Doyumsuz mudur nedir??

Valla gayet özgür bırakıyorum sadece kendi odamın kapısını kapatıyorum kızım en ufak sese uyanıyor çünkü.
Bebeği kıskanmıyor onu da seyor ona da kafasını sürtüyor. Hatta uyuduğu zaman akşam gidip gelip kontrol ediyor :)
Sadece ilgi delisi.
Bana karşı bişey eşime yapmıyor mesela. Beni görünce böyle.

Kum Malesef kaçınılmaz ben de her gün küçük süpürge ile süpürüyorum artık
Eşim de haftasonları büyük süpürge ile dip köşe alıyor, o kumlar çok alakasız yerlerden bile çıkıyor.
Napalım işimiz var bu minnoşlarla :)

ille dile gelin diyorsun yani,peki sen istedin bunu

hani burada yazıyolar ya kocam çok doyumsuz günde bilmem kaç kere istiyor diye ondan bence ahahaha :)
Hahahaha ay yok çok şükür öyle bir derdim olsa buraya yazmam da yok zaten öyle bir derdim canını yerim kocişim çok anlayışlı

Ahaha aynı bizim gibi,benim de eşim dip köşe temizlik yapmayı sever

Anlatınca ben anladım valla durumun ciddiyetini. Özellikle bebek olan evde bu derece bir ses beni sinir ederdi. Tam çocuğu uyutursun oturup kahve içeyim dersin kedinin kuşun sesine uyanır falan.

Hep mi böyleydi yeni mi başladı? Sevgi arsızı olmuş bence..

Şahsen benim bir bamtelime bakar birine vermem. Sabırlıyım hayvanları da çok severim -zaten biraz da bu yüzden evde beslemiyorum- ama benim sinirimi yıpratmamalı bence :)

Kızınıza bu tarz sert ifadeler kullanıp kedinin varlığından soğutmayın isterseniz
Bir şey söylemenin binbir türlü yolu var

Biz ailecek hayvanlari cok seviyoruz. Sogutmak icin degil , neden alamayiz dediginde, gercegi soyluyorum. Zarar verebilir dedigimde twetyy gibi kedicik onu yemeye calisiri kendisi bile ekleyebiliyor. Sert ifade ettigimi dusunmuyorum acikcasi.

Benim ciddi derecede sinirlerimi yıpratıyor ama bu durum ya. O kadar ilgiden sonra hala miyavlıyor. Artık yeter diye bütün gücümle bağırasım var :)
Daraldım valla.
Zaten dediğin gibi kızım en ufak sese uyanıyor. Tam uyutuyorum kapıda başlıyo miyavlamaya.
Bak şimdi mesela ip yumağından top yaptım yarım saattir atıyorm getiriyo. Bıraktım kendi haline oynasın diye yine ayağımın dibinde oynuyor ve miyavlıyor hala.
Gelde gerilme.

Bende bu duyguları dün kızıma karşı yaşadım. Çocuk hep sevilmek istiyor, sevgi pıtırcığı şeklinde dolaşıyor. Anne anne anne anne anne diye diye artık kafamı duvarlara sürtücem. Gel gelelim ki bugün sağda solda sıkıştırıp ısırıyorum. Kedinizinde hiç farkı yok gözümde. Oda evlat. Anaçlığınızı hissediyordur, bebişe verdiğiniz sevgiyi kıskanıyordur belkide. Onun gibi olmak istiyordur. Kafasını yerim onun. :)

Bende hayvan fobisi olduğu için anlayamıyorum galiba. Çocuğumu huzursuz eden herşeyi hayatımdan çıkarırım ben olsam.

Bende öyle sandım yahu
Aha bir sevişgen eş durumu heralde diye açtım konuyu
Kiyamam size de kediye de ne desem bilemedim ya ama bebeğinizi kıskanıyor olabilir
Yok ya bebekle ilgisi yok o hep böyleydi. İlk aldığımdan beri hep ilgi delisiysi sürekli ilgilendim bende. Ama o zaman vaktim daha fazlaydı. Bak şimdi resmen boğazıma bişey yapıştı sanki nefessiz kalıcam artık o derece daral geldi susmuyor bir türlü

Yaşamayan bilemez
Benim de kedim vardı , geceleri çok oynuyor ses yapıyor beni ısırıyor diye odamın kapıısnı kapatırdım
Bu defa da kapıda acı acı bağırırdı , kapıyı açardım tekrar
İnsan kıyamıyor ama napacağını da bilemiyor

Ama seviyorum ilgileniyorum. Kızıödan ayırmıyorum zaten ama bu başka bişey ya.
Kızım uyudu çok şükür o uyuduğundan beri ilgileniyorum oyun oynuyorum nerdeyse 1 saat oldu, hala miyavlıyor dibimde.
Bende de kafa kalmıyor 5 dk yı kendime ayıramıyorum. Evet o da evlat ama bu kadar da sürekli miyav duymaktan ciddi anlamda fobi oluştu bende.kıskanmıyor bu arada hep böyleydi.

Komşu olsak arada ben de sevme işini üstlenirdim
Bir kişi yetmiyor minnoşa anladığım kadarı ile

Ay zor bir durum ya bende benim oğlan gece 2 lere kadar uyumayinca benim evin kedisi de sanırım evladım bazen cinnet geliyor totomuz yer görmeyince...
Insan dinlenmek kafa dinlemek istiyor ya....
Güvendiğiniz hayvan seven birine mi verseniz hoş daha önce vermişsiniz ama bilemedimki

Ya böyle giderse ben sinir hastası olucam ona bağırıyorum sus artık diye.
Kimseye de güvenip veremiyorum öyle bir durum var kimse benim kadar bu kediye sabırlı davranmayabilir kapının önüne koyar.

Ya böyle giderse ben sinir hastası olucam ona bağırıyorum sus artık diye.
Kimseye de güvenip veremiyorum öyle bir durum var kimse benim kadar bu kediye sabırlı davranmayabilir kapının önüne koyar.
Offf ama böyle de sagliginizdan olacaksınız bir evladiniz var sorumluluklarınız var bilemedimki

Kedi köpekle oynamayı okşamayı çok severim ama işim gücüm yoksa :)

Bir defa gözü enfeksiyon kapmış bir yavru kediyi eve aldım. O gece 3 4 sefer sesine kalktım. Dışarıyı gördükçe bağırıyordu.
Ki o zamanlar oğlum yoktu. Bir de olsaydı düşünemiyorum halimi :)
O gece bana tecrübe oldu evde hayvan beslemenin zorluğu..
Sık dişini çocuk biraz daha büyüsün onunla oynar senin yerine..

Jameya, kızını kıskanıyor yavrucak kuvvetle muhtemel. Pabucu dama atıldı gibi mi zannetti, bebek kaç aylık, doğduğunda kediyle ilgilenemedin galiba, içerlemiş gibi garibim. Bebeğin yanına götürün kediyi, yan yana koyun, bi bebeği, bi kediyi sevin "Seni de seviyorum ben kızım, seni az sevmiyorum; sen de yavrumsun ya benim" diye diye bi gönlünü alın hayvancağızın.

Biraz deli işi bi tavsiye oldu ama belli mi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…