• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dpo 10 - Beta hcg 26,3

misamo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
62
Puanlar
3
İyi akşamlar herkese,
Bugün şüphelendiğim için kan tahlili verdim beta hcg 26,3 çıktı. Dpo 10 şuan, normal bir değerde miyim? Sizin kaç çıkmıştı?
Bir de ben çift rahimliyim bu yüzden değerimin arttığını görür görmez kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum pazartesi riskli gebelik durumunda olduğum için mantıklı mı yoksa bekliyim mi?

İyi akşamlar herkese,
Bugün şüphelendiğim için kan tahlili verdim beta hcg 26,3 çıktı. Dpo 10 şuan, normal bir değerde miyim? Sizin kaç çıkmıştı?
Bir de ben çift rahimliyim bu yüzden değerimin arttığını görür görmez kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum pazartesi riskli gebelik durumunda olduğum için mantıklı mı yoksa bekliyim mi?
Git canim bence hemen bende sanirim dpo 10 da 17 betayla öğrenmiştim

Bende dpo 11 de 37 ile öğrendim doktor normal demişti sizinde normaldir

Yumurtalamadan sonra geçen gün sayısı demek

İyi akşamlar herkese,
Hayırlı akşamlar canım tebrik ederim 🍀 neyden şüphelendin belirtiler vs mi vardı?

Hayırlı akşamlar canım tebrik ederim 🍀 neyden şüphelendin belirtiler vs mi vardı?
Merhaba, öyle bariz kesin hamileyim dedirtecek belirtim yoktu ama
-dpo6 da lekelenmem oldu çok hafif
-dpo 8 göbek çevremde (kasıklarda değil) ağrılar vardı yumru gibi test yaptım negatif çıktı.
-dpo 9 aynı ağrı devam etti ama hafifledi ve kalçam da hafif ağrıyordu sert zemine oturunca vs bunlar bana garip geldi ve göğüslerim normalde regl günümden önce hassaslaşırdı yine aynısı oldu ama bu sefer daha çok hassas gibi hissediyorum.
-dpo 10 (dün) kan tahlili verip öğrendim. İdrar testi yapmamıştım.
- dpo 11 merak edip idrar testi yaptım 2. Çizgi çıktı ama tabii ki koyu değil silik bir çizgi

Merhaba, öyle bariz kesin hamileyim dedirtecek belirtim yoktu ama
-dpo6 da lekelenmem oldu çok hafif
-dpo 8 göbek çevremde (kasıklarda değil) ağrılar vardı yumru gibi test yaptım negatif çıktı.
-dpo 9 aynı ağrı devam etti ama hafifledi ve kalçam da hafif ağrıyordu sert zemine oturunca vs bunlar bana garip geldi ve göğüslerim normalde regl günümden önce hassaslaşırdı yine aynısı oldu ama bu sefer daha çok hassas gibi hissediyorum.
-dpo 10 (dün) kan tahlili verip öğrendim. İdrar testi yapmamıştım.
- dpo 11 merak edip idrar testi yaptım 2. Çizgi çıktı ama tabii ki koyu değil silik bir çizgi
Maşallah canım bu belirtilerden şüphelenip kan vermen çok iyi olmuş dpo 12 deyim ben ama karnımda gezen bıçak batması gibi ağrı ve belimde ağrı var o kadar.. iki günde bir kan verip takip ediyor musun?

Maşallah canım bu belirtilerden şüphelenip kan vermen çok iyi olmuş dpo 12 deyim ben ama karnımda gezen bıçak batması gibi ağrı ve belimde ağrı var o kadar.. iki günde bir kan verip takip ediyor musun?
İlk kan testini dün yani cumartesi verdim, pazartesi aynı saatte gidip vereceğim. Düzenli artış olur inşallah 🙏🏻

Dpo 10 da 30 du beta benim de çok normal birden artıyor

Dpo 11 ve 12 de test yaptım 2 günde silik ilerleme olmadı kimyasal mı oluyor

İyi akşamlar herkese,
Bende dpo7 0.58 çıktı Beth acaba geç döllenme mi oldu şimdi sadece göğüslerim sızlıyor ve kaşınıyorlar

İyi akşamlar herkese,
Sizinle aynı cıkmıs benimde dpo 10 da 26.21 di 🥰 cok normal henüz yeni yerleştiği için simdi 22+1 olduk 🥰
Bence gidin doktor bilgisinde olsun ona göre yönlendirme yapar değer takibi olucak ilk etapta sonra kese sonra bebek ve kalp atısı 🥰

Sizinle aynı cıkmıs benimde dpo 10 da 26.21 di 🥰 cok normal henüz yeni yerleştiği için simdi 22+1 olduk 🥰
Bence gidin doktor bilgisinde olsun ona göre yönlendirme yapar değer takibi olucak ilk etapta sonra kese sonra bebek ve kalp atısı 🥰
Ay maşallah hayırlı olsun 💗 yarın gideceğim doktora, siz dpo kaçta keseyi gördünüz?

Back
X