1 ay oldu ameliyat olalı.burnumda hala şişlik varmış.ama burnuma çaprazdan bakıldığında kemer görüntüsü var.ayrıca yandan bakıldığındada kemer kısmı şiş hala.bilmiyorum inermi düzelir mi,çok kafayı taktım buna ya.tamam eskisine göre tabiki de güzel ama sonuçta kemer görüntüsünden kurtulma amacı ile ameliyat oldum ben.((
insiyak34@hotmail.com ekledim,ama doğru mu diede mail attım önce cvp gelmedi.fotoları yollıcaktım ama cvp gelmeince güvenemedim c_sokak
ilk başlarda acaba kemer mi kaldı demiştim ama artık öyle görünmüor.şimdi daha da umutlandım,her geçen gün daha güzel görünceğini düşünüyorum.gerçi doktorum demişti bunu bana amaleiattan 1 hafta sonra.6 a sonrasını merakla bekliorum.ayrıca kimse anlamıor estetik aptırmış olduğumu(eski tanıyanlar hariç tabiki)çok doğal görünüor:)))6 ay sonrasında umarım size tam bir tavsiede bulunabilirim ama şuan itibariyle işini muntazam yapan bir doktor diyebileceğim
Ali Sakinsel'i tanıyan var mı? Bir arkadaşımın arkadaşı kendisine ameliyat olmuş. Memnunmuş burnundan ama ben görmedim tabi ameliyat olan arkadaşı. 2000lira falan demişti sanırım ücrete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?