Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alpaslan beyin watsap numarası var asistanı cevap veriyor sorulara istersen ordan ulasanilirsin insgram hesabın varsa orda op dr alpaslan yıldırım yaz çıkar yada f acesen yzbende de alpaslan beyle konusdum bende ameliyat olmayi düsünüyorum . fakat türkiyede yasamiorum.acaba yurt disinda yasanlara hotel bulmakda veya hava limanindan almaya yardimci oluyorlarmi. bilgisi olan varmi??
Ben Alpaslan bey e ameliyat oldum ve memnunum. Bence asistanları otel konusunda yardımcı olacaklardır size.bende de alpaslan beyle konusdum bende ameliyat olmayi düsünüyorum . fakat türkiyede yasamiorum.acaba yurt disinda yasanlara hotel bulmakda veya hava limanindan almaya yardimci oluyorlarmi. bilgisi olan varmi??
merhaba arkadaslar,
ben facdeki ve instagarammdaki nunarayla konusdum o numara alpaslan beyin kisisel nunarasi saniordum asistanin oldugunu bilmiordum.
fiyatlari uyugunda ama bana euro üzerinden söyledi.sizde tl olarak ne civarlardaydi.?
Nası burnunuz? Memnun musunuz? Öncesi sonrası fotografjnızı gorebılırmıyim ozelden de olabılırBen oldum
Oncesı sonrası fotografınızı gorebılırmıyımm ?Bende ameliyat oldum bugun tam 42 ci gunum cok memnunum ..
Kızlar bende ameliyat oldum ve sonuc harika dogal :) kesinlikle şiddetle tavsiye ederim. Hem fiyatları cok uygun hemde doktor cok iyi bakışları konusma tarzı bile güven veriyor. Şuan 9. Günümdeyim yüzümde morluk bile olmadı sadece ödemden dolayı biraz şiş.Kızlar fiyatlar ne kadar bilen varsa lütfen söylesin
8 merhaba bende alpaslan beyi dusunuyorum sizin fiyat konusunda bilginiz varmi ? Buarada yine ayni acilari cekecek olma fikri beni deli ediyo revizyon ucretleri sanirim daha yuksekŞuan kardesim akrabam bi yakınım yaptırıcak olsa kesinlikle Alpaslan beye yönlendiririm :)
Evet revizyon daha yüksekmiş. Ben 4 e oldum çünkü ilk ameliyatımdı. Yanımdaki bayanın 3. Ameliyatıymış 7ye yaptı.
4bin canım, ama zam gelmiş olabilir, yeni yıldan dolayı. Özelden foto atabilirim istersen