Dr. Ahmet Işıkdemir (ANKARA) hakkında bilgisi olan?

ben geçen hafta ahmet beyler görüşme yaotım kendisi turgutözalda. ssk olmayanlar için 60 tl. muayne ücreti ödedim.
kasım ayı songünlerine kala ameliyat olmayı düşünüyorum. para biriktiriyorum..
ben sadece bu dr görüşme yaptım... benim 2.burun ameliyatı olcak. revizyon yani. birde meme büyütme dikleştirme toplam 12 mılyar dedi. ama ben kararlıyım sadece ona yapturmak istediğimi söleyince kesin karar ver beni ara dedi 15 gün öncesinden.. fiyat konusunda yardımcı olurum dedi. ben bu dr doğal burun istemediğimi açıkca söledim.. yer çekiminden dolayı yapılan burun ve göğüs ameliyatları yıllar geçtikçe değişiyor. doğal bir bvurun benim burnumdan az bi farkı olacağı için çok kavisli küçük kalkık bir burun yaptırcam.. zamanla zaten yine farklılaşıyoır.
şaşırdrı herkez doğal ister dedi. bende bana yapacağınız burun ben burdayım desin.dedim. sen nasıl istersen dedi. bilmiyorum hislerimde hiçbirzaman yanılmadım. bu dr haricinde hiçbir dr gitmemeye karar verdim paramı biriktirp allah nasip ederse kasım ayının son haftası istiyorum... burnumun şimdiki hali bu ben fatmagül fakı eda özerkan zeynep demirel burunları gibi küçük kavisli. istiyorum.

Burnunuz gayet hoş ama daha kalkık istiyorsunuz herkes kendinde olmayanı istiyor :) tabiki istemekte de haklısın ucu aşağıda duruyor bence güzel olur. iki ameliyat birden olmak daha iyi hangisine odaklanacağını bilemeden toparlanırsın. bol şanss diliyorum

Burnunuz gayet hoş ama daha kalkık istiyorsunuz herkes kendinde olmayanı istiyor :) tabiki istemekte de haklısın ucu aşağıda duruyor bence güzel olur. iki ameliyat birden olmak daha iyi hangisine odaklanacağını bilemeden toparlanırsın. bol şanss diliyorum
fotoğraflarınızı görmek istiyorum kabul edermisniz

Görüştüğünde iki gün içinde olmaliyim vaktim yok benim için uygun bir zmn verebilir misin de bakalım olabilir cnm. Maddi açıdan kendimi kasımın ilk haftası ayarlıyabiliyordum kendim bu tarihi istedim. Çalıştığı kurumda ameliyatı yapıyor. Begenmene sevindim teşekkür ederim. :KK16:
merhaba burnunuzu görebilir miyim ?

Bende Ahmet beye ameliyat olacağımda resimlerinizi göremiyorum beni de ekler mısınız acaba? :)

Sadece burnuna dikkat ediceksin sadece söyledigi seyleri yapman yeterli fazlasına gerek yok, burnuna çarpmamaya dikkat ediceksin o kadar
Resimleriniz varsa ekleyebilir mısınız yeni üye oldum bulamadım. Bende Ahmet beye ameliyat olacağım ama çok az fotograf gördüm :(

Ahmet bey medical park da silikon yaptırmak istiyorum ortalama ücretini bilen var mı? özel hastanelerde taksit seçeneği var mısır?

Slmm herkeze bende sizlerden acilen fiyat rica ediyorumm nisan ayında olmak zorundayım başka zamanım yok lütfenn yardımlarınıxı esirgemeyinn Dr olarak ozan bitik, haldun kamburoplu ve ahmet ışıkdemir arasındayım nolur yazın bildiklerinizi eğer makul bir fiyat olursa burun ve meme slikon aynı anda istiyorumm. Çok az zamanım kaldı karar vermek için lğtfen yrdm edermisinizz

Yakın zamanda kendisine ameliyat olan var mı? Fiyat bilgisi hakkında da yardımcı olabilir misiniz?

Ben Ahmet beye burun ameliyatı oldum. Fiyatlar duruma göre değişiyor. Muayene olmanızı tavsiye ederim fiyat belirleniyor o şekilde

Back
X