Dr. Ahmet Işıkdemir (ANKARA) hakkında bilgisi olan?

Yeterli bende deforme yok benim burun kanatlarım yanlardan yapıldı genişti gözüken yerden. Ayrıca 20 gün alçida kalsam bunalima girerdim kesin. Süslende anlbüme resim koy :34: kizlar merak etti biraz uzaktan çekersin bendekiler çok yakin

ben de haftaya cuma ahmet ışıkdemir'den randevu aldım.bende hem septum deviasyonu hem de konka büyümesi var.bu arada estetik de olmak istiyorum ama bulunduğum şehirde iki tane estetik cerraha gittim ikisi de estetiğe pek yanaşmadı.çünkü benim burnum hem çok geniş hem de çok etli.zenci burnu gibi.bu tarz burunlar fazla küçülmüyormuş.ayrıca kalın deriliyim.benim de moralim bozuldu onlar öyle konuşunca.senin burun kanatlarının daraltıldığını okudum benim burnuma da kanat daraltma ve kemik kırıp yeniden şekillendirme işlemleri yapılması gerekiyormuş.lütfen bana ameliyat sonucunu bildirir misin?.burunda küçülme oldu mu?yazacağın şeyler inşallah bana moral olur.vereceğin cevap için şimdiden teşekkür ediyorum.:40:

ve bir de senin için sakıncası yoksa öncesi ve sonrası resimlerini görebilir miyim?

Kalın deriliysen şişliklerin inmesi biraz daha uzun sürer ama şekil vermede sıkıntı oluyor mu bilmiyorum. Ekledim sizi bakabilirsiniz. Geniş burnunuz varsa göz pınarı hizasında daraltılıyor çokda güzel oluyor dr zaten diger sorunlarıda başarıyla yapıp en son şekil veriyor endişe etmene gerek yok dogru doktordan randevu almışsın umarım çok güzel olur. Msj hakkın dolusa fotograflarımı görebilirsin ve sende albüme foto eklersen bende senin sorununu görüp elimden geldigince yorum yapabilirim.

Kalın deriliysen şişliklerin inmesi biraz daha uzun sürer ama şekil vermede sıkıntı oluyor mu bilmiyorum. Ekledim sizi bakabilirsiniz. Geniş burnunuz varsa göz pınarı hizasında daraltılıyor çokda güzel oluyor dr zaten diger sorunlarıda başarıyla yapıp en son şekil veriyor endişe etmene gerek yok dogru doktordan randevu almışsın umarım çok güzel olur. Msj hakkın dolusa fotograflarımı görebilirsin ve sende albüme foto eklersen bende senin sorununu görüp elimden geldigince yorum yapabilirim.

cnm resimlerini gördüm ve hep maşallah dedim.burnun çok güzel olmuş.yüzüne çok yakışmış.resimlerde de çok hoş çıkmışsın.zaten güzel bir bayansın.şu an bilgisayarımda yakın çekim resim yok.buraya daha yeni üye oldum nasıl resim yüklenir bilmiyorum.haftaya ahmet bey resim çeker mi bilmiyorum çekerse onu yüklemeyi denerim. bu arada ben 3 ay sonra ameliyat olmayı düşünüyorum.öğretmenim rapor almam sıkıntılı.göz pınarlarından itibaren düzeltme işlemi yapılıyor demişsin oralara dokununca morluk ve şişlik çok oluyormuş doğru mu? bir de göz sinirlerine bir zararı olur mu?

bu arada albüme bir tane resim ekledim.yorumlarını bekliyorum.

ben de haftaya cuma ahmet ışıkdemir'den randevu aldım.bende hem septum deviasyonu hem de konka büyümesi var.bu arada estetik de olmak istiyorum ama bulunduğum şehirde iki tane estetik cerraha gittim ikisi de estetiğe pek yanaşmadı.çünkü benim burnum hem çok geniş hem de çok etli.zenci burnu gibi.bu tarz burunlar fazla küçülmüyormuş.ayrıca kalın deriliyim.benim de moralim bozuldu onlar öyle konuşunca.senin burun kanatlarının daraltıldığını okudum benim burnuma da kanat daraltma ve kemik kırıp yeniden şekillendirme işlemleri yapılması gerekiyormuş.lütfen bana ameliyat sonucunu bildirir misin?.burunda küçülme oldu mu?yazacağın şeyler inşallah bana moral olur.vereceğin cevap için şimdiden teşekkür ediyorum.:40:

mrb,ahmet ısıkdemırle goruştunuzmu amelıyat olacakmısınız

mrb,ahmet ısıkdemırle goruştunuzmu amelıyat olacakmısınız

cnm kusura bakma geç yanıtladığım için ahmet beyden iki kere randevu aldım,ikisinde de sekreteri bir kaç gün sonra arayıp ahmet beyin o gün ameliyatının olduğunu söyledi ve randevumu ileri bir tarihe erteletip erteletmeyeceğimi sordu.ben de kabul ettim.haftaya cuma için yine randevu aldım.inşallah bi sorun çıkmazsa haftaya görüşeceğim kendisiyle.sen de mi ameliyat düşünüyorsun.benim burnum biraz zor bir burun.inşallah güzel şeyler duyarım kendisinden.

cnm kusura bakma geç yanıtladığım için ahmet beyden iki kere randevu aldım,ikisinde de sekreteri bir kaç gün sonra arayıp ahmet beyin o gün ameliyatının olduğunu söyledi ve randevumu ileri bir tarihe erteletip erteletmeyeceğimi sordu.ben de kabul ettim.haftaya cuma için yine randevu aldım.inşallah bi sorun çıkmazsa haftaya görüşeceğim kendisiyle.sen de mi ameliyat düşünüyorsun.benim burnum biraz zor bir burun.inşallah güzel şeyler duyarım kendisinden.
Lütfen kusur olurmu cevap verdıgınız ıcın teşekkür ederim.canım bende ameliyat olmayı ıstıyorum aslında şu sıralarda da düşünüyorum yalnız doktorda karar veremedım.ahmet hoca da aklımda olan 2 doktordan biri ama flz dışında hasta resmi göremedim onun için kararsızım yoksa flz burnunu cok güzel yapmiş,ücretinde dıger aklımdakı doktora göre cok daha uygun

merhaba, ben de ahmet hocayı duydum,ameliyat olmayı düşünüyorum. size arkadaşlık yolladım fotoğrafları görebilmek için kabul ederseniz sevinirim:) teşekkürler

tamm canim daha onceden prof dr gorustumdeo yuzden sordum

iyi günler bayanlar bende ameliyat olmayı düşünüyorum da Ahmet hocada.. ama resim göremediğim için bi yorum yapamıyorum.. mümkünse ameliyat olanlardan biri resmini yollayabilir mi? resim görmeden karar veremiyorm. sehirdısından gelecegım için resim karar vermemde yardımcı olur.. simdiden teşekkür ederim

kızlar ahmet hocanın hastaları veya ahmet hocayı düşünenler
gelecek hafta ahmet beye ameliyat oluyorum inşallah güzel geçer sağ salim çıkarım.korkuyorum ama düşünmemeye çalışıyorum.:14:kemik eğriliği ve nefes problemim var şekil açısından çok değişiklik istemediğimin altını hep çizdim.kendi yapısında doğal kalmalı.ayrıca resim isteyen arkadaşlara bir önerim var randevuya gittiğinizde öyle resimler görüyorsunuz ki burdaki bir kaç resime takılıp kalırsınız ve karar vermek güç olur.

Teşekkür ederim begenmene sevindim :16: Hastaneden randevu alman gerekiyor kendisi Turgut Özal Üniversitesi Hastanesinde çalışıyor. Tasarım insanları yanıltıyormuş çünki sadece yan profilden yapılıyo ayrıca hiçbir dr shopdaki gibi burnu yapamıyomuş kesinlikle dogru. Ben begendigim burun resimlerini götürdüm begenmedigim burunların resimlerinide gösterdim. Sonuç olarak havalı seviyormuşum onuda ögrenmiş oldum. Hafif kavis istedim mesela kaydırak gibi olmasın dedim. Burun kanatlarım genişti daralmasını istedim. Vs vs nereyi begenmiyorsan söyle bazı dr lar hasta istemedigi için bazı yerlere müdahale etmiyor. Hatta önden yandan fotonla git anlat cnm sana tel. gönderiyorum.:51:

canım ben de yaptırıcam cok merak ettiğim sorular var arkadas talebimi kabul eder misn bir bakayım fotolarına

Ameliyatımı oldum narkozdan ölmedim :) morluklar 2. gün itibari ile olmaya başladı ve ben nezle oldum :((

mrb.öncelikler gecmiş olsun.. bana bu süreci biraz anlatır mısınız? ben de yaza yaptırmayı düşünüyorum da Ahmet hocaya...

mesaj sayı dolmadığı için size mesaj atamıyorum da... bir yandan yaptırmak istiyorum bir yandan da korkuyorum.. sizi ekledim kabul ederseniz sevinirim.. ameliyatın öncesine ve sonrasına ait resimlerinizi görebilir miyim mümkünse bi de..

mesaj sayı dolmadığı için size mesaj atamıyorum da... bir yandan yaptırmak istiyorum bir yandan da korkuyorum.. sizi ekledim kabul ederseniz sevinirim.. ameliyatın öncesine ve sonrasına ait resimlerinizi görebilir miyim mümkünse bi de..

canım ben de yaptırmadım ki

Back
X