DR ALPASLAN YILDIRIM A AMELİYAT OLAN VARMI

banada hahaha 7800 tl 2000€ istemisti.. benim ameliyati iptal etmeminin nedenlerden biri bana yüksek fiyat diger hastalarina 6500 tl istemis.. ameliyata girmeden önce bi hastasi 6500 tl demisti.. sonrada kendini kurtarmak icin en yakin arkadasmin arkadasi dedi hahahahaha hic inandirici gelmemisti.. hahahahahaa.. ameliyat olmadim yani..
Hahah ayy çok güldüm valla yazık böyle olmamalı diyecek söz yok

evet maalesef 2016 ocak ayında alpaslan beye gittim bana o zaman 7000 demişti halbukı aynı anda baska hastalara 5000 tl ye revizyon yapmıs hemde benden cok kotu burunlara o zaman 6 bın param vardı yapsaydı olacaktım ama olamadım bın tl yuzunden şimdi cok pahalnmıs sanırım zaten revizyonlarını cok begenmedim artık vazgectim gibi istediğim gibi olmayacaksa olmasın hiç.bu arada saban celebi ahmet alp vede timur batmaz sanırım onları begeniyorum ama fıyat cok yuksek tup bebek işlerim var ikisine birden para bulmam cok zor oldu

Teşekkür ederim geçmiş olsun size araştırmalar yapmıştım instagramdan ama burda bazı yorumlar görünce teleşlandım biraz dün ameliyat oldum şuan hiç bir sıkıntım yok ağrım da olmadı şimdilik iyiyim merakla perşembe günün bekliyorum alçım çıkıcak inş istediğim gibi olmuştur.
gecmiş olsun nasıl oldu burnunuz menunmusnuz

Kızlar bekir sivri bir sürü kişi mağduru tv ye çıktı hepsi inanamadım doktor ortada yok zahide yetisede çıktılar valla kimseye güven yok o kadar iyi araştırın gerçi onlarda araştırıp gitmişler ama burunları mahvolmus görünce şok oldum dava açacaklarını söylediler hiç güvenim kalmadı artik

Kızlar bekir sivri bir sürü kişi mağduru tv ye çıktı hepsi inanamadım doktor ortada yok zahide yetisede çıktılar valla kimseye güven yok o kadar iyi araştırın gerçi onlarda araştırıp gitmişler ama burunları mahvolmus görünce şok oldum dava açacaklarını söylediler hiç güvenim kalmadı artik
Doç. Dr şaban çelebi araştır derim

Bende izledim şok oldum öyle böyle değil maduriyet çok fazla kişi mağdur yazık :((

merhabalar,birkaç arastırma sonucumu paylaşmak istiyorum.
atakent acıbadem hastanesi-11 000 tl
yeşilköy acıbadem hastanesi-6000 tl
dr.ilker koçak-koç üniversitesi hastanesi:3-4 bin tl
ali gürlek:6.000 tl
dr süleyman taş-terrace fulya center:13000 tl
dr teoman doğan:nişantaşı:15000 tl
dr alparaslan yıldırım nish istanbul :6000 tl
firari dr bekir sivride :6000 tl demişti zamanında iyiki olmamısım. daha aklıma gelmeyen bisürü doktor var ama fiyatları pahalı baya.bnm ilk ameliyat olacagı için bu fiyatları verdiler.kemerli bir buruna sahibim.törpületip kaldırtıcam biraz.hayatımda hiç ameliyat olmadım o yüzden korkuyorum.ilk ameliyatım burun ameliyatı olucak.sitedeki tüm yorumları okudum.ucuz olup iyi denilen alparslan beyi görüyorum şimdilik.ofisten bir arkadasta tavsiye etmişti.ama hala kararsızım.ben o masaya yatmadan ne kadar bilgi varsa benimle paylaşın lütfen :)

Ben alpaslan yıldırımda kalmadigima okadar pisman oldumki bir hastasi korkutmustu ! burnu gayet feminib burnu! keske onu hic aramasaydim simdi hafif kalkık ile hafif kavisle mutlu mesut olurdum gidip hislerime güvenerek bir baska doktora oldum simdide gece gündüz nzm bitecek diye kendimi yıpratıyom keske o 2000 euroyı verseymisim fazla istesin neyapalim enazindan her hastaya ilgi gösteren biri beni bastan sona kadar dinlemisti ! adam kiz burunlari yapiyo ucu düsük gibi olmayan, ben nasil hislerime güvendim!! Herseyde hayır var derler ama seride varmis

Ben alpaslan yıldırımda kalmadigima okadar pisman oldumki o deli hastasi korkuttu beni keske onu hic aramasaydim simdi hafif kalkık ile hafif kavisle mutlu mesut olurdum gidip hislerime güvenerek bir baska doktora oldum simdide gece gündüz nzm bitecek diye kendimi yıpratıyom keske o 2000 euroyı verseymisim fazla istesin neyapalim enazindan her hastaya ilgi gösteren biri beni bastan sona kadar dinlemisti ! adam kiz burunlari yapiyo ucu top düsük gibi olmayan, ben nasil hislerime güvendim!!
Nasıl yani,şimdi Alparaslana ameliyat olmadıgın için mi pişmanlık duyuyosun? Bu arada neden 2000 euro.yurt dışı hastasımısın

Nasıl yani,şimdi Alparaslana ameliyat olmadıgın için mi pişmanlık duyuyosun? Bu arada neden 2000 euro.yurt dışı hastasımısın

Evet duydum milleti dinlemeyin bence yoksa benim gibi istemeyen bir burunla karsi karsıa kslırsınız! gidin kendiniz görün nasil bi doktor oldunu, ben hislerime güvenerek baska doktorda karar kıldım ondan ziyade ameliyata girmeden türkiyedeki hastasi 5500 tl verdim diyince benden cok istemesi biraz geriye cekti!

peki sen şimdi hangi doktor
Evet duydum milleti dinlemeyin bence yoksa benim gibi istemeyen bir burunla karsi karsıa kslırsınız! gidin kendiniz görün nasil bi doktor oldunu, ben hislerime güvenerek baska doktorda karar kıldım ondan ziyade ameliyata girmeden türkiyedeki hastasi 5500 tl verdim diyince benden cok istemesi biraz geriye cekti!
peki sen şimdi hangi doktora oldun? ve ne kadara? ben yarın ameliyat olucam Alparaslan beye.bir sıkıntı cıkmaz umarım.birçok insan revizyon yaptırmak için geldiğinden güven duydum açıkcası biraz.birde parası ne olursa olsun doktor iyi olmalı.9000 tl ye yaptırıpta mutsuz olanda gördüm.ama çokta ucuzunu aramamak lazım.ucuz etin suyu kara olur derler sonuçta :) Haksızmıyım?

peki sen şimdi hangi doktor

peki sen şimdi hangi doktora oldun? ve ne kadara? ben yarın ameliyat olucam Alparaslan beye.bir sıkıntı cıkmaz umarım.birçok insan revizyon yaptırmak için geldiğinden güven duydum açıkcası biraz.birde parası ne olursa olsun doktor iyi olmalı.9000 tl ye yaptırıpta mutsuz olanda gördüm.ama çokta ucuzunu aramamak lazım.ucuz etin suyu kara olur derler sonuçta :) Haksızmıyım?

benim istemedigim burun oldu istedigim burun hafif kavis hafif kalkık olmasi gerekiren düz ucu düsük bi burunla karsi karsiya geldim Doktorun ismini desem ne yazar sanki, kazandigim para demek helal degilmis! Evet ucuz etin suyu yavan olur düsünceside vardi ama 2000 az para degil ,haklisin ama hislerime bu kez güvenmistim seninkisi 2. Ameliyatmi?

Son düzenleme:
Doktorun ismini yazabilirmisin özelden gerçekten merak ettim.ben nerdeyse 20 doktorla görüştüm abartmıyorum.bazılarının fiyatı uçuktu,bazılarının yaptıkları burnu beğenmedim.bazı doktorlardan da iyi elektrik alamadım :)ben ilk kez ameliyat olucam.inanılmaz bir korku ve heyecan var.bir taraftan hala acaba olmasam mı diyorum ama olucam.kafaya koydum bikere.bazen bakıyorum ünlülerin bile aman aman süper değil.bizimkilerde mükemmel olacak diye bişey yok.bikere Allah vergisi,inanılmaz bir şekilde yaratılmışız,ama biz onu insanoğlunun daha iyi yapabilecğini düşünüyoruz.ama yanılıyoruz ne yazıkki :) sağlık olsun

Doktorun ismini yazabilirmisin özelden gerçekten merak ettim.ben nerdeyse 20 doktorla görüştüm abartmıyorum.bazılarının fiyatı uçuktu,bazılarının yaptıkları burnu beğenmedim.bazı doktorlardan da iyi elektrik alamadım :)ben ilk kez ameliyat olucam.inanılmaz bir korku ve heyecan var.bir taraftan hala acaba olmasam mı diyorum ama olucam.kafaya koydum bikere.bazen bakıyorum ünlülerin bile aman aman süper değil.bizimkilerde mükemmel olacak diye bişey yok.bikere Allah vergisi,inanılmaz bir şekilde yaratılmışız,ama biz onu insanoğlunun daha iyi yapabilecğini düşünüyoruz.ama yanılıyoruz ne yazıkki :) sağlık olsun

Sen zaten alpaslan yıldırıma karar kıldın ve sakin son anda cayim deme sonrasi pismanlik diz boyu ben suanda bu ucumu 2. Ameliyata nasil kalkar diye kendimi hırpaliyom cünkü gercekten hosuma gitmeyen bir burun oldu :KK43: doktorun ismi bende sakli kalsin beni mahveden okadar kıkırdak vardi hic mi yetmedi bi ucunu hafifde olsa kaldırmaya ?? Göz kenarındaki kemikte ayri bi dert bari görseli iyi olsaydida kemigi salasaydim

senin ilk ameliayatınmıydı.birde ameliyatın üstünden ne kadar zaman geçti de bu hale geldi? yoksa başından beri mi öyleydi

ilk kez ameiyat olacaksanız zaten alpaslan beye guvenın derim guzel burun yapıyor sadece ben revizyon da supheliyım pek ıstedıgım gıbı olmuyor ucunu falan kalkık yapmıyor revizyon oldugu ıcın sanırım fazla dokunmuyor o yuzden ben istemiyorum ama ilk amlyat olsa alpaslan beye gözüm kapalı giderim fiyat konusunda gercekten tutturabildigıne gidiyor o konuda cok kzıyorum

Back
X