Doğuma Hazırlık dr. %90 kız dedi ama yanılabilir mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

_ASLI_

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2007
597
10
621
Bolu
bebeğimin cinsiyetini yeni öğrendim ikiz kızlarımdan sonra bi kızım daha olacakmış. ama beklemediğim bi ruh haline girdim, çevremdekilerin tepkisinden dolayı. dr.a 16 haftalıkken gittik bebek bacak arasını göstermedi ama dr. %90 kız dedi bi kabartı göremeyiorum arkadan önden baktığımda dedi. eşim de bende gayet normal karşıladık taki bu haberi çevremle ve ailemle paylaşana kadar insanların tepkisi bi anormal başsağlığı diler gibi bi ruh haline bürünüyorlar.tabiki bnimde gönlümden erkek geçiyordu iki kızın ardından ama bu bizim elimizde olan bişey değil. moralim çok bozuk ve resmen bebeğimden soğudum :( eşim çok kızıyor böyle düşünmeme o yüzden onunlada pek bişey paylaşamıyorum. hala acaba erkekmidir diye düşüncelerim var başka dr.a gitmek istiyorum eşim izin vermiyor.kız dedi başka dr. erkekmi diyecek diyor. içimi ferahlatamıyorum. bebeğime haksızlık ediyorum elimde olmadan :(

ah ben o çevredekilerin............
benim de ikiz oğullarım var şimdi hamileyim yine her duyan inşallahhh bu kız olur diyorlar.ben de amaaan ne fark eder o da olsa benim bu da olsa benim diyorum.boşveeer onları herkes konuşur.kız erkek Allah ın bileceği iş.o öyle uygun gördükten sonra herkese halt yemek düşer.doktor tabiki de yanılabilir ama lütfen bebeğine yansıtma.
düşün bak kızların bebekken ne jadar tatlıydı.ve ben hep kızkardeşim olsun isterdim.o senin bebeğin.senin içinde senin kanından beslenen bi masum.benim daha 8 haftalık.hayırlısı neyse onu verecek Allahım ben öyle düşünüyorum.senin ikizler kaç yaşında

sana bişey anlatacam sen de bunu o cahillere anlat.antep te bi arkadaşım hamileyken kontrole gitmiş.orda bi kadın varmış yine hamile.doktora şöyle diyormuş erkek di mi doktor bey erkek lütfen erkek olsun..doktor bir an sinirlenmiş ve demiş ki evet erkek ama eli de yok ayağı da yok....
ben bunu duyduktan sonra şimdi kız ya da erkek olsun hiç önemsemiyorum.tabiki bi de kızım olsun isterim ama takmam yani kafama.hepsi benim hepsi.yeter ki aklı yerinde eli kolu yerinde sapasağlam doğsun:71:

haklısın hayırlısı olsun ama insanın elinde olmuyor. benim kızlaım 21 haftalıklar şuan üstelik onlar tüp bebek yöntemiyle oldular bu bize çok güzel bi süpriz oldu. kız erkek farketmez diyorduk hep ama onun bunun lafı benim psikolojimi bozdu

hiç üzülme canım sende o cahilllerle bir olma banada ayy genemi erkek dediler hep keske kıs olaydı dediler hatta bazıları burun kıvırıdı ya erkekmi böle senden kız olmaz der gibi bende senin gibi cok kafaya taktım esime hep diyordum ya keske kız olaydı diye oda ben erkek babası olmayı cok seviyorum cokta mutluyum aklını bulandırma allah veriyor seçim yapmamayız diyordu haklısın diyor ama bir yanım gene kız istiyordu ama en son konrollrimde down sendorumundan süphelenip amniyosentez istydiler benden ve o zaman jeton düstü benim hemen bolca tövbe ettim ve oğlumu bana saglıklı bagıslasın diye simdi geyette mutluyum iki tane oğlum olcak sende takma hep sonra 3kızı layıkıyla yetiştiren anne baba cennetlik diyor hadiste cokta sanslısın bence

Bebeğin sağlıkla mutlulukla dünyaya gelsin arkadaşım en önemlisi bu çünki evlat hasretiyle yanan bir sürü insan var ne yapsalar çocuk sahibi olamıyolar önce bunu düşünmek lazım şükretmeliyiz.kimseyi takma sen onlar hep bişey söylerler zaten bende oğluma hamile olduğumu öğrendiğimde içim bi buruk oldu eşimin ailesinde hep erkek çocuk vardı ve beklenen kız benimkiydi sanki söylemeseler bile bunu hissettiriyolardı zaten söylediğimizde suratlarındaki o hayal kırıklığı ifadesini unutamam.etrafımdaki herkesin kızı olucaktı benimki niye erkekti sanki bebeğimden soğumuştum ve 9 ay geçti ama bebeğim bi türlü doğmuyodu 41 hafta geçmişti artık sezaryan olmam gerekti acababebeğim onu istemediğim i düşünüpte doğmak mı istememişti hala vicdan azabı duyarım aklıma geldikçe.hiç durmadan ağlıyodu bebeğim hep emmek istiyodu bir saniye koyamıyodum yerine huzursuzdu hep bi türlü mutlu edemiyodum onu uyku düzeni yoktu kimseye yapmadığını bana yapıyodu şimdi çok pişmanın niye öyle hissettim diye benim yüzümden bebeğim böyle oldu oğlum şuan 2 yaşını bitirdi yeni yeni düzene giriyo.onu çok seviyorum yine dünyaya gelsem yine onu doğurmak isterim.sakın kendini üzme bebeklerimiz herşeyi hissediyolar onu diğer evlatların gibi sevgiyle kucala oda sevgiyle sana bağlansınhuzurlu hayırlı bir evlat olsun

yanılma payıda var benımbı arkadasımınbebegıne erkek demıslerdı odasını dosedık herseyını yaptık babası o kadar erkek babası olucam dıye sevındı dogum oldu ve babasını suratındakı ıfadeyı analtamam sıze ama ne olursa olsun saglık en onemlısı

yengeme doktor 9 ay boyunca kız dedi hatta %99 kız .doğdu erkek.şok olduk.allahtan normal doğumdu da olan biteni görmüş.ikici bebekte yine aynı bu sefer başka doktor kesin kız demiş o da doğdu erkek.sonra üçüncü bebekde kıza benziyor falan filan dedi başka doktor o da doğdu erkek.bizim gelin kız hayaliyle yanıp tutuşur.kız olsa hemen bi tane daha doğururum diyor.benim de 3.kızım olacak.allah hayırlısını versin

yengeme doktor 9 ay boyunca kız dedi hatta %99 kız .doğdu erkek.şok olduk.allahtan normal doğumdu da olan biteni görmüş.ikici bebekte yine aynı bu sefer başka doktor kesin kız demiş o da doğdu erkek.sonra üçüncü bebekde kıza benziyor falan filan dedi başka doktor o da doğdu erkek.bizim gelin kız hayaliyle yanıp tutuşur.kız olsa hemen bi tane daha doğururum diyor.benim de 3.kızım olacak.allah hayırlısını versin

A ben senin bebegini erkek biliyordum Rabbim hayirli ve saglikli evladlar versin kiz veya erkek farketmez .......

bebeğimin cinsiyetini yeni öğrendim ikiz kızlarımdan sonra bi kızım daha olacakmış. ama beklemediğim bi ruh haline girdim, çevremdekilerin tepkisinden dolayı. dr.a 16 haftalıkken gittik bebek bacak arasını göstermedi ama dr. %90 kız dedi bi kabartı göremeyiorum arkadan önden baktığımda dedi. eşim de bende gayet normal karşıladık taki bu haberi çevremle ve ailemle paylaşana kadar insanların tepkisi bi anormal başsağlığı diler gibi bi ruh haline bürünüyorlar.tabiki bnimde gönlümden erkek geçiyordu iki kızın ardından ama bu bizim elimizde olan bişey değil. moralim çok bozuk ve resmen bebeğimden soğudum :( eşim çok kızıyor böyle düşünmeme o yüzden onunlada pek bişey paylaşamıyorum. hala acaba erkekmidir diye düşüncelerim var başka dr.a gitmek istiyorum eşim izin vermiyor.kız dedi başka dr. erkekmi diyecek diyor. içimi ferahlatamıyorum. bebeğime haksızlık ediyorum elimde olmadan :(

Rabbim senin icin kiz evlatlari hayirli kilmis ve kiz evladlar vermis isyan etme ve evladalrinin saglikli oldugu icin sükret ve cevredekileri düsünme kimseyi memenun edemezsin kiz olunca erkek olsaydi derler erkek olursa kiz olsaydi bekara evlen evliye bosan evlenene cocuk dogur v.s. cevre herseye bi kulp bulur bosver onlari evladlarinin sevgisinin tadini cikar.....

Benim de bir kizim var.. anne olmak cok super birsey hele ki uc tane evlada anne olmak. Saglikla kucagina al babasiyla gule oynaya buyut evinizin bereketi artsin. Kizarina bir minik kiz kardes geldi bak. Sen cok sanslisin bunu bil suphe etme..
Etrafindakilere belli etme ama icinden de uzulme. Ne olur uzulme.. 10 tane kizin olsa hepsinin tadi baska anne deyisi baska. İnsan her ikisini de tatmak istiyor evet ben de isterim ama veren ALlah .. Yazmadiysa kadere olmaz. Cinsiyetine takma su an bebegin olacak yeniden hamilesin ne guzel kizlarin birbirlerine destek olacak. Olumlu ilimli dusun.. Ne olur uzulme. Dogsun basini gogsune koysun kokusunu duy aklina kiz mi oglan mi gelmez..

Herkes erkek,kiz ister.. Nasip olmazsa olmaz. Buna takilip kalma. Alah hayirli saglikli evlat verrsin.

Hissettiklerinden dolayi kendini suclama iki kizin ustune herkes oglan ister. Ama herkesten fakli olarak ilk kizinmis gibi karnindaki bebisi sev delicesine simdiden sev.

3 tane kızı olup bunları güzel ahlaklı büyütüp yetiştiren ve namusuyla evlendiren cennettedir. die bi hadis biliyorum.araştırabilirsiniz. rabbim ne verirse hayırlısını versin.

3 degıl 1 cocuk hep hayalımdır
1 kızım olsun hatta 3 kızım olsun cok ısterım :1:
Kız cocugu bence bambaska bırsey cnm
hıc canını sıkma
hee erkek olsa sorunmu tabıkı degıl
evlat evlattır
Allah korusun ya hıc cocugun olmasaydı
etrafındakılere sen kulak asma hayırlısı buymus demekkı
benımde gonlumde hep kız bebıs yatar ama erkek olursada o benım yıne evladım kızda sevındıgım kadar sevınıcem tabıkı
3 kızla Allah bır omur boyu mutluluklar versın cnm sana

haklısın hayırlısı olsun ama insanın elinde olmuyor. benim kızlaım 21 haftalıklar şuan üstelik onlar tüp bebek yöntemiyle oldular bu bize çok güzel bi süpriz oldu. kız erkek farketmez diyorduk hep ama onun bunun lafı benim psikolojimi bozdu

ya sen ılk bebeklerını ne zorluklarla kazanmıssın boyle seylerı takman cok yanlıs ya hıc olmasaydı cocugu olmuyo demelerıne katlanabılırmıydın

öncelikle allahtan hayırlısını iste saglıklı bir evlat dogurmak için dua et dokktorların yanılma payına gelince azda olsa var geçen yıl yengem amile idi dokuz ay doktorlar kızın olacak dediler tabi herşey pembe pembe aldılar çocuk sezeryanla bir dogdu erkek hastanede pembe pembe giyindi annede narkozdan çıkınca şok oldu tabi kızımı kaybettim gibi geldi dedi allahın işi işte bu zamanda saglıklı çocuk en büyük lutuf bence hakkınızda hayırlısını isteyyin

öyle deme canım ya bebek içn bu kadar uğraşan varken şükret ne olur
bende bebeğime çok zor kavuştum
kız erkek ne fark eder hayırlı ve sağlıklı olsun yeter
ben hep kızım olsun istemiştim ama benimde oğlum olacak
rabbim bize neyi lyık gördüyse o bence fazla kurcalama
ve çevrenide boşver ne derlerse desinler
sen bebeğine haksızlık etme
nasıl seveceksin doğunca bak göreceksin....

kızdann soğulurmu bee.. yarın birgün oğlan büyüyecek elin kızı alıp gidecek:27: annesinin her ihtiyacında yanında olamıcak olsa bile herşeyini kızına anlatır gibi anlatamıcak. bende kızım olsun istiyorum ama allah hayırlısını sağlıklısını versen. Sana laf edenler kızı olmayanlardır takma hiç kıskanıyorlardır:52:

ne yazık ki bizim toplumumuzda herkezin bir oglu olmalı inancı çok yaygın cok cahilce bir düşünce bence benimde bir oglum var dogdugu zaman sevgili kayın validecigim oglanı garentiledin artık ne olursa olsun gerisi dedi şaka ile karışık bende yine şaka ile fatih sultan mehmet soyundan geliyorsunuzda dedesi ölünce tahta mı geçecek dedim:1: evlat evlattır kızı erkegi olmaz gönül ister tabi ikisinide yaşamayı ama önce saglık

kaçıncı yüzyıldayız hala aynı konular......
neden diğer insanlardan örnek almıyoruz..........
illle erkek erkeke diye tutturanların sonu hüsran oluyor neden ders almıyoruz.........
rabbim bizim için ne hayırlıysa onu gönderiyor bunu anlamak bu kadar mı zor....
önemli olan sağlıklı hayırlı bi evlat olması....
çok yazık.......

Back
X