ben 6 yıldır kedi besliyorum evimde,ikisi de sokak kedisi daha önceden konularımda yazmıştım.
Bilenler vardır.
Birisi hırçın onu geçtim alıştım da,ufak dişi kedimin durmadan mşyavlaması artık beynimi tırmalamaya başladı. Doymuyor sevgiye doyuramıyorum saatlerce başında bekleyip sevsem yine de susmuyor.
Hiç bir sorunu yok yemeği var kumu temiz suyu taze sadece gel beni sev diyor.artık ciddi anlamda miyav duymaya tahammülüm kalmadı.
Hiç nefes almadan miyavlıyor sadece sevdiğimde susuyor. Beni otururken görmesin yani. Bir hafta bir arkadaşıma gönderdim,alışamadı diye geri aldım.
Ama şimdi de yine böyle sürekli miyavlayan susmayan bir kedi olunca yine vermek istiyorum.resmen kedi fobisi oluştu bende. Dün sabah 4 den 5 e kadar kapımda miyavladı kalktım mamasına da baktım herşeyi tam. Kızımı da uyandırdı iki saat ailecek uyumadık.
Yok böyle bişeydaraldım da şuraya döküleyim dedim.
8 aylıkken kısırlaştırdım.Kısır değil mi kedini ?
Ya öyle gönderesim geliyo susmayınca ama tabi gönderebilseydim zaten geri almazdım.evcilim yok ne hissettiğinizi bilemem ama önce onları kendinize alıştırıp daha sonra herhangi bir nedenle başkasına vermek bana çok garip geliyor
mesela çocuğunuzu çok ağlıyor diye başkasına gönderir misiniz,elbette yapmazsınız o kedicik de artık çocuğunuz gibi olmadı mı burada evcili olan herkes böyle yazıyor çünkü,bilemiyorum
başka bir yöntem bulsanız hayvancağız sizi seviyor,sizi yanında istiyor belli ki.içim bir garip oldu ya şu an
noluuur yollamayın ya kediciği :)
Kızım benimle uyuyor şuan diş yüzünden odasında yatıramıyorum sürekli uyanıyor diye.Yanınızda uyutmayı denediniz mi? Benimki ayak ucumda uyur her gece
Doktora götürdüm bu yüzden herhangi bir sorunu yok sevgi istiyor dediler.konu sahibi sizinle aynı fikirdeyim . Ama tabi durumun boyutunu bilmediğimiz için ne desem bilemedim :/ bence canı sıkılıyor , o yüzden bağırıyor . Belki de bir sıkıntısı var , örneğin karın ağrısı siz sevdiğiniz zaman geçiyor ? :/ bilemedim ya , zor . Kolay gelsin ne diyim
Durumun boyutu da ciddikonu sahibi sizinle aynı fikirdeyim . Ama tabi durumun boyutunu bilmediğimiz için ne desem bilemedim :/ bence canı sıkılıyor , o yüzden bağırıyor . Belki de bir sıkıntısı var , örneğin karın ağrısı siz sevdiğiniz zaman geçiyor ? :/ bilemedim ya , zor . Kolay gelsin ne diyim
Ne gibi bişey?Başlığı okuyunca başka bişey sandım
Kesin kızım çok emiyor diye şikayetçi oluyorum sanmışsınızdır :)Başlığı okuyunca başka bişey sandım
Benimki de çok gevezeben 6 yıldır kedi besliyorum evimde,ikisi de sokak kedisi daha önceden konularımda yazmıştım.
Bilenler vardır.
Birisi hırçın onu geçtim alıştım da,ufak dişi kedimin durmadan mşyavlaması artık beynimi tırmalamaya başladı. Doymuyor sevgiye doyuramıyorum saatlerce başında bekleyip sevsem yine de susmuyor.
Hiç bir sorunu yok yemeği var kumu temiz suyu taze sadece gel beni sev diyor.artık ciddi anlamda miyav duymaya tahammülüm kalmadı.
Hiç nefes almadan miyavlıyor sadece sevdiğimde susuyor. Beni otururken görmesin yani. Bir hafta bir arkadaşıma gönderdim,alışamadı diye geri aldım.
Ama şimdi de yine böyle sürekli miyavlayan susmayan bir kedi olunca yine vermek istiyorum.resmen kedi fobisi oluştu bende. Dün sabah 4 den 5 e kadar kapımda miyavladı kalktım mamasına da baktım herşeyi tam. Kızımı da uyandırdı iki saat ailecek uyumadık.
Yok böyle bişeydaraldım da şuraya döküleyim dedim.
Kesin kızım çok emiyor diye şikayetçi oluyorum sanmışsınızdır :)
Iy pisler yabence 'koca'sal bir şey sandı
sabah sabah ne pisim değil mi?
Bi o eksikti zatenbence 'koca'sal bir şey sandı
sabah sabah ne pisim değil mi?
Ama benimki büyüdükçe daha da abartıyor olayıBenim ilk kedim sokak kedisiydi aynen oyleydi.. kazagimin icine girip boynunu disari cikarirdi oyle gezerdiksaatlerce oyle gez yasardi seninle yani oyle diyeyim.. simdiki kedim cins, bir kere bile kucagimda uyumadi ama yatagin ayak ucunda uyur.. kediden kediye farkediyor iste, buyudukce bu derece duskunlukleri kalmiyor cogunun ama konu sahibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?