Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim canim ahmet beyi aradim normal korkma fotoğraf ini cek gonde4 bi bakayim dedi gonderdim güldü :) bunlar hic bisey dedi bi bayanin resmini atti yuzu tamami sis ve mosmor normali bu dedi kormani gerektirecek bisey yok dedi bide 3 gun sonra kontrole gidicm sende gitmismiydin napti alcilar icin erken daha bantlarimi cikarcak acaba
Ben ilk uyandım dişlerim yani üst çenem komple agrıyordu bogazım acıyor dudagımin içi yara olmuştu hortumdan oluyo onlar. Ama geçiyo hmn evde varsa bogaz pastili kullan rahatlatır. Ama burnunu sık sık deniz suyuyla ıslat ki kurumasın canim. Bende 4 gün hiç nefes alamadım tampon çıkınca alırım sandım şiş oldugu için biraz zorlandım şuan hissettiklerin bu ameliyatın en zor kısmı çokda kötü degil.
Mosmor olmakda benim gibi aşırı şişmekde normal cnm her bünyenin verdigi tepki farklı oluyor. İlk gün akşam burun kanamam basladı benim ertesi gün geçti korkma geçer. 4.gün tamponum çıktı çokda şistim alçım bollaşmıştı yeniledi 9.gün tamamen kurtuldum rahatladım
Suan hastanede yatiyorum 5 te girip 7 de odaya cikarmislar 9 saat gecti sislik ve morluk olmadi sürekli buz uygulandi bundn sonra olurmu
Burnumdan nefes alamiyorum zaten agzimdan aldigim icin bogazimda zedelendi bogazimda şiş ne zaman gecicek bu durum bi an once gecsin istiyorum
Tampon cikarken cok açıyormu bu agri sizilar ne zaman geçiyor
Ağrı sızı illaki oluyor,kızımın baş ağrısı ve elmacık kemiklerinde ağrı oluyor buz uygulayınca biraz rahatlıyor,burundan sızıntı şeklinde pembemsi kırmızımsı kan geliyor.Hastanede hemşireye sormuştum sızıntı oluyor diye bunda Ne var ki daha fazla kanaması olanlar oluyor demişti.Eve geldikten sonra ignenin etkisi gecti agri kesicinin bende doktorun yazdigi hapi ictim ama sizliyor ve gozumun alti sisti 1 sa icinde dun gece daha rahattim hastanede burnumdanda surekli sizinti seklinde pembe kaniyor
Mosmor olmakda benim gibi aşırı şişmekde normal cnm her bünyenin verdigi tepki farklı oluyor. İlk gün akşam burun kanamam basladı benim ertesi gün geçti korkma geçer. 4.gün tamponum çıktı çokda şistim alçım bollaşmıştı yeniledi 9.gün tamamen kurtuldum rahatladım
@nezaket006 resimlerini bekliyoruz geçmiş olsun :)
Ağrı sızı illaki oluyor,kızımın baş ağrısı ve elmacık kemiklerinde ağrı oluyor buz uygulayınca biraz rahatlıyor,burundan sızıntı şeklinde pembemsi kırmızımsı kan geliyor.Hastanede hemşireye sormuştum sızıntı oluyor diye bunda Ne var ki daha fazla kanaması olanlar oluyor demişti.
İnş kizinizda bi an önce iyilesir bende cok kati yiyemiyorum ekmek ici corba patates püresi peynir falan yiyorum
İnş kizinizda bi an önce iyilesir bende cok kati yiyemiyorum ekmek ici corba patates püresi peynir falan yiyorum
cok teskkur edrım canım haberınızı beklıyecegım.
tanem mrb sen karar verebildin mi burun la ilgili
Ben ilk uyandım dişlerim yani üst çenem komple agrıyordu bogazım acıyor dudagımin içi yara olmuştu hortumdan oluyo onlar. Ama geçiyo hmn evde varsa bogaz pastili kullan rahatlatır. Ama burnunu sık sık deniz suyuyla ıslat ki kurumasın canim. Bende 4 gün hiç nefes alamadım tampon çıkınca alırım sandım şiş oldugu için biraz zorlandım şuan hissettiklerin bu ameliyatın en zor kısmı çokda kötü degil.
Revizyon konusunda bilgim yok görüşün bence benim ilk ameliyatımdı