğrenirsiniz çünkü 19.haftada 3 kilo biraz fazla gibi 3.trimesterde ( son 3 aylik dönemde) bekleriz daha yüksek kilo alımını ki ideal kilo alımı 8- 12 kilo arası biseydir toplamda .gorusun bence birde glisemik indeksi yüksek gıdalar yemeyin şekeriniz dengesizlesip açlık hissediyorsunuzdur. Gebelik şekeri bakıldı mi ? Gerçi doktorunuz söyler ama muhakkak baktirin telas etmeye gerek yok ama belki bu kadar açlık hissetmenizin sebebi gebelik şekeri olabilir ki sorun değil sağlıklı beslenerek halledilir. ( bunların hepsi varsayim panikleyin diye yazmadım bu arada)

Karbonhidrat ve şeker ne kadar alırsanız o kadar çabuk eliniz ayağınız boşalır açlıktan.
Sağlıklı ve dengeli beslenirseniz kalmaz bu sorun.
Sizin yediğiniz 5 tabak yemeğin bebeğe hiç bi faydası yok.
Bebek gelişmez kısmıda yalan.
Az ama dengeli yiyin sağlıklı yiyin.
Paket gıda abur cubur tüketmeyin. Herşeyi evde kendiniz yapmaya çalışın.

Şeker ve hamur işi tüketme. Şekeri sadece meyveden al, onu da abartma. Protein ve sebze ağırlıklı beslen. Acıktıkça çiğ fındık çiğ badem gibi yararlı yağlar barındıran şeyler ye. Bir hafta sonra acıkmamaya başlarsın.

zaten bebeğe faydalı olanlar bunlar. Ben bu şekilde beslenerek, hamilelik boyunca sadece 10 kilo aldım.

Kan ve vitamin ilaclarini ac karna almayin. Ozellikle kan hapini gece yatarken alin. Cok mide kazintisi yapar.
Hamileyken normalden daha kolay kilo aliniyor, cok da kafaniza takmamaya calisin. Ama dikkat edin tabi

Hurma yemenizi tavsiye ederim.lifli olduğu için tokluk verecektir. Ayrıca doğum kaslarını kuvvetlendirir

Bende bu aralar çok yiyorum sürekli ne yesem diye dusunuyorum 26 haftaligiz bizde
Ben ilk 5 ay kilo almadim ilk zamanlar çok kilo verdiğim icin 5.ayında normal kiloma dönmüştüm 55 ölmüştüm
Şimdi bi ayda 60 oldum bende hızla başladım kilo almaya kendimi kısıtlamaya çalışıyorum diyet olarak degilde bebek için önemli olan besinleri fazlasiyla tuketiyorum
Ekmek türevleri azaltmaya çalışıyorum ama olmuyor bakmayın böyle yaziyorum ama sevdiğim şeyler olsun yeter ki dayanamıyorum görünce
Yürüyüş yapmaya çalışıyorum bol bol

ye neden problem yapiyorsun? demekki ihtiacin var. 50 kiloyla hamile kaldim 80/83 le dogum yaptim. dogumdan bir sene sonra 46 oldum.

tüh keske ayni zamanda olsaydik karslikli yiisirdik. millet benim yememi izlerken mahfoluyordu. sumocu geliyor kacilinnn lakabi bile takmislardi is yerinde

Bol bol su icin hem bebek icin besleyici hem kilonuzu sabit tutarsiniz ben gunde 3 litre iciyordum aksamda yemekten sonra sut le 3 tane ceviz yeyin acliginizi alir

Kan ve vitamin ilaclarini ac karna almayin. Ozellikle kan hapini gece yatarken alin. Cok mide kazintisi yapar.
Hamileyken normalden daha kolay kilo aliniyor, cok da kafaniza takmamaya calisin. Ama dikkat edin tabi
Aaa gercektenmi zaten o hayatıma girince iştah tavan yaptı kahvaltıdan sora alıyordum damla ve kan ilacını..ozaman artık gece içiyorum.asaol canim

Çok güzel bir bilgi teşekkür ederim bencede gitmeliyim.bilgi amaçlı diyeyisyene yok daha şeker yuklemesi yapılmadı canım bakalim yapılınca ne cikacak

74 le hamile kaldım bende 7 kilo verdim verdiğim kilolarin 3 unu aldım . Şu an 70 kiloyum benimde iştahım açıldı iki günde bir tartiliyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama kilodan çok odemde olabiliyor seni kide oyledir

Şu çok içiyorum akşamları dediğinizi dikkate alicam bakalım kazinma eşliğinde nasıl sabah edicem bilmiyorum
Ac oldugunu dusunme canim ben hamileyken gece karnim acikirdi kalkardim yuruyerek tabi yazindi 1 2 erik bazen ceviz yerdim yatardim yani aksam az ye ve gece aciktin mi hafif seyler ye sut ic oyle cok yemek yerine hafif seyler ye benoyle 37. Haftaya kadar 13 kilo almistim ama son haftada bebek kilo alsin diye 1 haftada 3 kilo aldim sonrada doguma girdim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…