- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
İşte bu sebepten adamı çok darlama, o bir seferi de keser ,düz duvara tırmandırır seni ,görürsün :)Aynen oyle olabilir.. Bir de isi dolayisiyla cok erken kalkip aksam da cok gec geliyor. Yani ne yazik ki tek yorgunlugu ben degilim :)
Var var :))bacım kardeşi var mı?
KUVVET MACUNUNA GEL HANIMCanım erkekler iliskide çok fazla kalori harciyor sen esine ilişki sonrası fındık fıstık muz çikolata bal filan yedir sonra tekrar sansini dene
aç kapıyı geliyorum. performansı nasıl acaba?Var var :))
Tövbe estağfurullah :))aç kapıyı geliyorum. performansı nasıl acaba?
o zaman kalsın.Tövbe estağfurullah :))
Pek benzemiyorlar :)
ahhh ahhh olsa da yedirsek(yalnış anlamayın mesir macununu)Çare mesir macunu.
Al benden de o kadar,sanırım bu sefer kocadan şanslı kadınlar yazıyor.İlk ilişkinin ardından 10 dk ara verip devam ediyoruz .genelde mızıkçılık yapan ben oluyorum .eşime kalsa 3. 4. de gelir . O kadarı beni aşar .yalnız esim okurken yorucu bir işi vardı o zaman 2.ilişki zorla oluyordu ,çoğunlukla tek ilişki :) şimdi rahat ve beni çıldırtıyor bazen .yani ilişkide bir taraf muhakkak doyumsuz oluyor :)
vay anam vay. bacım gece gece olan var olmayan var.Al benden de o kadar,sanırım bu sefer kocadan şanslı kadınlar yazıyor.
Yeter dur demesem ne 3 ne 4...
Konuyla alakalı herşey çıldırmamak elde degil
Valla olmayanlara elbet uzuluyoruz ama elde varken de değerlendirmek lazim degil mı?vay anam vay. bacım gece gece olan var olmayan var.
aynen etinden sütünden faydalanın kızlar.Valla olmayanlara elbet uzuluyoruz ama elde varken de değerlendirmek lazim degil mı?
Olan var olmayan kismina bunu da ekleyelim,sanırım bana rahatlik batıyormasaj yap. aromaterapik yağlarla. yorgunluğu gider.
Olan var olmayan kismina bunu da ekleyelim,sanırım bana rahatlik batıyor
arkadaş valla bütün tekliflere evet diyesim geldi.Evliligin İlk zamanlari yer yerinden oynar zaten
Bazı ark arar sorardi nasıl evlilik diye yikanmaktan beyazladm diyordum
Sesli guldumEvliligin İlk zamanlari yer yerinden oynar zaten
Bazı ark arar sorardi nasıl evlilik diye yikanmaktan beyazladm diyordum
Sesli guldum
İlk zamanlar 165 di boyun evlendikten sonra 167 oldu su sayesinde iki cm uzadm diye dalga gecerdmarkadaş valla bütün tekliflere evet diyesim geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?