Doyumsuz mudur nedir??

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.300
13.970
298
ben 6 yıldır kedi besliyorum evimde,ikisi de sokak kedisi daha önceden konularımda yazmıştım.
Bilenler vardır.
Birisi hırçın onu geçtim alıştım da,ufak dişi kedimin durmadan mşyavlaması artık beynimi tırmalamaya başladı. Doymuyor sevgiye doyuramıyorum saatlerce başında bekleyip sevsem yine de susmuyor.
Hiç bir sorunu yok yemeği var kumu temiz suyu taze sadece gel beni sev diyor.artık ciddi anlamda miyav duymaya tahammülüm kalmadı.
Hiç nefes almadan miyavlıyor sadece sevdiğimde susuyor. Beni otururken görmesin yani. Bir hafta bir arkadaşıma gönderdim,alışamadı diye geri aldım.
Ama şimdi de yine böyle sürekli miyavlayan susmayan bir kedi olunca yine vermek istiyorum.resmen kedi fobisi oluştu bende. Dün sabah 4 den 5 e kadar kapımda miyavladı kalktım mamasına da baktım herşeyi tam. Kızımı da uyandırdı iki saat ailecek uyumadık.

Yok böyle bişey daraldım da şuraya döküleyim dedim.

Kısır değil mi kedini ?

evcilim yok ne hissettiğinizi bilemem ama önce onları kendinize alıştırıp daha sonra herhangi bir nedenle başkasına vermek bana çok garip geliyor

mesela çocuğunuzu çok ağlıyor diye başkasına gönderir misiniz,elbette yapmazsınız o kedicik de artık çocuğunuz gibi olmadı mı burada evcili olan herkes böyle yazıyor çünkü,bilemiyorum

başka bir yöntem bulsanız hayvancağız sizi seviyor,sizi yanında istiyor belli ki.içim bir garip oldu ya şu an

noluuur yollamayın ya kediciği :)

Ya öyle gönderesim geliyo susmayınca ama tabi gönderebilseydim zaten geri almazdım.
Bana çok alışık çok seviyor farkındayım ama insanda biraz kafa dinlemek istiyor :)
Kızım uyuyor kedim bana yapışıyor. Odaya kapatıyorum ordan da miyavlayınca kıyamayıp alıyorum yine.
Geçen akşam üstüme çay döktü. Sehpaya sürtünüyo seveyim diye çay bardağı üstüme döküldü.allahtan onun üzerine gelmedi yanacaktı şapşal

konu sahibi sizinle aynı fikirdeyim . Ama tabi durumun boyutunu bilmediğimiz için ne desem bilemedim :/ bence canı sıkılıyor , o yüzden bağırıyor . Belki de bir sıkıntısı var , örneğin karın ağrısı siz sevdiğiniz zaman geçiyor ? :/ bilemedim ya , zor . Kolay gelsin ne diyim

Yanınızda uyutmayı denediniz mi? Benimki ayak ucumda uyur her gece
Kızım benimle uyuyor şuan diş yüzünden odasında yatıramıyorum sürekli uyanıyor diye.
Yani bide öyle alıştırmak istemiyorum bare gece rahat uyiyim ya

Doktora götürdüm bu yüzden herhangi bir sorunu yok sevgi istiyor dediler.
Çok hareketli bir kedi habire bişeyler atıyorum gidip getiriyor koştur koştur :)

Durumun boyutu da ciddi şöyle düşünün
“Miyav.... miyav miyav miyav.. miyav miyav miyavmiyavmiyavmiyavmiyavmiyav “ arada gelip minik ısırıyo tekrar miyavmiyavmiyav nasıl anlatayım bilemedim keşke ses kaydı gönderebilsem

Benimki de çok geveze
Her lafa atlıyor.
Eşim çok şikayetçi bu durumdan. Biz çareyi gece yatmadan önce bolca sevip bir de lazer oynatıp ardından taramakta bulduk. Kucağımıza da alıp iyice bunaltıyoruz kendiliğinden kaçıyor artık. Sabah saatlerinde ve gece yatmada çok hareketli ve ilgi bekliyor
Şimdi uyuyor mesela.
Senin bebeği kıskanıyor olmasın?

Benim ilk kedim sokak kedisiydi aynen oyleydi.. kazagimin icine girip boynunu disari cikarirdi oyle gezerdik saatlerce oyle gez yasardi seninle yani oyle diyeyim.. simdiki kedim cins, bir kere bile kucagimda uyumadi ama yatagin ayak ucunda uyur.. kediden kediye farkediyor iste, buyudukce bu derece duskunlukleri kalmiyor cogunun ama konu sahibi..

Bi de eşim çok nadir olarak çileden çıkıyor geceleri. Bazen kedi abartıp yatak odası kapısında serenat yapıyo çünkü. O zamanlarda eşim malesef biraz ses yükseltiyor, bir de vileda sopasını gösteriyor karşıdan (hiçbir şekilde kendisini dövmedik, vurmadık şimdiye kadar) nedense o sopadan ve eşimin sesinden korkuyor sanırım gidip oturuyor uslu uslu
Neyse ki bir süredir geceleri konuşmuyor artık.

Ama benimki büyüdükçe daha da abartıyor olayı kızım uyudu çok şükür,yarım saattir ipten top yaptım atıyorum ger getiriyor. Ama aynı zamanda miyavlıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…