bende vitalede laparoskopi histereskopi oldum çok zor bişey değil bu ayda yumurta takibiyle hamile kaldım allah tamamına erdirirse inşallah doktorumda ali fuat bey rahatsızlığım hipogonadizm
biraz mı ben bucaktayken onun hastasıydım ve ıspartadan gidiyordum yumurtlama takibi ve aşılama yaptı 3er kez
17.30 da ki andevuya 22.30-23.00 da girdiğimi bilirim zaten içeri girince da çabuk çabuk diye yardımcılar sıkıştırır hiçbişey anlamazsın görüşmeden
allah yardımcınız olsun ben o kadar uzak yolların beklemelerin sonucunu hiç alamadım
bende 2012 yılında ocak ayında gıttım ama hıc menun kalmadım benı dınlemeden bana hıc bır tedavı uygulamadan butun moralımı bozdu ben 31 yasındayım sen 60 yasında kadın gıbısın dedı. yumurtlama sorunum vardı hıc bır tedavı uygulamadan şansın çok az tup bebekte bıle dedı. kıbrıstan yumurta getırtırız dedı. benı mahvettı butun psıkolojım bozuldu.yumurtlama tedavısı yapmadı ustelık muayene sırasında bır acelemız var anlatamam hıc bısey anlamyosun acelelerınden. hıc sevmedım sonra dr. ertuğrul akdaşa gıttım cok pozıtıf bı doktor benı cok rahatlattı. bana yumurtlama tedavıusı uyguladı ve ıkıncı aşılamada hamıle kaldım suan bır aylık hamıleyım cok şükür. ama hala o alı fuat beye bı ofkem var burdan paylasmak ıstedım. herkes bılsın ıstedım. lutfen soylenenlere bakmayın. doktorunuzu ıyı secın..
bende 2012 yılında ocak ayında gıttım ama hıc menun kalmadım benı dınlemeden bana hıc bır tedavı uygulamadan butun moralımı bozdu ben 31 yasındayım sen 60 yasında kadın gıbısın dedı. yumurtlama sorunum vardı hıc bır tedavı uygulamadan şansın çok az tup bebekte bıle dedı. kıbrıstan yumurta getırtırız dedı. benı mahvettı butun psıkolojım bozuldu.yumurtlama tedavısı yapmadı ustelık muayene sırasında bır acelemız var anlatamam hıc bısey anlamyosun acelelerınden. hıc sevmedım sonra dr. ertuğrul akdaşa gıttım cok pozıtıf bı doktor benı cok rahatlattı. bana yumurtlama tedavıusı uyguladı ve ıkıncı aşılamada hamıle kaldım suan bır aylık hamıleyım cok şükür. ama hala o alı fuat beye bı ofkem var burdan paylasmak ıstedım. herkes bılsın ıstedım. lutfen soylenenlere bakmayın. doktorunuzu ıyı secın..
Bana hepp olumlu yaklasti yumurta takibi yapti ve histereskopi cekti. Cok sukur simdi bebek bekliyorum kontrollerimdede oldukca ilgili bende esimde memnunuz. Keske şikayet etseydiniz bu yaptiginin yanlis oldugunu gorseydi. Ben gecen hafta baska r dr u yaptigi hata nedeniyle calistigi kuruma sikayet ettim daha sonra turk tabipler birliginede sikayet edicem
bende vitalede laparoskopi histereskopi oldum çok zor bişey değil bu ayda yumurta takibiyle hamile kaldım allah tamamına erdirirse inşallah doktorumda ali fuat bey rahatsızlığım hipogonadizm
mrb bende ali fuat beyin hastasıyım banada histereskopi uyguladı ve yumurta takibine başladı . senin takibinde nasıl bir yol izledi, ne kadar sürede hamile kaldın bilgilendirirsen sevinirim.
ali fuat bey hakkındaki yorumları okuyunca kafam karıştı ama ne olursa olsun devam edeceğim . evet hastasıyla çok fazla ilgilenemiyor ama bu yoğunlukta bu kadar ilgi bile yeterli sanırım
canım sana hak veriyorum.eğer benimde biraz bilğim olmasaydı bana iğneli tedavi uyguluyacasktı.senin dediğin gibide bir acele bir acele.
Söyliyeceğimide unutuyorum.bende şimdi aynı hastanede sinan beye gidiyorum.şimdilikl memnunum.hemde ilçeden iki saatlik yol.
Senden ricam bu ertuğrul akdaşın adresini bana verirmisin.
bana hepp olumlu yaklasti yumurta takibi yapti ve histereskopi cekti. Cok sukur simdi bebek bekliyorum kontrollerimdede oldukca ilgili bende esimde memnunuz. Keske şikayet etseydiniz bu yaptiginin yanlis oldugunu gorseydi. Ben gecen hafta baska r dr u yaptigi hata nedeniyle calistigi kuruma sikayet ettim daha sonra turk tabipler birliginede sikayet edicem
canım ertuğrul bey medical parkta idi şimdi şifa hastanesine geçti. Varsak köprüsünde hastane. Bana dedıkı doktor senden 3 ay ıstıyorum ve rabbıme sukurler olsun 2. Ayda hamıle kaldım. şuan 1 aylık hamıleyım önce allah sonra doktorumun sayesınde. ınanılmaz posıtıf bır doktor. Sabırlı olmalısın .hastenenın numarası 0242 3250505
hayırlı haberlerını beklıyorum
Kasimda histtereskopi oldum ocakta ise dogum kontrol hapi sonrasi yumurta takibi yapti. Yumurta rezervine yasina infertilite sorunlarina gore tedavi sekli suresi degisebilir bana lucrinli uzun protokol uygulandi. Hergun yada iki gune bir yumurta takibi icin gittim kontrole. Yumurtanin buyume hizina gore ignelerin dozunu degistiriyor gonalf de kullandim .trasfer ve opu islemi antalya tup bebek merkezinde oldu.
hayırlı olsun Allah ım isteyen bizlerede nasip eder inşallah.geçmişine baktım ama bulamadım sen şu an yine ali fuat beye mi gidiyosun? kafam çok karışık yaaa..
ali fuat beye kontrole gitmek istedim ama yazılanları da görünce biraz çekimser kaldım.nasıl bir dr güvenilirmi.tüp bebek yolunda çok paralarımız gitti ne dr larla karşılaştım artık hiçbirine güvenmiyorum.biz onlar için parayız insan değiliz.o yüzden korkuyorum.gitmelimiyim.tedavi olmıycam cesaretim de yok zaten ama yumurta durumunu kontrol ettirmek için gidicem.ali fuat beyin hastaları lütfen objektif olarak yazın ki biz de kararsız kalmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?