ben geçen hafta ahmet beyler görüşme yaotım kendisi turgutözalda. ssk olmayanlar için 60 tl. muayne ücreti ödedim.
kasım ayı songünlerine kala ameliyat olmayı düşünüyorum. para biriktiriyorum..
ben sadece bu dr görüşme yaptım... benim 2.burun ameliyatı olcak. revizyon yani. birde
meme büyütme dikleştirme toplam 12 mılyar dedi. ama ben kararlıyım sadece ona yapturmak istediğimi söleyince kesin karar ver beni ara dedi 15 gün öncesinden.. fiyat konusunda yardımcı olurum dedi. ben bu dr doğal burun istemediğimi açıkca söledim.. yer çekiminden dolayı yapılan burun ve göğüs ameliyatları yıllar geçtikçe değişiyor. doğal bir bvurun benim burnumdan az bi farkı olacağı için çok kavisli küçük kalkık bir burun yaptırcam.. zamanla zaten yine farklılaşıyoır.
şaşırdrı herkez doğal ister dedi. bende bana yapacağınız burun ben burdayım desin.dedim. sen nasıl istersen dedi. bilmiyorum hislerimde hiçbirzaman yanılmadım. bu dr haricinde hiçbir dr gitmemeye karar verdim paramı biriktirp allah nasip ederse kasım ayının son haftası istiyorum... burnumun şimdiki hali bu ben fatmagül fakı eda özerkan zeynep demirel burunları gibi küçük kavisli. istiyorum.