Ya bazen bende sesimi yükseltiyorum sus artık diye gerçekten çileden çıkıyorum artık. Sizin ilk bebiş mı?Bi de eşim çok nadir olarak çileden çıkıyor geceleri. Bazen kedi abartıp yatak odası kapısında serenat yapıyo çünkü. O zamanlarda eşim malesef biraz ses yükseltiyor, bir de vileda sopasını gösteriyor karşıdan (hiçbir şekilde kendisini dövmedik, vurmadık şimdiye kadar) nedense o sopadan ve eşimin sesinden korkuyor sanırım gidip oturuyor uslu uslu
Neyse ki bir süredir geceleri konuşmuyor artık.
Veterinere sordunuz mu bir sikintisi olabilir mi?Ama benimki büyüdükçe daha da abartıyor olayıkızım uyudu çok şükür,yarım saattir ipten top yaptım atıyorum ger getiriyor. Ama aynı zamanda miyavlıyo.
Çok zorDurumun boyutu da ciddişöyle düşünün
“Miyav.... miyav miyav miyav.. miyav miyav miyavmiyavmiyavmiyavmiyavmiyav “ arada gelip minik ısırıyo tekrar miyavmiyavmiyavnasıl anlatayım bilemedim keşke ses kaydı gönderebilsem
Pazar günü götürdük bem traş ettik kızımda alerji çıktk çünkü,tıkanıyor. Sorduk ama bir sorunu yok.Veterinere sordunuz mu bir sikintisi olabilir mi?
Ya bazen bende sesimi yükseltiyorum sus artık diye gerçekten çileden çıkıyorum artık. Sizin ilk bebiş mı?
Yaşamayan bilemezÇok zor
Ben de öyle bisi sandım:)Başlığı okuyunca başka bişey sandım
Benim ilk kedim sokak kedisiydi aynen oyleydi.. kazagimin icine girip boynunu disari cikarirdi oyle gezerdiksaatlerce oyle gez yasardi seninle yani oyle diyeyim.. simdiki kedim cins, bir kere bile kucagimda uyumadi ama yatagin ayak ucunda uyur.. kediden kediye farkediyor iste, buyudukce bu derece duskunlukleri kalmiyor cogunun ama konu sahibi..
Bende öyle alıştırdım. Bebekle çok zor oluyor. İlk zamanlar değil de sonradan çok zorladı beni. Her yerde kum taneleri sürekli elimde elektrik süpürgesi var.Evet, bakalım ona nasıl tepki verecek.. şimdi eşimle sarıldığımızda miyav miyav gelip aramıza giriyor, ya da onu da sevmemizi istiyor. Benimkinin çok konuşmasını falan ben alıştırdım galiba. Hep ona soru sorar tarzda konuştum bebekliğinden beri. Hemen cevap veriyor artık. Telefonla konuşurken de onunla konuşuyorum sanıyor hemen miyav miyav yine.
Öyle bişey ne mesela? Yazın da bileyim bendeBen de öyle bisi sandım:)
Kızım benimle uyuyor şuan diş yüzünden odasında yatıramıyorum sürekli uyanıyor diye.
Yani bide öyle alıştırmak istemiyorum bare gece rahat uyiyim ya
seninki tam değişik ama ya o bakışlar o duruş o oturuş kime çektiyse artık
bir saat aç kalsa eminim hepinizi yer önce çocuklardan başlayarak malum taze et
yerim onu ya
Çok ayıp ben bekar bi kızın utanırım ahaha gece gel anlatırız ahahaÖyle bişey ne mesela? Yazın da bileyim bende
Bekliyor da abartı bu ya.Yorumlari okudukca, bir kedimin olmasini cok istedim.. ki hayvanlari cok seviyor olmama ragmen kedi ve kopeklerden tirsiyorum.
8 yasinda kizim var kedi diye yalvariyor resmen..
Muhabbet kuslarim var benimde, kedi alirsak kuslarimizi yer diyorum, vazgeciyo..
Bizler nasil ki sevgi ilgi bekliyoruz o yawrucaklarda bizden bekliyor.
Siz pis niyetliyseniz ben ne yapayımÇok ayıp ben bekar bi kızın utanırım ahaha gece gel anlatırız ahaha
Muhabbet kuslarim var benimde, kedi alirsak kuslarimizi yer diyorum, vazgeciyo..
Öyle bişey ne mesela? Yazın da bileyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?