Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef arkadaşlar empati yapamıyor sadece güzel diyorlar ama resim paylaşılmıyor.. kim nasıl güvenebilir ki kuru yorumlara....burdaki bütün yazışmaları okudum resimleri göremedim ama hep güzel yorumlar yapılmış
İnşallah çok başarılı bir operasyon olur cnmmerhaba bende yeniyim burda.. iki hafta sonra Ahmet hocaya burun estetiği ameliyatı olacağım. çok merak ediyorum şuan nasıl olacağını. inşallah güzel olur.
İnşallah
Ewet bende merak ediyorum nasıl geçti operasyon birde fiyat ve resim paylaşırmısınz lütfenMerhaba Ahmet Beyden ameliyat için gün aldım ameliyatınız nasıl geçti şuan memnunmusunuz merak ettim
Ewet bende merak ediyorum nasıl geçti operasyon birde fiyat ve resim paylaşırmısınz lütfen
Ben çok memnunum 1 buçuk ay oldu ameliyat olalı hala şişliklerim var tabiki ama günlük hayatıma çok rahat devam edebiliyorum kimse ameliyat olduğumu anlamıyor kendi burnum gibi sabırla şişliklerin inmesini bekliyorumMerhaba Ahmet Beyden ameliyat için gün aldım ameliyatınız nasıl geçti şuan memnunmusunuz merak ettim
Ben çok memnunum 1 buçuk ay oldu ameliyat olalı hala şişliklerim var tabiki ama günlük hayatıma çok rahat devam edebiliyorum kimse ameliyat olduğumu anlamıyor kendi burnum gibi sabırla şişliklerin inmesini bekliyorum
Heyecanlı bi bekleyiş inşallah istediğin sonucu alırsın sende şimdiden geçmiş olsunÇok sevindim sizin adınıza bende ameliyatı bu hafta olcam bakalım umarım benimde iyi geçer
2 gün sonra ben de estetik ameliyatına gireceğim.Doktorum Ahmet bey.Kafam çok karışık.Ya güzel olmazsa ya pişman olursam çok korkuyorum![]()
![]()
Ahmet beye mi oldunuz?Ya çok korkuyorum sabah ameliyatım var gerildikçe gerildim.Ama korkum ameliyattan sonrası içinBen geçen şubatta oldum ameliyatımı çok rahat geçti çokta memnunum.
Ahmet beye mi oldunuz?Ya çok korkuyorum sabah ameliyatım var gerildikçe gerildim.Ama korkum ameliyattan sonrası için