Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teşekkürler ❤ 5+1 de gittim ben 4+5 çıktı kese boyu 6+1 de gittiğimde ise 5+6 ile uyumlu çıktı sadece yolk saç gördük 7+1 de gittiğimde 6+6 ile uyumluydu hem bebeği gördük hem kalp atısı dinledik
İnşallah seninde sağlıkla ilerlesin inşallah benim önerim kese için 5.haftadan önce gitme kalp atısı içinde 7. Haftayı bekle sonra sitres olma ❤
Sizinle aynı cıkmıs benimde dpo 10 da 26.21 di cok normal henüz yeni yerleştiği için simdi 22+1 olduk
Bence gidin doktor bilgisinde olsun ona göre yönlendirme yapar değer takibi olucak ilk etapta sonra kese sonra bebek ve kalp atısı
İyi akşamlar bugün ikinci betam 83,6 çıktı, siz de nasıldı? doktorum çok iyi ilerleme olduğunu söyledi ama yine de keseyi görmeden net bir şey diyemeyiz dedi. Pazartesi kontrole çağırdı. Tam 5 hafta olmuş oluyor galiba umarım keseyi görebiliriz
İyi akşamlar bugün ikinci betam 83,6 çıktı, siz de nasıldı? doktorum çok iyi ilerleme olduğunu söyledi ama yine de keseyi görmeden net bir şey diyemeyiz dedi. Pazartesi kontrole çağırdı. Tam 5 hafta olmuş oluyor galiba umarım keseyi görebiliriz
İyi aksamlar Ben 2 günde bir vermedim canım 31 ekim 26.21 di sonra 4 kasımda verdim 437.9 çıkmıştı 13 kasımda tekrar verdim 16840.3 çıkmıştı
5+1 de de keseyim gördük canım görürsün sende inşallah
Senin değerin de gayet iyi artmış maşallah ❤
İyi aksamlar Ben 2 günde bir vermedim canım 31 ekim 26.21 di sonra 4 kasımda verdim 437.9 çıkmıştı 13 kasımda tekrar verdim 16840.3 çıkmıştı
5+1 de de keseyim gördük canım görürsün sende inşallah
Senin değerin de gayet iyi artmış maşallah ❤