- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Siz aileye takmışsınız ama burada ailenin bir suçu yok ki. Eşiniz en büyük problem bence.kısa bir özet geçeyim. eş ailesi evlendik ertesi gün altınlara göz dikti altınların yarısını aldılar eşim benden habersiz vermiş. bize ev yapılacak sözde 3 senedir içi yapılıyor. verdiğimizden hariç ara ara sürekli verdik hatta çatısı için para istediler 3 katlı ev elti kv oturuyor ben başka yerde oturuyorum kirada tayin sebebiyle. oturmadığım ev için çatı tamiri yapılacak diye on kere yirmi kere taciz edildik resmen para istendi. eltim kişisi para yok borç var diyip araba aldı. bize gelince sürekli size ev yapılıyor diyip para isteniyor. burada ben engelliyim ve zamanında kv kp işe gidemezsin şunu edemezsin bunu yapamazsın diye ahkam kesiyordu. şimdi Allah'a şükür çalışıyorum. eş kişisi de ilk maaşı alınca para gönder annemlere yemek ısmarlayayım dedi. ayrı yerdeyiz tayinden dolayı. normalde yanlarında olsam kötü de olsalar birlikte bir yemek yerdik ama çocuk burda benimle ben bakıyorum eş kişisi orda annesi babasını besliyor hala bir de para bekliyor ben de vermedim. şu an eşim tek diye anne ve babası geldi yanına ve para harcamıyorlar hep eşimden. aylık gelirleri de 4500 den civarı belki 5000. yani ihtiyaçları yok ev yapıyoruz diyip sürekli yediler durdular. yaptıkları ev 30 senelik gecekondu mahallesinde bir evin içini yapıyorlar yeni yaptıkları kata da kvler geçecekmiş çok enteresan. sizce haklı mıyım değil miyim? iyi insanlar olsa lafını etmem ama bana çalışamazsın diye dalga geçen para kaçırmaya çalışan kişiye vermedim açıkçası.
Ay cok uzgunum ama bunlar seni kullaniyorlar sanirim esin annesi babasi eltin. Ne kadar pis insanlar ya bide engellisin gonderme bence parani kandieiyolar sanirmkısa bir özet geçeyim. eş ailesi evlendik ertesi gün altınlara göz dikti altınların yarısını aldılar eşim benden habersiz vermiş. bize ev yapılacak sözde 3 senedir içi yapılıyor. verdiğimizden hariç ara ara sürekli verdik hatta çatısı için para istediler 3 katlı ev elti kv oturuyor ben başka yerde oturuyorum kirada tayin sebebiyle. oturmadığım ev için çatı tamiri yapılacak diye on kere yirmi kere taciz edildik resmen para istendi. eltim kişisi para yok borç var diyip araba aldı. bize gelince sürekli size ev yapılıyor diyip para isteniyor. burada ben engelliyim ve zamanında kv kp işe gidemezsin şunu edemezsin bunu yapamazsın diye ahkam kesiyordu. şimdi Allah'a şükür çalışıyorum. eş kişisi de ilk maaşı alınca para gönder annemlere yemek ısmarlayayım dedi. ayrı yerdeyiz tayinden dolayı. normalde yanlarında olsam kötü de olsalar birlikte bir yemek yerdik ama çocuk burda benimle ben bakıyorum eş kişisi orda annesi babasını besliyor hala bir de para bekliyor ben de vermedim. şu an eşim tek diye anne ve babası geldi yanına ve para harcamıyorlar hep eşimden. aylık gelirleri de 4500 den civarı belki 5000. yani ihtiyaçları yok ev yapıyoruz diyip sürekli yediler durdular. yaptıkları ev 30 senelik gecekondu mahallesinde bir evin içini yapıyorlar yeni yaptıkları kata da kvler geçecekmiş çok enteresan. sizce haklı mıyım değil miyim? iyi insanlar olsa lafını etmem ama bana çalışamazsın diye dalga geçen para kaçırmaya çalışan kişiye vermedim açıkçası.
Evdede hakkı yokEsin ve ailesi seni kullanıyor
Herkes yolunu bulmuşEsin ve ailesi seni kullanıyor
Çok iyi yapmışsınız bencekısa bir özet geçeyim. eş ailesi evlendik ertesi gün altınlara göz dikti altınların yarısını aldılar eşim benden habersiz vermiş. bize ev yapılacak sözde 3 senedir içi yapılıyor. verdiğimizden hariç ara ara sürekli verdik hatta çatısı için para istediler 3 katlı ev elti kv oturuyor ben başka yerde oturuyorum kirada tayin sebebiyle. oturmadığım ev için çatı tamiri yapılacak diye on kere yirmi kere taciz edildik resmen para istendi. eltim kişisi para yok borç var diyip araba aldı. bize gelince sürekli size ev yapılıyor diyip para isteniyor. burada ben engelliyim ve zamanında kv kp işe gidemezsin şunu edemezsin bunu yapamazsın diye ahkam kesiyordu. şimdi Allah'a şükür çalışıyorum. eş kişisi de ilk maaşı alınca para gönder annemlere yemek ısmarlayayım dedi. ayrı yerdeyiz tayinden dolayı. normalde yanlarında olsam kötü de olsalar birlikte bir yemek yerdik ama çocuk burda benimle ben bakıyorum eş kişisi orda annesi babasını besliyor hala bir de para bekliyor ben de vermedim. şu an eşim tek diye anne ve babası geldi yanına ve para harcamıyorlar hep eşimden. aylık gelirleri de 4500 den civarı belki 5000. yani ihtiyaçları yok ev yapıyoruz diyip sürekli yediler durdular. yaptıkları ev 30 senelik gecekondu mahallesinde bir evin içini yapıyorlar yeni yaptıkları kata da kvler geçecekmiş çok enteresan. sizce haklı mıyım değil miyim? iyi insanlar olsa lafını etmem ama bana çalışamazsın diye dalga geçen para kaçırmaya çalışan kişiye vermedim açıkçası.
Ailenin Nasıl suçu yok.En az oğulları kadar suçlu ve asalaklar.Engelli bir bireyin maaşına göz dikip yemeleri başlı başına iğrenç zatenSiz aileye takmışsınız ama burada ailenin bir suçu yok ki. Eşiniz en büyük problem bence.
Neden sildiniz konuyu?xvnkkllllllllkk
Valla konu sahibi çok iyi niyetli gibi geldi aksini düşünmek istememEvdede hakkı yok
Yok tabiki suçlular onu kastetmedim. Onlara bu pişkinliği veren eşi.o yüzden bence tek suç onda. Altınları gelip zorla almamışlar eşi kendinden habersiz götürmüş. Yemek parasını onlar istememiş eşi istemiş.Eşi ailesini yanına alıp bi de ailesine bakmış devamlı da kadını sömürmüş. Konu sahibi sanırım eşinin suçlandığını görünce konuyu bile silmiş ben öyle hissettim.Eş kendisine değer vermemiş ki aile versinAilenin Nasıl suçu yok.En az oğulları kadar suçlu ve asalaklar.Engelli bir bireyin maaşına göz dikip yemeleri başlı başına iğrenç zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?