- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.468
- 73
- 33
- Konu Sahibi alonedark18
-
Bilmiyorum valla dediğim gibi benim mide sorunlarım yüzünden çok zorluk cekiyorum bulantilar tad vermiyor. Soda içiyordum o da tansiyomu yükseltti onu da bıraktım. Şuan mideme dokunmayan iştahla yediğim hiç bisey yok. Ama elmayı dilimleyip kefir ile için. Tek başına elma mide kazıtir. Kefir yardımcı olurNapicaz acaba bunun etkisini azaltmak için ne iyi gelir acaba malesef karbonhidrat iyi geliyor ama o da düşman bir saat sora daha fena aciktiriuor
Bende bu aralar çok yiyorum sürekli ne yesem diye dusunuyorum 26 haftaligiz bizde19 haftalık hamileyim...iyice iştahım arttı ve işin kötüsü doymuyorumsürekli mide kazintisi halindeyim...mesela akşam yemegini yiyorum sofradan kalkarken bile o kazinti var gibi hissediyorum..o geçsin diye de bazen çok yiyorum geçiyor bir saat sonra yeniden içim boşalıyor sanki...ekmek yemem pek aram yok hamur işine de bayilmam ..meyve falan yiyorum sık yemeye çalışıyorum ama yok hep aç hep açım çok huzursuz oluyorum...3kilo aldım 73 u görünce bugün şok geçirdim boyim168...doğuma 5 ay var napicam çok sismekten korkuyorum...hamileyken istemsizce çok kilo mu alınır ...eğer bu kazinmalara rağmen az yersem sağlıklı beslenirsem kilo alimim dururmu...bitek bebek alsa keşke sağlıklı bir şekilde ..ben hiç almasam yada en az şekilde atlatsam..korkuyorum istemsizce 85 kere falan çıkarım hatta geçerim diye...napmaliyim kızlar yaa gerçekten moralim bozuluyor bu duruma bir hamilenin diyet listesi nasıl olur acaba ..diyetisyene gitmek istemiyorum listelere uymak zor geliyor evimde ne varsa az öz beslenmek daha tercihim ama bu kazintiyla birlikte nasıl olacak bilmiyorum..
Aaa gercektenmi zaten o hayatıma girince iştah tavan yaptı kahvaltıdan sora alıyordum damla ve kan ilacını..ozaman artık gece içiyorum.asaol canimKan ve vitamin ilaclarini ac karna almayin. Ozellikle kan hapini gece yatarken alin. Cok mide kazintisi yapar.
Hamileyken normalden daha kolay kilo aliniyor, cok da kafaniza takmamaya calisin. Ama dikkat edin tabi
Çok güzel bir bilgi teşekkür ederim bencede gitmeliyim.bilgi amaçlı diyeyisyene yok daha şeker yuklemesi yapılmadı canım bakalim yapılınca ne cikacakDiyetisyene muhakkak gidin liste almak olarak değilde nasıl beslenmeniz gerektiğini ve genel bir düzen öğrenirsiniz çünkü 19.haftada 3 kilo biraz fazla gibi 3.trimesterde ( son 3 aylik dönemde) bekleriz daha yüksek kilo alımını ki ideal kilo alımı 8- 12 kilo arası biseydir toplamda .gorusun bence birde glisemik indeksi yüksek gıdalar yemeyin şekeriniz dengesizlesip açlık hissediyorsunuzdur. Gebelik şekeri bakıldı mi ? Gerçi doktorunuz söyler ama muhakkak baktirin telas etmeye gerek yok ama belki bu kadar açlık hissetmenizin sebebi gebelik şekeri olabilir ki sorun değil sağlıklı beslenerek halledilir. ( bunların hepsi varsayim panikleyin diye yazmadım bu arada)
Şu çok içiyorum akşamları dediğinizi dikkate alicam bakalım kazinma eşliğinde nasıl sabah edicem bilmiyorumBol bol su icin hem bebek icin besleyici hem kilonuzu sabit tutarsiniz ben gunde 3 litre iciyordum aksamda yemekten sonra sut le 3 tane ceviz yeyin acliginizi alir
Ac oldugunu dusunme canim ben hamileyken gece karnim acikirdi kalkardim yuruyerek tabi yazindi 1 2 erik bazen ceviz yerdim yatardim yani aksam az ye ve gece aciktin mi hafif seyler ye sut ic oyle cok yemek yerine hafif seyler ye benoyle 37. Haftaya kadar 13 kilo almistim ama son haftada bebek kilo alsin diye 1 haftada 3 kilo aldim sonrada doguma girdim zatenŞu çok içiyorum akşamları dediğinizi dikkate alicam bakalım kazinma eşliğinde nasıl sabah edicem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?