DR ALPASLAN YILDIRIM A AMELİYAT OLAN VARMI

Ben çarşamba günü ameliyat oldum alparslan bey'e.çok doktorla görüştğüm için beynim bulandı.kararımı verip hemen oldum artık bende.

merhabalar,birkaç arastırma sonucumu paylaşmak istiyorum.
atakent acıbadem hastanesi-11 000 tl
yeşilköy acıbadem hastanesi-6000 tl
dr.ilker koçak-koç üniversitesi hastanesi:3-4 bin tl
ali gürlek:6.000 tl
dr süleyman taş-terrace fulya center:13000 tl
dr teoman doğan:nişantaşı:15000 tl
dr alparaslan yıldırım nish istanbul :6000 tl
firari dr bekir sivride :6000 tl demişti zamanında iyiki olmamısım. daha aklıma gelmeyen bisürü doktor var ama fiyatları pahalı baya.bnm ilk ameliyat olacagı için bu fiyatları verdiler.kemerli bir buruna sahibim.törpületip kaldırtıcam biraz.hayatımda hiç ameliyat olmadım o yüzden korkuyorum.ilk ameliyatım burun ameliyatı olucak.sitedeki tüm yorumları okudum.ucuz olup iyi denilen alparslan beyi görüyorum şimdilik.ofisten bir arkadasta tavsiye etmişti.ama hala kararsızım.ben o masaya yatmadan ne kadar bilgi varsa benimle paylaşın lütfen :)

Canim sen ameliyat oldun mu

evet 12 temmuzda oldum
Canim ameliyat nasıl geçti doktor seninle nasıl ilgilendi ve suan nasilsin gecmis olsun bu arada agrin faln var mi ilk ameliyatin mi kac paraya oldun bende bu doktora olmak istiyorum bide resim atabilir misin özelden yada burdan merak ettim de

Doktorun ismini yazabilirmisin özelden gerçekten merak ettim.ben nerdeyse 20 doktorla görüştüm abartmıyorum.bazılarının fiyatı uçuktu,bazılarının yaptıkları burnu beğenmedim.bazı doktorlardan da iyi elektrik alamadım :)ben ilk kez ameliyat olucam.inanılmaz bir korku ve heyecan var.bir taraftan hala acaba olmasam mı diyorum ama olucam.kafaya koydum bikere.bazen bakıyorum ünlülerin bile aman aman süper değil.bizimkilerde mükemmel olacak diye bişey yok.bikere Allah vergisi,inanılmaz bir şekilde yaratılmışız,ama biz onu insanoğlunun daha iyi yapabilecğini düşünüyoruz.ama yanılıyoruz ne yazıkki :) sağlık olsun
Canım kimlerle görüştüğünü özelden yazarmisin bana fikir olsun baya deneyimli gozukuyosun cunku;)

Bende revizyon için izlemeye aldım Alpaslan beyi. Yoğunluğun arasında internetten bile tüm sorularımı cevaplaması ilgilenmesi hoşuma gitti birde herkese aynı değil ameliyatın zorluğuna göre fiyatı veriyor bu güzel. Hastaları araştıralım bakalım:)

merhaba kızlar. bende yaklaşık 3 yıl doktor araştırdım. kafam çok karışmıştı ve birazda bıkmıştım. o yüzden çokta düşünmeden alparslan beye ameliyat oldum. hem memnuniyet çoktu hemde fiytı uygun gibi. ancak burnum şu an çok kötü görünüyor. eskiden kemerli ve önden geniş bi burnum vardı. şimide kocaman dolma bi burnum var sadece kemerim gitmiş ve bu koca haliyle bile estetik olduğu 3 kilometre öteden belli.sanki bir burun deliğimde hafiften yamuklukta var gibi. daha 18. günüm gerçi doktor şişliklerin var zamnla oturur dedi ama... kalın deriliyim bide. bu burun yapısında olup alpaslan beye ameliyat olan var mı, memnun kaldınız mı yoksa bu koca burna alışmak zorunda mıyım:(

merhaba kızlar. bende yaklaşık 3 yıl doktor araştırdım. kafam çok karışmıştı ve birazda bıkmıştım. o yüzden çokta düşünmeden alparslan beye ameliyat oldum. hem memnuniyet çoktu hemde fiytı uygun gibi. ancak burnum şu an çok kötü görünüyor. eskiden kemerli ve önden geniş bi burnum vardı. şimide kocaman dolma bi burnum var sadece kemerim gitmiş ve bu koca haliyle bile estetik olduğu 3 kilometre öteden belli.sanki bir burun deliğimde hafiften yamuklukta var gibi. daha 18. günüm gerçi doktor şişliklerin var zamnla oturur dedi ama... kalın deriliyim bide. bu burun yapısında olup alpaslan beye ameliyat olan var mı, memnun kaldınız mı yoksa bu koca burna alışmak zorunda mıyım:KK43:
Bunu söylemek icin daha cok erken cnm ve kalin derili oldugunu söylemissin, en az bi 3 ay beklemen lazim kalin derilerde burun 1 hatta 2 yil sonra tam oturuyormus, 18. günün sonucta ödemlerin de vardir muhtemelen o yüzden burun deligin biraz yamuk geliyordur sana. sabret iyi düsün iyi olsun :)

merhaba kızlar. bende yaklaşık 3 yıl doktor araştırdım. kafam çok karışmıştı ve birazda bıkmıştım. o yüzden çokta düşünmeden alparslan beye ameliyat oldum. hem memnuniyet çoktu hemde fiytı uygun gibi. ancak burnum şu an çok kötü görünüyor. eskiden kemerli ve önden geniş bi burnum vardı. şimide kocaman dolma bi burnum var sadece kemerim gitmiş ve bu koca haliyle bile estetik olduğu 3 kilometre öteden belli.sanki bir burun deliğimde hafiften yamuklukta var gibi. daha 18. günüm gerçi doktor şişliklerin var zamnla oturur dedi ama... kalın deriliyim bide. bu burun yapısında olup alpaslan beye ameliyat olan var mı, memnun kaldınız mı yoksa bu koca burna alışmak zorunda mıyım:KK43:
Ben bu arada cok fotograflar gördüm burun gün gectikce degisiyor, önümüzde ki ay bi fotografini cekersin eminim degisimi sende fark edersin

Bunu söylemek icin daha cok erken cnm ve kalin derili oldugunu söylemissin, en az bi 3 ay beklemen lazim kalin derilerde burun 1 hatta 2 yil sonra tam oturuyormus, 18. günün sonucta ödemlerin de vardir muhtemelen o yüzden burun deligin biraz yamuk geliyordur sana. sabret iyi düsün iyi olsun :)

İnşallah öyledir canım. Çevremdekilerin kötü yorumu moralimi cok bozuyor sadece. Eskisi en azindan suratina gidiyordu. Bu sonradan takilmis gibi duruyor diyorlar.çok zor bi süreçmiş doktor bana psikolojik olarak hazırmısın dediğinde boşuna sormamış demek ki. Sabretmeye çalışıcam canım sağol:)

Ben bu arada cok fotograflar gördüm burun gün gectikce degisiyor, önümüzde ki ay bi fotografini cekersin eminim degisimi sende fark edersin
Hergün 50 fotoğraf çekiyorum:) kalın derinin zor olduğunu biliyordum da iste insan kendi burnu olunca biraz sabırsızlık yapiyor sanırım. Bakalım sabredicem.

Canim ozelden resim atabilir misin merak ettim eski ve yeni halini

Cnm ameliyat oldun mu sen bende yurt dışındanım banada 2000 euro dedi ılk ameliyat 5 6 bin tl leri görünce burda bende şaşırdım
herkese çok farklı veriyor bi kaç ay önce 5 6 binden şimdi öğrendim 9 ila 11 bin arası diyo ayak üstü gagaliyırlar

Bende bu doktorda olmadigima pismanim offfffff keske hastasini dinlemeyip yatsaydim o masaya !!!!! Hastasina okdar sinirledimli birde utanmadan dedi okadar arastira arastira bu burunlami karsi karsiya ciktin !??? Allaha havele ediyom böyle insanlari

Back
X