- 23 Temmuz 2013
- 534
- 6
- 118
Teşekkür ederim begenmene sevindimHastaneden randevu alman gerekiyor kendisi Turgut Özal Üniversitesi Hastanesinde çalışıyor. Tasarım insanları yanıltıyormuş çünki sadece yan profilden yapılıyo ayrıca hiçbir dr shopdaki gibi burnu yapamıyomuş kesinlikle dogru. Ben begendigim burun resimlerini götürdüm begenmedigim burunların resimlerinide gösterdim. Sonuç olarak havalı seviyormuşum onuda ögrenmiş oldum. Hafif kavis istedim mesela kaydırak gibi olmasın dedim. Burun kanatlarım genişti daralmasını istedim. Vs vs nereyi begenmiyorsan söyle bazı dr lar hasta istemedigi için bazı yerlere müdahale etmiyor. Hatta önden yandan fotonla git anlat cnm sana tel. gönderiyorum.
![]()
canim tasarim yapmamasi cok sorun teşkil etmiyor zaten. kesinlikle gidip kendisiylede goruscem. zaten bende hafif kalkik kavisli bide burun deliklerinin kucultulmesini istiyorum. begendiqim burunlarin resimlerini de gosteririm. zaten o hastanede arkadasimin ablasi calisiyor birde ona sorayim :) sana tekrardan cok tesekkur ediyorum