gönderdım eski ve yeni halini
c_sokak merhaba, bende Ali Sakinsel' den randevu aldım. kasımda ameliyat olacağım. doktoruma güvendim ama açık açık konuşmadık. şöyle olsun böyle olsun dememe gerek var mı bilmiyorum. sadece yandan görüntüsü gösterdi. 3 boyutlu olmadığından önden nasıl görünecek bir fikrim yok. endişeliyim açıkçası. benimde fotonu görmem mümkün mü teşekkürler
öndende nasıl duracağı önemli aslında ben de ali beyi düşünüyorum ne zaman oluyorsunuz ?
ameliyat oldum 2 hafta oldu. memnun kaldım. kırma olmadığından pek morarmam olmadı. 1 hafta sonra morluklar geçti. şu an hiç bir şeyim yok. illaki şişlikler vardır burnumda ama şu an onu fark edemiyorum. ayrıca burnunun ucunu hissetmeme gibi durumlar olabiliyormuş. Allaha çok şükür burnumun her yerini hissedebiliyorum:)
daha erken mi bilmiyorum ama Ben Ali Sakinsel' i kesinlikle tavsiye ediyorum.
ben de Ali Bey'e ameliyat oldum. Kesinlikle tavsiye ederim. Sizi son ana kadar dikkatle dinleyen bir doktor. Ameliyat sonrasında da yine ilgi ve alakasını eksik etmiyor.
ali beye burun ya da meme ameliyatı olan yok mu
ben burun ameliyatı oldum Ali Bey'e inanılmaz memnunum aradan 2 yıl gecti hiç bir sorun yaşamadım ve estetik olduğum hiç belli değil. kesinlikle tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?