Dr. Ahmet Akkoca'nın hastaları

ceylannur1

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2012
43
0
16
İzmir
MERHABA ARKADAŞLAR
Ben Bornovo'da DR. AHMET AKKOCANIN hastasıyım. AHMET BEYİ çok bilgili, görgülü, iyi niyetli, mütevazi,EKADOM'U çok temiz ve güzel buldum. Eğer sizde DR. Ahmet AKKOCA'NIN hastalarıysanız, yorumlarınızı ve deneyimlerinizi burada paylaşırsanız çok mutlu olurum.Hepinize sevgilerimle...

Son düzenleme:
MERHABA ARKADAŞLAR
Ben Bornovo'da DR. AHMET AKKOCANIN hastasıyım. AHMET BEYİ çok bilgili, görgülü, iyi niyetli, mütevazi ve EKADOM'U çok temiz ve güzel buldum. Eğer sizde DR. Ahmet AKKOCA'NIN hastalarıysanız, yorumlarınızı ve deneyimlerinizi burada paylaşırsanız çok mutlu olurum.Hepinize sevgilerimle...

Arkadaşlar, yorumlarınızı bekliyorum.

Ceylannur Hanım bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim. Çok bilgili, anlayışlı,insana güven ve cesaret veren bir doktor.AHMET beye saygılarımı iletiyorum.

Yazdığınız mesaj için çok teşekkür ederim . Gerçektende AhmetBey hastaya karşı çok anlayışlı çok titiz her istenildiğinde ulaşılabilen
mesleğinde çok yeterli bir doktordur Duygunaz Hanım. Sevgilerimle...

MERHABA ARKADAŞLAR
Ben Bornovo'da DR. AHMET AKKOCANIN hastasıyım. AHMET BEYİ çok bilgili, görgülü, iyi niyetli, mütevazi ve EKADOM'U çok temiz ve güzel buldum. Eğer sizde DR. Ahmet AKKOCA'NIN hastalarıysanız, yorumlarınızı ve deneyimlerinizi burada paylaşırsanız çok mutlu olurum.Hepinize sevgilerimle...

Arkadaşlar lütfen iyinin takdiri için DR AHMET beyle ilgili yorumlarınızı paylaşın.
Ben Ahmet BEYİ bilgisi mesleki tecrübesi yardımseverliği konusunda hiç kimseye değişmem.Ben bir doktoru dış görünümüne ,
ağzının laf yapıpyapmamasına göre değerlendirmem. Ben, bana ne kadar yardımcı,sorunuma ne kadar çözüm getiriyor ona bakarım. Benim sağlığım asla ucuz değil. Ahmet beyde mesleğini en iyi şekilde icra eden bir doktor. BU nedenle benim tercihim.hepinize sevgiler...

Ceylannur hanım merhaba.Ben gebeliğimin 8.haftasında Dr.Ahmet beyle tanışma fırsatı buldum.Beni dünyalar güzeli kızıma kavuşturdu.Ahmet bey hakkındaki görüşlerinize aynen katılıyorum.Gebeliğimde aşırı kaygılı olarak gittiğim her muayene sonrası,ahmet beyin sakinliği,güleryüzü benin tüm endişelerimi gidermiştir.Bu konuyu benden önce açtığınız için sizi biraz kıskandım.Sevgiler

Morsever Hanım,DR Ahmet Bey için yazdıklarınıza çok teşekkür ederim. sizi samimi, sıcak ve içten buldum. Dünya güzeli kızınıza kavuştuğunuz için i tebrik ederim.Ayrıca Ahmet Beyi de örnek doktorluğu,size güleryüzlü yaklaşımı en önemliside sizi kızınıza kavuşturduğu için kutluyorum.İnşallah darısı benim başıma. Şu an şartlarım gereği bebek sahibi olmuyorum.Ama ilerde bunu düşündüğüm zaman kesinlikle doktorum ahmet bey olacaktır.Çünkü bebek sahibi olmak dünyanın en özel duygusu,bu duyguyu yaşamayı da rastgele bir doktorun ellerine emanet etme riskini göze alamam.
Beni bu konuyu sizden önce açtığım için kıskandığınızı yazmışsınız.İnanın bende sizi Ahmet Bey gibi harika bir doktorun takibinde doğum yaptığınız için çok kıskandım. Sevgilerimle...

ARKADAŞLAR,dün Ahmet Beye hastalığımla ilgili kontrole gittim.Rahatsızlığımla ilgili hiç bir problem kalmamış. İyi ki Ahmet Beyle tanıştım. İyi ki varsınız. İyi ki anlayışlı, sakin ve güleryüzlüsünüz.İnşallah bu siteyi takip ediyorsunuzdur da yazdıklarımı okursunuz. Size çok minnettarım Ahmet Bey.
Tüm kadınlar kulübü üyeleri ve özellikle Ahmet Beyin hastalarına sevgilerimi gönderiyorum.

Duygunazcan Hanım Merhaba,
Evet konuyu hep birlikte epey ilerlettik. Ahmet Beyin aşılama ve tüp bebek yapıp yapmadığını sormuşsunuz. Ahmet Bey,tüp bebek yapmıyor. Ama,aşılama yöntemini yapıyor.Hatta geçende bir arkadaşım başka birinden bu alanda çok iyi olduğunu duymuş. O da gitti. Ahmet Beye çok memnun kalmış. Hastaya bu konuda çok yardımcı oluyormuş. Başkalarında görmediği ilgiyi Ahmet Beyden gördüğünü,mutlaka Ahmet Beyin kendisini bebek sahibi yapacağını söylüyor.

Merhaba Ceylannur Hanım, bir süredir yazmamışsınız.Neyse ben yazayım dedim. Geçen gün size sormuştum,Ahmet bey aşılama yöntemi uyguluyor mu diye. Arkadaşımı bu konuyla ilgili Ahmet beye yönlendirdim.Aarkadaşım gitmiş, muayene olmuş. Muayeneden çok memnun. Diyor ki ne mütevazi, ne iyi bir doktor öyle... Çok bilgili, çok tecrübeli.İşinin ehli aklı başında diyor. Aslında kendisi buraya yazmak istedi ama çok çekingen birisi. Şimdi tedaviye başlayacaklar. Ahmet beye çok güveniyor. İnşallah tedavisi başarıya ulaşır da o da anne olur. Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Sevgiyle kalın.

Merhaba Duygunazcan Hanım, işlerimin yoğunluğu nedeniyle siteye fazla giremiyorum.Arkadaşınız inşallah bebek sahibi olur.Ahmet beyin başarılı olacağına inanıyorum. Aşılama yöntemiyle hamile kalmış Ahmet Beyin bütün hastalarını duygu ve düşüncelerini paylaşmak üzere buraya davet ediyorum.

Ceylannur Hanım merhaba,
Bende sizin ve tüm kadınlar kulübü üyelerinin ve Ahmet beyin bayramını kutlarım. Ayrıca çok mutluyum. Arkadaşım Ahmet Beyin tedavisi sonucu hamile kaldı. İnşallah Ahmet Beyin takibiyle, bir aksilik olmadan sağlıkla bebeğini kucağına aldığı günleri de görürüz...

Merhaba Duygunazcan Hanım,
Sizinde bayramınız kutlu olsun. Arkadaşınız için çok sevindim. Bu geçende bahsettiğiniz Ahmet Beyle aşılama tedavisine başlayacak olan arkadaşınız mı?

ceylannur hanım merhaba,
mesajınızı tesadüfen gördüm. bu hamile olan arkadaşım o aşılama yaptıracak olan değil. henüz o tedaviye başlamadı. bende yeni öğrendim bu hamile kalan arkadaşım başka birinin tavsiyesiyle ahmet beyle çok önceden tanışmış. ahmet beyde tedavi olmuş ilk aşılamada da hamile kalmış. Çok sevindiğim için bende yazdım.

Merhaba Duygunazcan Hanım,
Arkadaşınıza çok sevindim. İnşallah Ahmet beyin takibinde bebeğini sağlıkla kucağına alır.Keşke bunları arkadaşlarınız kendileri burada paylaşsaydı,ben çok mutlu olurdum.

Merhaba Arkadaşlar,
Siteye girmeyeli epey olmuştu. Şöyle bir bakayım diye bir girdim. Her ne kadar Ahmet Beyin hastaları yorum yazmasa da epey kişi tarafından yazım takip edilmiş. Hepinize teşekkürler. Bilmiyorum siz ne düşünürsünüz ama ben pek detaya girmiyorum. Ahmet bey benim gözümde inanın muhteşem bir doktor.Benim için vicdan ve erdem sahibi bir doktor olarak yaptıkları saymakla bitmez. Gerçi şunu yaptı bunu yaptı anlatmak istemiyorum. Hem kimbilir belki bir gün anlatırım.Aslında anlatırımda kendisi mütevazi bir kişilik yapısına sahip, (bu siteyi takip edip etmediğini bilmiyorum. DR OLARAK oldukça yoğun, tercih edilen bir doktor. Bir de GENELDE normal doğumu yaptırdığı için işleri uzun sürüyor.) burda yazdıklarımı görürde bana kızar diye korkuyorum.O yüzden yazmıyorum. Daha nasıl kişiliğini tarif edebilirim bilmiyorum.
HEPİNİZE kucak dolusu sevgiler...

Back
X