Ben Ağustos 2012'de aile hastanesinde doğum yaptım. Doktorum Ali Osman Koyuncuoğlu'ydu. Tüm hamileliğim boyunca da Ali bey takip etti. Çok pimpirikli ve evhamlı biri olmama rağmen onun sayesinde çok rahat bir hamilelik geçirdim. İşini çok iyi yapıyor bence. Gereksiz test yaptırmıyor, ilaç vermiyor. Ayrıntılı ultrasonu vs. ekstra para almadan kendîsi yapıyor. Gebelikte şekerim çıktı, son haftalarda bebeğim hiç kilo almadı ama Ali beyin rahat ve pozitif tavırları nedeniyle hiç stres yapmadım ve sonuçta bebeğim sağlıklı doğdu.
Doğum şekline gelince; herşey normal doğum için uygun görünüyordu, Ali bey benim de normal doğum îstediğimi bildiği için hep normal doğuma yönlendirdi sezeryanın lafını bile etmedik. (Sezeryan yapmak için bahane arasaydı aslında bahaneler hazırdı gebelik şekerim vardı, bebek 3 hafta kilo almadı).
39+2 de suyum geldi ve normal doğum için hastaneye gittik. 10 saat sancı çektim ama açılmam olmadı. Bu saatler boyunca da çok pozitifti Ali bey, doğumun olabileceği konusunda hep benî cesaretlendîrdi. Ancak 10 saat sonunda benim ateşim yükselmeye başladı. Ali bey hala bebeğin ve benim tehlikeye girmediğimi normal doğum için biraz daha bekleyebileceğimizi söyledi ki o zaman mesai saatleri çoktan bitmişti ve benim doğumumu bekliyordu. Ama ben dayanamadım ve daha fazla beklemeden sezeryan olmasını istedim. Sezeryanım da çok rahattı hemen ayağa kalktım, hiçbir sıkıntım olmadı.
Benimle aynı anda hastaneye gelen Ali beyin başka bîr hastası da normal doğum yaptı.
Doğum sonrası konuşmalarımızdan Ali beyin sezeryanı daha garantî ve kolay olduğunu düşündüğünü anladım ama yukarıda anlattığım gibi herşey yolundaysa ve siz de normal istiyorsanız normal doğum yaptırmaya çalışıyor.
Aile hastanesinden de çok memnun kaldım. Hem Ali beyim hem de Aile hastanesini kesinlikle tavsiye ederim.