Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahmet beyi ben de istiyorum görüşmek ama her görüşülen doktora parta verince ameliyatı gecicek nerdeyseee yine Ahmet beyin azzz
Ameliyat masrafı hariç baska para vermedim
Ameliyat masrafı hariç baska para vermedim
teşekkürler eklediğiniz için :) gerçekten çok güzel olmuş burnunuz. Ahmet bey tasarım yaptı mı peki size
şimdi görebildim fotoları gerçekten cok güselll olmusssun yaaa.simdi gerçekten gitmeye karar verdimmm görüşücem bakalım ne diyeccekk
Hayır tasarım yapmiyor canim. Tasarım yan profilden kemerli yerin düzeltilip göze hos gözüküp hastayı etkilemek icin yapılan gereksiz birsey. Ben begendigim burun resimlerini götürdüm hafif kavisli burun kanatları daraltılmış vs vs seyler istedim benim istegim dogrultusunda yaptı sagolsun![]()
yaa çok korkuyorum ya ahmet beyin başka hastaları var mı acaba burnum kötü olucak diye çok tereddütlüyüm
bende ahmet beye ameliyat olmaya karar verdim bnm 2. ameliyatım olacak ahmet eyle görüştüm gösterdiği resimler çok güzel inş öle de olur:d