- 23 Haziran 2018
- 116
- 89
- 13
- 46
Yinede çok dillendirmeyelim nazar olacakyani.hormonlara ver coşkuyu...![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yinede çok dillendirmeyelim nazar olacakyani.hormonlara ver coşkuyu...![]()
Tabiki orası öyleEmin ol temizlik çok umurlarinda olmuyor,o bizim hassasiyetimiz. Eve bakan yok
mühim olan başka şeyler var tabi.Emin ol temizlik çok umurlarinda olmuyor,o bizim hassasiyetimiz. Eve bakan yok
olsun. bunun yarını var,öbür günü var....
yok bacım yok.kimse görmedi ki nazar olsun.Yinede çok dillendirmeyelim nazar olacak
yok yapma öyle.![]()
her güne bahenem hazır
Doyirdi beni sağolsun![]()
Hakkını o konuda ödeyemem,aç bırakmıyor illa doyuracak,iyi de alıştırdı,acliga dayanamaz oldum. Valla benim bahanem yok![]()
her güne bahenem hazır
Doyirdi beni sağolsun![]()
Mutlaka var,mühim olan başka şeyler var tabi.
Hakkını o konuda ödeyemem,aç bırakmıyor illa doyuracak,iyi de alıştırdı,acliga dayanamaz oldum. Valla benim bahanem yok
Karşılıklı şanslıyız diyelim,![]()
şanslı bir Eşiniz var o zaman
![]()
Hahah deneyecegimCanım erkekler iliskide çok fazla kalori harciyor sen esine ilişki sonrası fındık fıstık muz çikolata bal filan yedir sonra tekrar sansini dene![]()
Kaç yıllık evlisiniz , senşn orgazm olmanı da sağlıyor mu peki eşinİlk ilişkinin ardından 10 dk ara verip devam ediyoruz .genelde mızıkçılık yapan ben oluyorum .eşime kalsa 3. 4. de gelir . O kadarı beni aşar .yalnız esim okurken yorucu bir işi vardı o zaman 2.ilişki zorla oluyordu ,çoğunlukla tek ilişki :) şimdi rahat ve beni çıldırtıyor bazen .yani ilişkide bir taraf muhakkak doyumsuz oluyor :)
Sahımerdan .....adinda bitkisel karism yedirHahah deneyecegim![]()
On yıl ,evet :)Kaç yıllık evlisiniz , senşn orgazm olmanı da sağlıyor mu peki eşin
Süpermiş , yapsın o zaman istediği kadar :)On yıl ,evet :)
Resimi vardi fakat nasil aticagimi bulamadim.Hahah deneyecegim![]()
Şu orgazmı bir ben anlayamadım sanırsam olamıyorum galibaOn yıl ,evet :)
Hiç mi olmadınŞu orgazmı bir ben anlayamadım sanırsam olamıyorum galiba