yengeme doktor 9 ay boyunca kız dedi hatta %99 kız .doğdu erkek.şok olduk.allahtan normal doğumdu da olan biteni görmüş.ikici bebekte yine aynı bu sefer başka doktor kesin kız demiş o da doğdu erkek.sonra üçüncü bebekde kıza benziyor falan filan dedi başka doktor o da doğdu erkek.bizim gelin kız hayaliyle yanıp tutuşur.kız olsa hemen bi tane daha doğururum diyor.benim de 3.kızım olacak.allah hayırlısını versin
bebeğimin cinsiyetini yeni öğrendim ikiz kızlarımdan sonra bi kızım daha olacakmış. ama beklemediğim bi ruh haline girdim, çevremdekilerin tepkisinden dolayı. dr.a 16 haftalıkken gittik bebek bacak arasını göstermedi ama dr. %90 kız dedi bi kabartı göremeyiorum arkadan önden baktığımda dedi. eşim de bende gayet normal karşıladık taki bu haberi çevremle ve ailemle paylaşana kadar insanların tepkisi bi anormal başsağlığı diler gibi bi ruh haline bürünüyorlar.tabiki bnimde gönlümden erkek geçiyordu iki kızın ardından ama bu bizim elimizde olan bişey değil. moralim çok bozuk ve resmen bebeğimden soğudumeşim çok kızıyor böyle düşünmeme o yüzden onunlada pek bişey paylaşamıyorum. hala acaba erkekmidir diye düşüncelerim var başka dr.a gitmek istiyorum eşim izin vermiyor.kız dedi başka dr. erkekmi diyecek diyor. içimi ferahlatamıyorum. bebeğime haksızlık ediyorum elimde olmadan
3 degıl 1 cocuk hep hayalımdırbebeğimin cinsiyetini yeni öğrendim ikiz kızlarımdan sonra bi kızım daha olacakmış. ama beklemediğim bi ruh haline girdim, çevremdekilerin tepkisinden dolayı. dr.a 16 haftalıkken gittik bebek bacak arasını göstermedi ama dr. %90 kız dedi bi kabartı göremeyiorum arkadan önden baktığımda dedi. eşim de bende gayet normal karşıladık taki bu haberi çevremle ve ailemle paylaşana kadar insanların tepkisi bi anormal başsağlığı diler gibi bi ruh haline bürünüyorlar.tabiki bnimde gönlümden erkek geçiyordu iki kızın ardından ama bu bizim elimizde olan bişey değil. moralim çok bozuk ve resmen bebeğimden soğudumeşim çok kızıyor böyle düşünmeme o yüzden onunlada pek bişey paylaşamıyorum. hala acaba erkekmidir diye düşüncelerim var başka dr.a gitmek istiyorum eşim izin vermiyor.kız dedi başka dr. erkekmi diyecek diyor. içimi ferahlatamıyorum. bebeğime haksızlık ediyorum elimde olmadan
haklısın hayırlısı olsun ama insanın elinde olmuyor. benim kızlaım 21 haftalıklar şuan üstelik onlar tüp bebek yöntemiyle oldular bu bize çok güzel bi süpriz oldu. kız erkek farketmez diyorduk hep ama onun bunun lafı benim psikolojimi bozdu
bebeğimin cinsiyetini yeni öğrendim ikiz kızlarımdan sonra bi kızım daha olacakmış. ama beklemediğim bi ruh haline girdim, çevremdekilerin tepkisinden dolayı. dr.a 16 haftalıkken gittik bebek bacak arasını göstermedi ama dr. %90 kız dedi bi kabartı göremeyiorum arkadan önden baktığımda dedi. eşim de bende gayet normal karşıladık taki bu haberi çevremle ve ailemle paylaşana kadar insanların tepkisi bi anormal başsağlığı diler gibi bi ruh haline bürünüyorlar.tabiki bnimde gönlümden erkek geçiyordu iki kızın ardından ama bu bizim elimizde olan bişey değil. moralim çok bozuk ve resmen bebeğimden soğudumeşim çok kızıyor böyle düşünmeme o yüzden onunlada pek bişey paylaşamıyorum. hala acaba erkekmidir diye düşüncelerim var başka dr.a gitmek istiyorum eşim izin vermiyor.kız dedi başka dr. erkekmi diyecek diyor. içimi ferahlatamıyorum. bebeğime haksızlık ediyorum elimde olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?