Dr. Ahmet Işıkdemir (ANKARA) hakkında bilgisi olan?

arkadaşlar formda fotoğraf çok az ve ben bir kaç yıl öncesindeki bir hastasına rastlamadım

sırf bu yüzden üye oldum arkadaşlar doktor seçemiyorum ya ikinci ameliyat olma şansım yok , okuduklarım korkuttu beni

Ahmet Işıkdemir'e burun estetiği olan yok mu kızlar :110:bende burnum güel ama biraz daha kalkık ve kavisli bir burun istiyorum...bazı doktorlar inatla yapmıyormuş bunu sinir oldum:bicak: Ahmet Işıkdemir yapıyormuş galiba..bazı arkadaşlar öyle yazmış...yakın zamanda ameliyat olan yok mu ahmet bey'e?düşüncelerini paylaşsa bizimle

merhaba bende yeniyim burda.. iki hafta sonra Ahmet hocaya burun estetiği ameliyatı olacağım. çok merak ediyorum şuan nasıl olacağını. inşallah güzel olur.

Ewet bende merak ediyorum nasıl geçti operasyon birde fiyat ve resim paylaşırmısınz lütfen

Siz Ahmet Hocayla görüştünüz mü? Gördüğüm resimler çok başarılıydı. Benim ameliyatım gelecek hafta bakalım. Merak, heyecan vardı şimdi birde korku eklendi karma karışık oldum

Merhaba Ahmet Beyden ameliyat için gün aldım ameliyatınız nasıl geçti şuan memnunmusunuz merak ettim
Ben çok memnunum 1 buçuk ay oldu ameliyat olalı hala şişliklerim var tabiki ama günlük hayatıma çok rahat devam edebiliyorum kimse ameliyat olduğumu anlamıyor kendi burnum gibi sabırla şişliklerin inmesini bekliyorum

Ben çok memnunum 1 buçuk ay oldu ameliyat olalı hala şişliklerim var tabiki ama günlük hayatıma çok rahat devam edebiliyorum kimse ameliyat olduğumu anlamıyor kendi burnum gibi sabırla şişliklerin inmesini bekliyorum

Çok sevindim sizin adınıza bende ameliyatı bu hafta olcam bakalım umarım benimde iyi geçer

Back
X