• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Ahmet Işıkdemir (ANKARA) hakkında bilgisi olan?

Evet haklisin canim peki sen hic ameliyat olmadan once ahmet beyin diger hastalariyla görüştün mu hic sen nasil karar verdin

Sen yinede mesaj sayını doldurunca burnunu ekle merak ettim. Korkulacak bi ameliyat degil dogru söylemiş arkadaşların özellikle ilk ameliyatla başarıyı yakalmak önemli olan.

Ben hiç kimseyle konuşmadım bu fourumdada kimseyi bulamadım bircok dr gezdim ama ahmet beye güvendim birkaç fotograf gördüm hemen karar verdim. Sadece bi arkadaşım bana tavsiye etmisti onun tanıdıkları olmuş bende arkadasım sayesinde tanıdım ve ameliyat oldum

Ben once nebil bozdag ile görüştüm daha sonra Zühtü demirle enson vaz geciyordumki buradan ahmet beyi okudum ve is yerime cok yakin oldugu icin hemen gidip görüştüm ve banada en guven verici ahmet bey oldu

Ben once nebil bozdag ile görüştüm daha sonra Zühtü demirle enson vaz geciyordumki buradan ahmet beyi okudum ve is yerime cok yakin oldugu icin hemen gidip görüştüm ve banada en guven verici ahmet bey oldu

Bende senin gibiydim en son gitmiştim adını arkadaşım söylemiş olmasına ragmen, birsürü dr gezdim içime sinmedi. Ahmet bey hem istedigim herşeyi yaptı hemde fiyat bence çok uygundu daha ne olsun bu sayede memeleride yaptırdım yoksa hayal olarak kalacaktı. Karar verdikten sonra başka hicbir dr a da gitmedim hmn gün aldım ve oldum. Aslında adını bir yıl önce duymustum ama kısmet bugüne oldu iyiki tanımışım çevremdende çok olumlu tepkiler alıyorum.

Senin adina cok sevindim canim gercekten bekledigin gibi olduguna ins eger ameliyat olursam cesaret edip ins benimde beklentilerimi karsilar

Senin adina cok sevindim canim gercekten bekledigin gibi olduguna ins eger ameliyat olursam cesaret edip ins benimde beklentilerimi karsilar
İnsallah seninkide istedigin gibi olur canim doktor başarılı sende tam olarak neler istedigini kendisine anlat ki istedigin gibi olsun. Benimki tamamen benim istegime göre yapıldı ve bu da çok önemli hastanın beklentilerine cevap verebilmek insanı mutlu ediyor.:16:

Dr plastik cerrah. Benim kemik egriligim vardı ayrıca sol tarafım tamamen kapalıydı içi baya problemliydi onlar çözüldü allaha şükür. Yatmışken begenmedigim yerleride yaptı doktorum. Şimdi nefes alan hafif kavisli tatli bi burnusum oldu. Bu sitede adını duydugum dr ları gezdim en saon Dr Ahmet Işıkdemir e karar verdim. Burun kanatlarım genişti bazı doktorlar istemedigim yerlere dokunmaya çekindi ve kendilerince şekil vermeye çalıştılar bu durumda uyandıgımda hiç istemiycem türden şeylerdi yani nasıl anlatsam hiçbirini begenmedim diyebilirim. Doktorumu kesinlikle tavsiye ederim. Ne istedigini kesin bi dille anlatabilirsin hiç çekinmeden onun fikrini alabilirsin. Umarım yardımcı olabilmisimdir

benıde eklermısınız resımlere bakabılırmıyım:1:

Back
X