Doyumsuz mudur nedir??

Ya bazen bende sesimi yükseltiyorum sus artık diye gerçekten çileden çıkıyorum artık. Sizin ilk bebiş mı?

Ama benimki büyüdükçe daha da abartıyor olayı kızım uyudu çok şükür,yarım saattir ipten top yaptım atıyorum ger getiriyor. Ama aynı zamanda miyavlıyo.
Veterinere sordunuz mu bir sikintisi olabilir mi?

Çok zor

Veterinere sordunuz mu bir sikintisi olabilir mi?
Pazar günü götürdük bem traş ettik kızımda alerji çıktk çünkü,tıkanıyor. Sorduk ama bir sorunu yok.
Bir sorunu olsa zaten uyur sürekli. O uyurken de yanımda olmak istiyor. Yani benden ayrılmicak öyle söyliyim :)) ayaktayken ayaklarımın dibinde. Bazen yanlışlıkla çarpıyorum.
Yani tek derdi ilgi.

Ya bazen bende sesimi yükseltiyorum sus artık diye gerçekten çileden çıkıyorum artık. Sizin ilk bebiş mı?

Evet, bakalım ona nasıl tepki verecek.. şimdi eşimle sarıldığımızda miyav miyav gelip aramıza giriyor, ya da onu da sevmemizi istiyor. Benimkinin çok konuşmasını falan ben alıştırdım galiba. Hep ona soru sorar tarzda konuştum bebekliğinden beri. Hemen cevap veriyor artık. Telefonla konuşurken de onunla konuşuyorum sanıyor hemen miyav miyav yine.

seninki tam değişik ama ya o bakışlar o duruş o oturuş kime çektiyse artık

bir saat aç kalsa eminim hepinizi yer önce çocuklardan başlayarak malum taze et

yerim onu ya

Bende öyle alıştırdım. Bebekle çok zor oluyor. İlk zamanlar değil de sonradan çok zorladı beni. Her yerde kum taneleri sürekli elimde elektrik süpürgesi var.
Çocuğa alıştırmanız için hastaneden eve bir kuyafetini gönderim koklamasına izin verirseniz tepkili olmaz bebeğe.

Yorumlari okudukca, bir kedimin olmasini cok istedim.. ki hayvanlari cok seviyor olmama ragmen kedi ve kopeklerden tirsiyorum.
8 yasinda kizim var kedi diye yalvariyor resmen..
Muhabbet kuslarim var benimde, kedi alirsak kuslarimizi yer diyorum, vazgeciyo..

Bizler nasil ki sevgi ilgi bekliyoruz o yawrucaklarda bizden bekliyor.

Kızım benimle uyuyor şuan diş yüzünden odasında yatıramıyorum sürekli uyanıyor diye.
Yani bide öyle alıştırmak istemiyorum bare gece rahat uyiyim ya

Kızınıza olan ilginizi kıskanıyor olabilir Kapıyı açık bırakın isterseniz dilediği gibi gezsin evde. Benim oğlan kapalı kapı gördü mü delleniyor o yüzden gece yatarken tüm kapıları açık bırakıyorum. Uyuyor uyanıyor geziyor geliyor tekrar uyuyor

İlgisini çekecek oyuncaklar da belki yardımcı olabilir. Lazer kediler için iyi bir tercih değilmiş yalnız onu da belirteyim.

6 yaşında mı minik ? Ne kadarlık ?

çok hoşuma gitti istemsizce tabi, olay ciddi. benimde bir kedim asla susmaz herşeye bi cevabı vardır. ve çok hareketli maşallahı var.
çözümü ne bilmem ama lütfen verme onu kimseye. sana bukadar bağlıyken nasıl alışsın başka birine ? çok mutsuz olur.

Bekliyor da abartı bu ya.
Yani yarım saattir iş güç bıraktım onunla ilgileniyorum bakalım ne zaman susacak doyacak mı ilgiye diye,yok :) yine dibime gelip benden ilgi bekliyor. Oyunda oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…