- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Evet 2 çocuğum var yani bilemiyorum oldum mu olmadım miHiç mi olmadın
Evli misin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 2 çocuğum var yani bilemiyorum oldum mu olmadım miHiç mi olmadın
Evli misin
Sanırın olsan anlardınEvet 2 çocuğum var yani bilemiyorum oldum mu olmadım mi
Yani sıvı falan oluyor diyor zevk alıyorum eşimi seviyorum ama o son boşalma noktasına gelemiyorum sankiSanırın olsan anlardın
İlişkiden zevk alıyormuun peki , eşin senin orgazm olup olmadığın hakkında ne düşünüyor
Eşin başka türlü deneseYani sıvı falan oluyor diyor zevk alıyorum eşimi seviyorum ama o son boşalma noktasına gelemiyorum sanki
cnm o ilişki için gereken hazırlık sıvısı. boşalma farklı bir olay. (orada çıldırman lazım) hadi bunuda şikayet edin. (erkeğim ya ondan)Yani sıvı falan oluyor diyor zevk alıyorum eşimi seviyorum ama o son boşalma noktasına gelemiyorum sanki
Evliligin İlk zamanlari yer yerinden oynar zaten
Bazı ark arar sorardi nasıl evlilik diye yikanmaktan beyazladm diyordum![]()
![]()
vav bu iyidi. el... dil... sevdim bunu.Eşin başka türlü denese
Elle dille vs ile
Bizde yeni evlendiğimizde bir iki hafta dışarı çıkmadık eşim hiç doymak bilmedi sabahlar zor oldu desem yeridir .sonra ben çok halsizlestim o zaman korkup bir yada ikiye yetindigini hatırlıyorum :) şimdi ise günde birkez onada banada yetiyor bazen haftada iki yada üç kez .ama benim eşim daha önce hiç birlikteliği olmamıştı bide o yüzden galibaMerhaba kizlarrr :)
Sizinle bir konuda dertlesmek istiyorum. 1-1,5 aylik evliyim. Henuz cok yeni yani. Eșimle cok sukur guzel bir iliskimiz var.
Sorun su ki ben biraz doyumsuz bir insanim sanirim. Cinsel anlamdaki birlikteligimizde esimin erken bosalma gibi bir sorunu yok, yani o iliski icin yeterli oldugunu rahatlikla söyleyebilirim. Örneğin bir kez iliskimiz bittikten sonra yaklasik bir saat sonra tekrar iliskiye girmek istiyorum. Yorgun oldugunu soyluyor, her sey sevismek degil diyor mesela. Ben de kendimi tuhaf hissediyorum o boyle deyince. Yeni evli oldugumuz icin tek bir iliski sonrasinda ne kadar yorulabilir diye dusunuyorum. Ben mi cok doyumsuzum sorun ne sizce
Yok cildirmiyorum bacımzaten bizim kadınlarımızın çoğu orgazmdan habersiz ne yazık ki menepoza giriyorlar. onca haz boşa gidiyor. tüh bak üzüldüm şimdi.![]()
Denemek lazım :)Eşin başka türlü denese
Elle dille vs ile
cnm .eşinle konuş. durumu anlat. bazı jinekologlar bu durmda terapi yapıyor. artık g noktası t noktası arayıp bulun birlikte.Yok cildirmiyorum bacım![]()
Eşim terapiye falan yanaşmaz zannetmiyorum ben biraz araştırma yapmalıyım internetten ancakcnm .eşinle konuş. durumu anlat. bazı jinekologlar bu durmda terapi yapıyor. artık g noktası t noktası arayıp bulun birlikte.![]()
o olur bak. bir de biraz konuşmayı dene. belki faydası olur. huyuna suyuna git. zaten erkekler cinselliğe çıldırıyor. malum.Eşim terapiye falan yanaşmaz zannetmiyorum ben biraz araştırma yapmalıyım internetten ancak
Eşimde problem yok uyumludur benim merakım işteo olur bak. bir de biraz konuşmayı dene. belki faydası olur. huyuna suyuna git. zaten erkekler cinselliğe çıldırıyor. malum.
cnm bir araştır. orta yolu bulursunuz umarım. anlayışla her sorun çözülür. ALLAH başka dert vermesin.tüm dertler böyle olsun bacım.Eşimde problem yok uyumludur benim merakım işte
Bu merak değil ki ihtiyaçEşimde problem yok uyumludur benim merakım işte
Eşine bu durumdan bahsettin miŞu orgazmı bir ben anlayamadım sanırsam olamıyorum galiba