Dr. Ahmet Işıkdemir (ANKARA) hakkında bilgisi olan?

1. Olarak deniz suyu spreyini tavsiye ediyorum ilk ay için eger alamazsan yada yoksa serum fizyolojik izotonik satılıyo eczanede büyük şırınganın içine çekip burnuna sıkabilirsin

Ewet içeri daha güzel fışkırıyor nefesin daha rahat açılıyor bende öyle oldu. İzotonik serum fizyolojik de olur ama dışarı çıkınca kullanman zor olur

Saol canim ya cok yararin dokundu ins. Hayırlısiyla alcimda ciksaydi ins hayal kırıklığı olmaz benim icin bilinc altimi nasil yerlestiyse uykumda hep kötü rüya goruyorum alcim çıkıyor burnum esk8sinden daha kötü oluyor falan korkuyorum :)

Sana neler yapıldı bilmiyorum eskisi nasıldı yarın alcin çıkacak haliyle baya şiş olacak gözünün alışması bir ay sürüyor şişler indikcede begenmeye başlayacaksın bence güzel olmuştur kuruntuları at kafandan oldu bitti sev burnuşunu cnm

Evet haklisin ins. Dedigin gibi olur tekrar teşekkür ederim p.tesi günü yazarim sana alcim ciktiktan sonra bakarsin olurmu görüşürüz iyi geceler

Gözün aydın bundan sonra hızla toparlarsın ağırlıktan kurtuldun. Peki nasıl olmuş çok merak ettim

Filiz canim sana nasil fotografimi gonderebilirim suan ben pek anlamadim sekliyle ilgili sen bakarsan anlarsin sekli iyimi olmus kötümu

Hemen sekli belli olmaz tabi önemli olan alçıdan sonra duzgun bi burnun çıkması senin adina sevindim:16::16::16:

Back
X