doyumsuzlugum ve kaybetme korkum...

Canm senle ayni yastayiz anlayabiliyorum seni aslinda gecmiste yasadiklarinin etkisi bu babanda erkek ve sana cektrmis sende hayatina girecek erkeklerin sana baban gibi olmasindan tam sevmisken yuzustu kalmaktan korkuyosun sanirim??

canım biraz daha rahat bırakmaya çalış kendini, kadınlar olarak zaten hepimiz sevgi ilgi arsızı değil miyiz =) sen biraz daha fazla istiyor olabilirsin, bunu sorun olarak görme ama karşındakini de çok boğmamaya baskı yapmamaya çalış, su akar yolunu bulur zaten

Sizin gibi birini terketmek zorunda kaldım. Öyle ki bittiğine üzülmeyecek hale getirdi. Sürekli baskı olmayan şeylerle suçlama kaygılar şüpheler. Kimse bunu çekmek zorunda değil. Çekende normal değil. Değişimi sizin kendinizin istemesi lazım. Herşeyin fazlasını istiyorsunuz ama ne verebiliyorsunuz huzursuzluktan başka?

Sizin icin kotu bir anı olmus fakat ben kafamdakileri soylemiyorum tekrar ayni tecrubeyi edinmek istemiyorum bazen arada yapsam da sakince uyariyor.
Bana bu yorumu yaptiginiz icin tesekkur ederim karsi taraftan boyle acikca soylenilmesi aklimi basima daha da cok getirdi..
Nasil hissettirdigimin farkinda degildim cogu zaman,tesekkur ederim

Sevgi katlanmak mecburiyetini getirmemeli. 6 ay boyunca o kadar çok zor anlar yaşadım ki. Aşık değildim, seviyordum. Kestirip atamadım. Belki düzelir zamanında kötü şeyler yaşamış dedim. Kaygı ve güven problemi vardı. Elimden geleni yaptım. Olmadı daha da kötüleşti. Arkadaşlarımla yazışmalarımdan bile anlamlar çıkarmaya şüphelenmeye başladı. Olmadık şeyleri var gibi düşünüp suçluyordu.
Çok zor ayrıldık. Öyle bir noktaya geldi ki. Kalbini sök masaya koy ama geri dönme dedim kendime.

Madem hala birliktesiniz. Kazanmak için elinden geleni yap. Sevmeseydi, bir dk durmazdı. Onun sevgisi ile iyileşmeye çalış. Yaralarını o açmadı ama onun sarmasına imkan tanı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…