- Konu Sahibi ceylannur1
Merhaba Arkadaşlar,
Siteye girmeyeli epey olmuştu. Şöyle bir bakayım diye bir girdim. Her ne kadar Ahmet Beyin hastaları yorum yazmasa da epey kişi tarafından yazım takip edilmiş. Hepinize teşekkürler. Bilmiyorum siz ne düşünürsünüz ama ben pek detaya girmiyorum. Ahmet bey benim gözümde inanın muhteşem bir doktor.Benim için vicdan ve erdem sahibi bir doktor olarak yaptıkları saymakla bitmez. Gerçi şunu yaptı bunu yaptı anlatmak istemiyorum. Hem kimbilir belki bir gün anlatırım.Aslında anlatırımda kendisi mütevazi bir kişilik yapısına sahip, (bu siteyi takip edip etmediğini bilmiyorum. DR OLARAK oldukça yoğun, tercih edilen bir doktor. Bir de GENELDE normal doğumu yaptırdığı için işleri uzun sürüyor.) burda yazdıklarımı görürde bana kızar diye korkuyorum.O yüzden yazmıyorum. Daha nasıl kişiliğini tarif edebilirim bilmiyorum.
HEPİNİZE kucak dolusu sevgiler...
ceylannur hanım,
ahmet bey hakkındaki düşüncelerinize içtenlikle katılıyorum. aslında şu an tam sırası diye düşünüyorum,oğlum büyüdü artık ikinciye hamile kalmak için ahmet beye gidip ön testler için görüşeyim diyorum ama çocuğuma şu an bakacak biri yok o nedenle ertelemem gerekiyor. selamlar...