Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb.ben temmuz ayında histereskopi oldum.için rahat bi şekilde olabilirsin.sorun neydi sende.ben 3 düşük yaptım septum var dendi.o yüzden oldum hala hamile kalmadım ama bekliyrm bakalım.4kere aşılam yaptırdım 3.tuttu.1 negatif.ama düşük oldu işde.
merhaba
Allah bağışlasın Maşallah darısı başımıza İnşallah .Bende çok İkizlerim olmasını istiyorum Allah nasip kısmet ederse İnşallah İsteyen herkese nasip olur .Bende evleneli 2 seneye yaklaşıyor prolaktin yüksek çıktı sonra rahim filminde uterus septum yani perde varmış onun için histeroskopi oldum kendine bende çok güveniyorum İnşallah Allah tez zamanda yüzümüzü güldürür .Siz ikizlere tedavi ile mi yoksa normal olarak mı hamile kaldınız ?
bende ali fuat beyin hastasıyım fsh nedeniyle hamile kalamıyorum bir dahaki aya başlıyoruz inş
ressam07 fsh değerim yüksek.. 10 ile 17 arasında bir değer çıkıyor. ancak yaşım 23 ve 2 yıllık evliyim. Yumurta sayım azmış ve menopoza yakınmışım Ali Bey hemen tüp bebekdedi.. Daha önceki doktorlarda öyle demişti zaten bu ay bana doğum kontrol hapı verdi coraspirin verdi ve DHEA verdi. Bunları kullan hasta olunca gel tüp bebeğe başlıyoruz dedi hadi hayırlısı sendeki sorun nedir?