- Konu Sahibi bebek_bebek
2 aydır dr. ali osman beyin takibindeyim. aramızda dr beyin takibinde olan yada doğum yapmış olanlar var mı acaba ?????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 aydır dr. ali osman beyin takibindeyim. aramızda dr beyin takibinde olan yada doğum yapmış olanlar var mı acaba ?????
Ben 2 Ağustos'ta doğum yaptım. Sormak istediğin şeyler varsa cevaplayabîlirim. Çok memnun kalmıştım ben.
Merhaba mutlusu, ali bey de dogum yaptigini yazmissin..oncelikle cok tebrik ediyorum...ve tecrubelerinden faydalanmak istiyorum..bende hamileyim. Onceler nisa hst. Bayan bir dr a gidiyordum ama o kalabalik ilgisizlik nedeni ile simdi dr arayisindayim...ali beyin methini cok duyuyorum ama epidural normal istedigim icin erkek dr dan da cekiniyorum..ali bey nasil, normal dogum yanlisimi...bilgilerini aktarirsan cook sevinirim...selamlar
Ben 2 Ağustos'ta doğum yaptım. Sormak istediğin şeyler varsa cevaplayabîlirim. Çok memnun kalmıştım ben.
Arkadaşlar Alı bey ile ilgili olumlu ya da olumsuz yaşadıklarınızı anlatırsanız çok sevinirim. acil cevap bekliyorum.. kendisine gitmek istiyorum 20.02.2013 ilk kan testi sonuç 80 22.02.2013 ikinci kan testi sonuç 178 işinin ehli ve normal doğuma yönlendiren bir doktora ihtiyacımız var...