Dr.Ali Osman Koyuncuoğlu'nun hastaları var mı?

bebek_bebek

pamuk prensim
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
148
8
46
İstanbul
Dr. Ali Osman Koyuncuoğlu daha önce Şafak Hastanesindeymiş, şuan JFK Hospitalda başlamış.
Doktor arayışındayım ve bir arkadaşım kendisini önerdi..
Ama hakkında fazla bir bilgi bulamadım malesef.
Daha önce kendisinin takibinde olanlar ve doğumunu Ali Osman bey'e yaptıran arkadaşlar nasıl bir doktordur bilgi verirseniz çok sevinirim.

merhaba ;
ben Ali bey de doğum yaptım . kesinlikle tavsiye ederim . şafak hastanesindeydi doğum yaptığımda . temmuz 2010 . hem rutin kontrollerinizde hemde doğumda gerçekten memnun kalacaksınız .

yazınızı yeni okudum. Umarım tereddütsüz Ali Beye gitmişsinizdir. Ben bütün yakın çevreme kesinlikle onu tavsiye ediyorum. Okadar çok yere gittimki inanamazsınız. Ne memorıal kaldı ne madical park.. hiç birinde hasta doktor ilişkisi kuramıyorsunuz.. Bana inanın pazar günü dahi ufacık birşeyde cep telefonundan ulaşıp soru sorabiliyorsunuz ve hasta doktor ilişkisini çok güzel yakalıyorsunuz.
Ben çok memnunum . Ben bir dostum sayesinde buldum... Herkese ALİ OSMAN KOYUNCUOĞLU VE EKİBİNİ şiddetle tavsiye ediyorum.. Benim hamile olup olmadığım yarın belli olacak.. ALLAH HERKESE HAYIRLISIN VERSİN...

yazınızı yeni okudum. Umarım tereddütsüz Ali Beye gitmişsinizdir. Ben bütün yakın çevreme kesinlikle onu tavsiye ediyorum. Okadar çok yere gittimki inanamazsınız. Ne memorıal kaldı ne madical park.. hiç birinde hasta doktor ilişkisi kuramıyorsunuz.. Bana inanın pazar günü dahi ufacık birşeyde cep telefonundan ulaşıp soru sorabiliyorsunuz ve hasta doktor ilişkisini çok güzel yakalıyorsunuz.
Ben çok memnunum . Ben bir dostum sayesinde buldum... Herkese ALİ OSMAN KOYUNCUOĞLU VE EKİBİNİ şiddetle tavsiye ediyorum.. Benim hamile olup olmadığım yarın belli olacak.. ALLAH HERKESE HAYIRLISIN VERSİN...

Nhn, hamile olup olmadığını yazmamışsın buraya...Merak ettim ben de.. Ben de JFk da utku öz e gidiyorum ama bakalım ısınacak mıyım, yarın 2. kez gidiyorum..ısınmazsam ali osman beye başlarım, artık aynı hastane içinde nasıl yapacaksam :)

arkadaşlarr bendee bebek tedavisii içinn ali osman koyuncuoğluna gıtmeyii düşünüyorumm muayne ücreti ne kadar bılgısı olan varmı

bende ali bey'e tavsiye üzerine gittim ve çok memnun kaldım rütün kontrolümede düzgün bi şekilde gittim doğumumuda şafak hastanesi ali bey'de gerçekleştirdim 2010 da tavsiye ederim mükemmel bi doktor.....

Bende ALİ OSMAN beye gidiyorum ve çok memnunum ama hastane konusunda tereddütlerim var birde sezeryanla doğum fiyatları nasıl acaba bilginiz varmı?

2010 tarihinde sigortalı 400 tl sezaryan doğum.. ama şafak hastanesinde doğum yapmıştım... ama isteye bağlı sezaryan doğum ne kadar bilmiyom...

Ali bey işinin ehli denir ya öyle bir doktor.15 aralık 2008 yılında doğum yaptım hamilelik sürecimde ali beye gittim ve çokta memnundum.tavsiye edilebilecek bir doktor.

Dr. Ali Osman Koyuncuoğlu daha önce Şafak Hastanesindeymiş, şuan JFK Hospitalda başlamış.
Doktor arayışındayım ve bir arkadaşım kendisini önerdi..
Ama hakkında fazla bir bilgi bulamadım malesef.
Daha önce kendisinin takibinde olanlar ve doğumunu Ali Osman bey'e yaptıran arkadaşlar nasıl bir doktordur bilgi verirseniz çok sevinirim.

ben 06.10.2011 de doğum yaptım çok memnun kaldım.Ali osman bey çok ilgili ve bilgili.diğer hastanelerin ekstra ücret alıp baktıkları na her ultrasona girişinizde bakıyor.bilgilendiriyor.istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz.cep numarasını veriyor.nisa hastanesine gittim muamele berbat.medikal e gittim ilgi alaka bilgilendirme sıfır.muayne ücreti 78 tl ydi en son.sezeryan doğum 1400 ssk lıya.ekstra doktor parası falan vermiyorsunuz.ağrılardan dolayı iğne isterseniz onlar ekstra.ama rutinde yine iğne yapıyorlar doğum sonrası.bebek hemşireleri mükemmel anne gibiler.bebekle çok ilgililer anneyle çok ilgililer hatta eşim koltukta uyurken üstü açık üşümesin diye üstünü bile örttüler :) tek tavsiyem 40 gün kontrolüne çağırıyor doğum sonrası o çok gereksiz.sadece doğum kontrol yöntemleriyle ilgili bilgi veriyor muayne ücreti alıyorlar.Ali osman bey i tek geçiyorum.şimdiden hayırlı olsun.

ben 06.10.2011 de doğum yaptım çok memnun kaldım.Ali osman bey çok ilgili ve bilgili.diğer hastanelerin ekstra ücret alıp baktıkları na her ultrasona girişinizde bakıyor.bilgilendiriyor.istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz.cep numarasını veriyor.nisa hastanesine gittim muamele berbat.medikal e gittim ilgi alaka bilgilendirme sıfır.muayne ücreti 78 tl ydi en son.sezeryan doğum 1400 ssk lıya.ekstra doktor parası falan vermiyorsunuz.ağrılardan dolayı iğne isterseniz onlar ekstra.ama rutinde yine iğne yapıyorlar doğum sonrası.bebek hemşireleri mükemmel anne gibiler.bebekle çok ilgililer anneyle çok ilgililer hatta eşim koltukta uyurken üstü açık üşümesin diye üstünü bile örttüler :) tek tavsiyem 40 gün kontrolüne çağırıyor doğum sonrası o çok gereksiz.sadece doğum kontrol yöntemleriyle ilgili bilgi veriyor muayne ücreti alıyorlar.Ali osman bey i tek geçiyorum.şimdiden hayırlı olsun.

bende ona gitmeyi düşünüyodun hastane degiştirdi dediler şuan jfk mı birde benim düşüklerim var onun için gidicem ne dersin hamile yakınım daha önce ona gitmişti mennun kaldı ama tedavi amaçlı gitmek istiyorum bebeşin hayırlı olsun

bende ona gitmeyi düşünüyodun hastane degiştirdi dediler şuan jfk mı birde benim düşüklerim var onun için gidicem ne dersin hamile yakınım daha önce ona gitmişti mennun kaldı ama tedavi amaçlı gitmek istiyorum bebeşin hayırlı olsun

Merhaba ben evli değilim fakat çikolata kistim olduğu için yaklaşık iki senedir Ali Osman Koyuncuoğlu'na gidiyorum. Ben tedaviye başladığımda Şafak Hastanesindeydi şimdi JFK Hastanesinde buradaki arkadaşların da dediğin gibi kendisi çok iyi ve hasta doktor ilişkiside çok iyi hamile falan olmama ma rağmen kafama takılan herşeyde istediğim zaman arayabiliyorum. Evlenip hamile kaldığım zamanda ona gitmeyi düşünüyorum tabi Allah kısmet ederse. Neyse çok konuştum yani uzun lafın kısası kesinlikle gitmeni tavsiye ederim.

Herkese merhabalar, bir konuda fikrinize ihtiyacım var

Dr. Ali Osman Bey normal doğumu destekliyor mu? Doktor beyin takibinde olup, normal doğum yapanlar tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Hamileyim ve normal doğum yapmak istiyorum. Ama emin olamıyorum, son anda doktor "sezeryan olmalısın" demesin yada gerçekten sezeryan olmam gerekiyorsa bu şekilde söylensin.

Ali Osman Bey hakkında hep güzel şeyler duydum, okudum ama normal doğum yaptırıyor mu? Bu hususta pek bir şey göremedim.

Şimdiden cevaplayan herkese çok teşekkür ederim

2008 kasım ve 2010 Ekim doğumlu iki oğlum her ikisinide Ali Osman Kouuncuoğlu'nda yaptırdım.Ayrıca kendisi yeni geçtiği hastanenin Tüp Bebek Bölüm Başkanı.Bir arkadaşımda tedaviye ona gidiyor.Evet Ali Bey normal doğumu destekliyor.Hastaya soruyor normal mi sezeryan mı istiyorsun diye.Son haftada doğum başlamamışsa sana seçenek sunuyor istersen suni sancı ile normal yada sezeryan.Her ikisinin artı ve eksilerini söylüyor tabi .

2008 kasım ve 2010 Ekim doğumlu iki oğlum her ikisinide Ali Osman Kouuncuoğlu'nda yaptırdım.Ayrıca kendisi yeni geçtiği hastanenin Tüp Bebek Bölüm Başkanı.Bir arkadaşımda tedaviye ona gidiyor.Evet Ali Bey normal doğumu destekliyor.Hastaya soruyor normal mi sezeryan mı istiyorsun diye.Son haftada doğum başlamamışsa sana seçenek sunuyor istersen suni sancı ile normal yada sezeryan.Her ikisinin artı ve eksilerini söylüyor tabi .

Kendi sorduğum soruya kendim cevap vermek istiyorum. Öncelikle belirtmek isterim ki tüm bebekler gibi çok güzel bir oğlum var ve şimdi dört aylık.
Bu mesajı yazdığımda Dr Ali Osman Bey'in takibindeydim ancak normal doğum yapmak istediğimden çok emin olamıyordum. Ben yaşadığımı aynen aktarayım gerisi okuyanlar kalmış.

Hamileliğinin 38 hafta 5 günlük iken olağan kontrolüme o zaman ki adı JFK hastanesi (Şimdi Aile hastanesi olmuş) gittim. Kontrol sonucu bana doktor "suyum azalmış, bu da bebeğin anne karnında yaşamasını imkansız hale getiriyormuş, acilen o gün doğumun yapılması gerektiği, normal doğum istersem öncesinde suni sancı verileceğini, duruma göre sezeryanda olabileceğim" söyledi. Eşimle birlikte bunları dinledik. Özellikle "bebeğinizi kaybedebilirsiniz" dediğinde ikimizinde gözleri dolmuştu. Eşime kalsa o an yatışım yapılmalı idi. Önemli olan bebeğime sağlıkla kavuşmak ama doktora o an güvenemedim. Zaten önceki muayenelerde de ben normal doğum dedikçe sanki o sezeryan olasılığı yüksek gibi konuşuyordu. Hastaneye yatmak istemediğimi başka bir uzmana daha muayene olmak istediğimi eşime söylediğim ve Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittik. Kadın doğum bölümünde uzman bir doktor hanım muayene etti. Söylediği "suda azalma yok, herşey yolunda, normal doğum istiyorsan bekleyebilirsin, bu süreçte doğum başlamazsa takiplerine devam ederiz en fazla 41 hafta dolana kadar" Bunları söyledikten sonra hocaları riskli gebelikte uzmanlaşmış başka bir doktorun muayene etmesi için beni gönderdi. Perinatoloji (riskli gebeliklerle ilgilenen bir bölümmüş) uzmanı da muayene etti ve bana söylediğim " herşey yolunda normal doğum istiyorsan bekleme süren var"

Özetle Dr. Ali Osman Bey suyun azalmış, bebeği kaybedebiliriz dediği gün iki farklı uzman doktor ise bana herşey yolunda olduğunu söyledi. Neye üzüldüğümü söylemek istiyorum, hamilelikte kontrollerde adı geçen hastaneye doktora toplamda 1500.TL. civarında ödeme yaptım. Sonrası bir hiç... Doğumu tabi ki o hastanede ve doktorda yapmadım.

Ben Ağustos 2012'de aile hastanesinde doğum yaptım. Doktorum Ali Osman Koyuncuoğlu'ydu. Tüm hamileliğim boyunca da Ali bey takip etti. Çok pimpirikli ve evhamlı biri olmama rağmen onun sayesinde çok rahat bir hamilelik geçirdim. İşini çok iyi yapıyor bence. Gereksiz test yaptırmıyor, ilaç vermiyor. Ayrıntılı ultrasonu vs. ekstra para almadan kendîsi yapıyor. Gebelikte şekerim çıktı, son haftalarda bebeğim hiç kilo almadı ama Ali beyin rahat ve pozitif tavırları nedeniyle hiç stres yapmadım ve sonuçta bebeğim sağlıklı doğdu.
Doğum şekline gelince; herşey normal doğum için uygun görünüyordu, Ali bey benim de normal doğum îstediğimi bildiği için hep normal doğuma yönlendirdi sezeryanın lafını bile etmedik. (Sezeryan yapmak için bahane arasaydı aslında bahaneler hazırdı gebelik şekerim vardı, bebek 3 hafta kilo almadı).
39+2 de suyum geldi ve normal doğum için hastaneye gittik. 10 saat sancı çektim ama açılmam olmadı. Bu saatler boyunca da çok pozitifti Ali bey, doğumun olabileceği konusunda hep benî cesaretlendîrdi. Ancak 10 saat sonunda benim ateşim yükselmeye başladı. Ali bey hala bebeğin ve benim tehlikeye girmediğimi normal doğum için biraz daha bekleyebileceğimizi söyledi ki o zaman mesai saatleri çoktan bitmişti ve benim doğumumu bekliyordu. Ama ben dayanamadım ve daha fazla beklemeden sezeryan olmasını istedim. Sezeryanım da çok rahattı hemen ayağa kalktım, hiçbir sıkıntım olmadı.
Benimle aynı anda hastaneye gelen Ali beyin başka bîr hastası da normal doğum yaptı.
Doğum sonrası konuşmalarımızdan Ali beyin sezeryanı daha garantî ve kolay olduğunu düşündüğünü anladım ama yukarıda anlattığım gibi herşey yolundaysa ve siz de normal istiyorsanız normal doğum yaptırmaya çalışıyor.
Aile hastanesinden de çok memnun kaldım. Hem Ali beyim hem de Aile hastanesini kesinlikle tavsiye ederim.

istanbulda gitmediğim hastane gitmediğim doktor kalmadı.. Ben Ali Osman Bey kadar sıcak ve ilgili olanıyla tanışmadım.. kendisine sonsuz güveniyorum.. doğumumu da kendisine yaptırıcam.. zaten onu görünce sakinleşiyorum.. normalde inanılmaz korkak ve panik biriyim.. ALİ bey i seviyorum.... hatta eşim bile kendisine çok güvenmiş.. Ali bey ne derse o olsun diyor.. sanki 40 yıllık arkadaşımız o şekilde bir yakınlığı var.. yani biz öyle hissettik.. doğumdan sonra tekrar yazıcam size.. :nazar::nazar::nazar:

Ben Ağustos 2012'de aile hastanesinde doğum yaptım. Doktorum Ali Osman Koyuncuoğlu'ydu. Tüm hamileliğim boyunca da Ali bey takip etti. Çok pimpirikli ve evhamlı biri olmama rağmen onun sayesinde çok rahat bir hamilelik geçirdim. İşini çok iyi yapıyor bence. Gereksiz test yaptırmıyor, ilaç vermiyor. Ayrıntılı ultrasonu vs. ekstra para almadan kendîsi yapıyor. Gebelikte şekerim çıktı, son haftalarda bebeğim hiç kilo almadı ama Ali beyin rahat ve pozitif tavırları nedeniyle hiç stres yapmadım ve sonuçta bebeğim sağlıklı doğdu.
Doğum şekline gelince; herşey normal doğum için uygun görünüyordu, Ali bey benim de normal doğum îstediğimi bildiği için hep normal doğuma yönlendirdi sezeryanın lafını bile etmedik. (Sezeryan yapmak için bahane arasaydı aslında bahaneler hazırdı gebelik şekerim vardı, bebek 3 hafta kilo almadı).
39+2 de suyum geldi ve normal doğum için hastaneye gittik. 10 saat sancı çektim ama açılmam olmadı. Bu saatler boyunca da çok pozitifti Ali bey, doğumun olabileceği konusunda hep benî cesaretlendîrdi. Ancak 10 saat sonunda benim ateşim yükselmeye başladı. Ali bey hala bebeğin ve benim tehlikeye girmediğimi normal doğum için biraz daha bekleyebileceğimizi söyledi ki o zaman mesai saatleri çoktan bitmişti ve benim doğumumu bekliyordu. Ama ben dayanamadım ve daha fazla beklemeden sezeryan olmasını istedim. Sezeryanım da çok rahattı hemen ayağa kalktım, hiçbir sıkıntım olmadı.
Benimle aynı anda hastaneye gelen Ali beyin başka bîr hastası da normal doğum yaptı.
Doğum sonrası konuşmalarımızdan Ali beyin sezeryanı daha garantî ve kolay olduğunu düşündüğünü anladım ama yukarıda anlattığım gibi herşey yolundaysa ve siz de normal istiyorsanız normal doğum yaptırmaya çalışıyor.
Aile hastanesinden de çok memnun kaldım. Hem Ali beyim hem de Aile hastanesini kesinlikle tavsiye ederim.

Ben anlattığım olaya kadar doktor beyle ilgili sizinle aynı şeyleri düşünüyor ve etrafımda ki herkese tavsiye ediyordum. Ama 26 Nisan'da muayene odasında "bebeği kaybedebiliriz" dediğinde eşim ve ben neler hissettik anlatmaya çalışsam eksik kalır. İçimdeki sesi dinleyip o gün sezeryan olmadım ve aynı gün devlet hastanesinde iki farklı kadın doğum uzmanı doktora muayene olunca "herşey yolunda normal doğum istiyorsanız bekleyebilirsiniz" dediklerinde doktor beye tüm inancım, sempatim yok oldu. Ben doktor değilim bilmiyorum ama burdan çıkardığım sonuç ya doktor bey o gün bize yanlış bilgi verdi ya da diğer iki uzman doktordan daha farklı düşünüyordu. Ne yazık ki ülkemizde her işte olduğu gibi çoğu hastane çoğu doktor sizi hasta gibi değil müşteri gibi görüyor. Başka bir özel hastaneye gitsem belki aynı şeyleri söylerlerdi.

Burda ne doktoru ne de hastaneyi kötülemek gibi bir niyetim yok. Ben sadece yaşadığım olayı aynen yukarıda size aktarıyorum. Çünkü biliyorum ki doktor araştırırken birçok kişi internette araştırıyor, forumları okuyor. Farklı tecrübeler olabilir ama benim yaşadığım o hastanede ve o doktorda doğum yapmamam gerektiğini bana öğretti.

Memnun olan mutlaka vardır çünkü farklı yaşamıştır. Ben normal doğum yapmak istediğim için bunları yaşadım, sezaryan istesem şimdi farklı şeyler yazabilirdim.

Sonuç olarak oğluşum Ali Osman Bey'de doğsa idi 26 Nisan doğum tarihi olacaktı, ama paşam 09 Mayıs gece 01:00'de doğmak niyetinde imiş.

Back
X