Bizim arkadaşlar balayına antalya'ya gittiler,donuste bronzluktan eser yoktu. Gittikleri renkte geri geldilerEvliligin İlk zamanlari yer yerinden oynar zaten
Bazı ark arar sorardi nasıl evlilik diye yikanmaktan beyazladm diyordum
boşa masraf yapmışlar. yatak odasından çıkmasalarmış. şahsen ben öyle yapacağım.Bizim arkadaşlar balayına antalya'ya gittiler,donuste bronzluktan eser yoktu. Gittikleri renkte geri geldiler
Bizim arkadaşlar balayına antalya'ya gittiler,donuste bronzluktan eser yoktu. Gittikleri renkte geri geldiler
İnsallİn istediğin gibi biri çıkar karşına,yoksa uğraş dur.boşa masraf yapmışlar. yatak odasından çıkmasalarmış. şahsen ben öyle yapacağım.
evliliğin bir faydası daha(boy uzatır)İlk zamanlar 165 di boyun evlendikten sonra 167 oldu su sayesinde iki cm uzadm diye dalga gecerdm
Gece gece kahkaha atıyorum, yine mesai yaptiracaksin banavalla öyle oluyorsun zaten balayında yemek yemeğe bile gidememistik en son dedik aciktik hadi gidelim ohaa dedik burası da mi varmış bu da mi varmış diye keşfetmiştir son gün
merak etme. test sürüşü yapmadan almam.İnsallİn istediğin gibi biri çıkar karşına,yoksa uğraş dur.
Yaşadı ki rahat rahat yaziyoruz, pispislayip uyuttukiçimden bir ses bu gece enişteler yaşadı diyor.
Dondu popiyi uyudu benmkiiçimden bir ses bu gece enişteler yaşadı diyor.
oooooooooooYaşadı ki rahat rahat yaziyoruz, pispislayip uyuttuk
Uyuttum ben, işe gidecek bugün yok onaiçimden bir ses bu gece enişteler yaşadı diyor.
nasıl yorulduysa adamcağız artıkDondu popiyi uyudu benmki
Huzursuz mu uyusun? Dopamin,endofrin stoğu yaptık birazooooooooooo
yani.hormonlara ver coşkuyu...Huzursuz mu uyusun? Dopamin,endofrin stoğu yaptık biraz
Temizlik yapmaktan adam gorcek halim kalmadınasıl yorulduysa adamcağız artık
olsun. bunun yarını var,öbür günü var....Temizlik yapmaktan adam gorcek halim kalmadı
Emin ol temizlik çok umurlarinda olmuyor,o bizim hassasiyetimiz. Eve bakan yokTemizlik yapmaktan adam gorcek halim kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?