Dr. Ali Sakinsel Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

c_sokak merhaba, bende Ali Sakinsel' den randevu aldım. kasımda ameliyat olacağım. doktoruma güvendim ama açık açık konuşmadık. şöyle olsun böyle olsun dememe gerek var mı bilmiyorum. sadece yandan görüntüsü gösterdi. 3 boyutlu olmadığından önden nasıl görünecek bir fikrim yok. endişeliyim açıkçası. benimde fotonu görmem mümkün mü teşekkürler

öndende nasıl duracağı önemli aslında ben de ali beyi düşünüyorum ne zaman oluyorsunuz ?

öndende nasıl duracağı önemli aslında ben de ali beyi düşünüyorum ne zaman oluyorsunuz ?

ameliyat oldum 2 hafta oldu. memnun kaldım. kırma olmadığından pek morarmam olmadı. 1 hafta sonra morluklar geçti. şu an hiç bir şeyim yok. illaki şişlikler vardır burnumda ama şu an onu fark edemiyorum. ayrıca burnunun ucunu hissetmeme gibi durumlar olabiliyormuş. Allaha çok şükür burnumun her yerini hissedebiliyorum:)
daha erken mi bilmiyorum ama Ben Ali Sakinsel' i kesinlikle tavsiye ediyorum.

ay çok sevindim memnun kalmana ve ali sakinsele ameliyat olan birinin yorumunu görmekte çok güzel kaç zamandır soruyorum kimse yok galiba resim var mı önden yandan lütfeeen rica etsem görebilir miyim

ben de Ali Bey'e ameliyat oldum. Kesinlikle tavsiye ederim. Sizi son ana kadar dikkatle dinleyen bir doktor. Ameliyat sonrasında da yine ilgi ve alakasını eksik etmiyor.

selam kızlar, aliye Bey'e bende ameliyat oldum ama burun diil basen bölgemden şikayetiim vardı liposuction oldum kendisi acayip naif nazik anlayışlı sadece hastası ile ilgilenen kesinlikle maddiyata önem veren birisi değil ve gerçekten Ali Bey'e çok teşekkür ederim eski halim kötüydü suan sisliklerim olmasına rağmen güzel bir sonuç elde ettim. KEndisi gerçekten işini bilen birisi ameliyat olacaksanız hiç korkmayın derim.

ben burun ameliyatı oldum Ali Bey'e inanılmaz memnunum aradan 2 yıl gecti hiç bir sorun yaşamadım ve estetik olduğum hiç belli değil. kesinlikle tavsiye ederim.

ben de düşünüyorum ama hiç örnek olmadığı için cesaret edemiyorum öncesi sonrası resminiz var mı acaba görebilir miyim çok sevinirim paylaşırsanız

yahu koca forumda ali beye burun ameliyatı olan yokmu????????? Karar aşamasındayım ve doktorun yaptığı burunları görmek istiyorum lütfen birileri varsa paylaşsın

o kadar sorulmasına ragmen fiyat bilgisi veren olmamış ben anlayamıyorum neden böyle oluyor

sağolun memnuniyetininzi anlatmışsın buda cok önemli tabiki hatta en önemli şey referans benim için ,

ama sizde biliyorsun fiyatta çok merak konusu lütfen olan arkadaşlar yada görüşmeye gidenler fiyat bilg verirmisiniz

Burun estetiği için için ali beye gittim bir problem olursa ameliyat esnasında ikinci bir ameliyat yaparız dedi ücretiyle bu problem benden kaynaklı olursa mı dedim evet dedi
Ben ameliyat olurken narkoz altındayım benim ne hatam olablir ki çok şaşırdım doktorun hatasını ben ödeyeceğim yani zamanımı ve paramı tekrar harcıcam dr hatası yüzünden en az 6 ay sonra ikinci bir ameliyata alınırsın dedi

doktor hatası tekrar düzelir mi meçhul düzelse bile problem iki kere ameliyat geçirmiş burundan hayır gelir mi ikinci bir ameliyata kadar o burunla gezebilecek miyim o burunla nefes alabilecek miyim çok ilginç geldi doktordan böyle cevap beklemezdim açıkcası sizler için hayırlısı olsun este world de ilgilenmiyor vaz geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…