Dr. Ali Sakinsel Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

volvoks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
25
5
36
İstanbul
Ali Sakinsel'i tanıyan var mı? Bir arkadaşımın arkadaşı kendisine ameliyat olmuş. Memnunmuş burnundan ama ben görmedim tabi ameliyat olan arkadaşı. 2000lira falan demişti sanırım ücrete.

ben de bugün Ali Sakinsel'e muayene olmaya gidicem. Hiç ameliyat olan yokmu bu doktorda?

Son düzenleme:
ali beyle bende görüştüm,önceki ameliyatlarından çıkan sonuçların fotolarını gösterdi,ortaya çıkan burunları beğendim .ali beyin kendiside bana açıkçası güven verdi,ama yinede hastalarından birileri bana tavsiye verse daha iyi hissetcem kendimi

1 ay oldu ameliyat olalı.burnumda hala şişlik varmış.ama burnuma çaprazdan bakıldığında kemer görüntüsü var.ayrıca yandan bakıldığındada kemer kısmı şiş hala.bilmiyorum inermi düzelir mi,çok kafayı taktım buna ya.tamam eskisine göre tabiki de güzel ama sonuçta kemer görüntüsünden kurtulma amacı ile ameliyat oldum ben.((

başka hastalar var mı acaba 1 aylık süreçte kemer kısmında şişliği olan yani kemer görüntüsü kalan.doktoruma güveniyorum,yaptığı burunlarıda gördüm beğendim.deneyimleri olan bu konuda beni rahatlatsa biraz

fotonuzu ekler misiniz? merak ettim? ya da bana yollar mısınız insiyak34@hotmail.com ben de bu doktorla görüştüm ama kararsızım olup olmamakta. çok ilglili davranmadı bana. insan doktorlardan biraz ilgi bekliyor doğrusu..

ilk başlarda acaba kemer mi kaldı demiştim ama artık öyle görünmüor.şimdi daha da umutlandım,her geçen gün daha güzel görünceğini düşünüyorum.gerçi doktorum demişti bunu bana amaleiattan 1 hafta sonra.6 a sonrasını merakla bekliorum.ayrıca kimse anlamıor estetik aptırmış olduğumu(eski tanıyanlar hariç tabiki)çok doğal görünüor:)))6 ay sonrasında umarım size tam bir tavsiede bulunabilirim ama şuan itibariyle işini muntazam yapan bir doktor diyebileceğim

acaba bana da fotolarınızı yollayabilir misiniz. mail adresim ydmrysmn@hotmail.com
yeni olduğum için özel mesaj atamıyorum

Ali Sakinsel'i tanıyan var mı? Bir arkadaşımın arkadaşı kendisine ameliyat olmuş. Memnunmuş burnundan ama ben görmedim tabi ameliyat olan arkadaşı. 2000lira falan demişti sanırım ücrete.

Ewet canım ben kendisini iyi tanırım.burun ameliyatımı o yaptı çok memnunum..tamamen doğallıktan yana...çokta iyi bi insan..eşide çok tatlı:))

Ben de ali sakinsel'e ameliyat olup çok memnun kalanlardanım.. Çok güvenilir ve düzgün bir insan öncelikle.
Ameliyattan çok korkuyordum, hem ameliyatın kendisinden hem sonuçlarından. Şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum. 2 ay sonrasında düğünüm vardı ve birçok doktoru gezdikten 1 günde Ali Bey'e yaptırmaya karar verdim. Hemen ertesi gün ameliyata girdim..
Düğünde kimse estetik yaptırdğımı farketmedi ve şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum. Benim dşımda ona ameliyat olan iki kişiyi daha tanıyorum. Onlar da çok memnun kaldılar. Daha iyi bir sonuç çıkamazdı kesinlikle..

Bu arada bende hem deviasyon hem kemer vardı.. İkisiyle ilgili olarak da memnun kaldım.. Ağrım olmadı, şişliğim de az oldu. Yine de burnun tam oturması 1 seneyi buluyor..
Bahsettiğim arkadaşlarımdan birisi hem dudak hem göğüs silikonu hem de burun ameliyatı oldu ve hepsinin sonuçlarından memnun kaldı.. Ali Sakinsel'in müdavimlerinden yani

Muhammet dilberle ali sakinsel arasında kalmış durumdayım hangisini tercih etmeliyim bilemiyorum ama fiyat konusunda ali bey daha uygun sanki ali beye ameliyat olan varmı? Burun , göğüs ? Memnun kaldınız mı ? Güncel fiyatlar nedir?

P.tesi Ali beye muayeneye gidicem liposuction için ayrıca arkadasım göğüs slikonu yaptırdı ablası burnunu yaptırdı başka bir tanıdığımda botox ve göğüs slikonu yaptırdı hepsi çok memnunmuş Ali Bey'den inşallah bende öyle olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…