DR ALPASLAN YILDIRIM A AMELİYAT OLAN VARMI

Merhaba kizlar bende alpaslan beye ameliyat olmayi düsünüyorum. Yanliz fiyat konusunda tereddüt ettim simdi. Benim revizyon olucak ve 10000 tl dendi yurt disindanim. Acaba ben mi yanlis okudum. 5-7000 arasi diyen arkadaslar sizin ilk Ameliyatinizmiydi??

Merhaba kizlar bende alpaslan beye ameliyat olmayi düsünüyorum. Yanliz fiyat konusunda tereddüt ettim simdi. Benim revizyon olucak ve 10000 tl dendi yurt disindanim. Acaba ben mi yanlis okudum. 5-7000 arasi diyen arkadaslar sizin ilk Ameliyatinizmiydi??
Merhabalar evet ilk ameliyat revizyon ücreti hakkında hiçbir bilgim yok maalesef

Merhabalar, revizyon ameliyatımı oldum hiç ama hiç memnun değilim. Kesinlikle sayfasındaki fotolara güvenmeyin. Burun deliklerinde eşitsizlik olur zamanla gecer der, şekli kötü olur zamanla düzelir der ama aylar geçse de hiç bişi düzelmez.

Bende kendisini düsunuyodum aylardir arkadasim ve ben herkes dort bir koldan bana doktor arastiriyor bende alpaslan beyde diretiyodum ama sizin yorumunuz kafami karistirdi neden memnun olmadiniz instagrmdaki fotolar gibi degil mi kafam karisti moralim bozuldu suan

Merhabalar, revizyon ameliyatımı oldum hiç ama hiç memnun değilim. Kesinlikle sayfasındaki fotolara güvenmeyin. Burun deliklerinde eşitsizlik olur zamanla gecer der, şekli kötü olur zamanla düzelir der ama aylar geçse de hiç bişi düzelmez.
Bende kendisini düsunuyodum aylardir arkadasim ve ben herkes dort bir koldan bana doktor arastiriyor bende alpaslan beyde diretiyodum ama sizin yorumunuz kafami karistirdi neden memnun olmadiniz instagrmdaki fotolar gibi degil mi kafam karisti moralim bozuldu suan

Ya ben anlamadim revizyon oldunuz diye yazmisiniz ama baska bir yerede bundan kac gun once yazmisiniz ikinici bir burun amaliyati olmayi dusunuyorsunuz. Kafam karisti

Hadi ya :/ Kendisine söylediniz mi memnuniyetsizliginizi?
Merhaba fotoğraf paylaşabilir misin acaba?

Birde hastası arttıkça yaptıgı ameliyatları takip etmez. Ameliyat olur ve tek başınıza kalırsınız.
Hadi ya :/ Kendisine söylediniz mi memnuniyetsizliginizi?

Merhaba fotoğraf paylaşabilir misin acaba?
Belki de biraz zamana ihtiyacım vardır. Siz kendiniz bi görüşmeye gidin. Burun 1 yılda oturuyor. Benim daha 4 ay oldu. Kalın deri. Gelişmeleri tekrardan yazarım buraya. Bundan da memnun olmazsam 3. Ameliyatı düşünüyorum. Onun için revizyon yaptırcam die yazdım

Revizyon 7 bin 8 bin arası 10 bin çok demiş yurt dışı diye olabilir pazarlık edin ben de vazgeçtim alpaslandan cunku begenmedigim burunlar var masadaki gibibdurmuyor oturmuş halini beğenmiyorum birde fiyat konusunda bazı kişilere yüksek bazi lara düşük yapmış soğudum birazda bana daha geçen ocak ayında bir yil e evvel 7 bin demişti oysaki 5 bine yaptihibhastalar varmış benim burun çok kötü değil üstelik kırılsın doğrusu ..

Valla okadar kararsiz kaldimki anlatamam. Bekir sivri diye bi doktor buldum fotolara bakinca burunlarin geneli muhtesem. Bi türlü karar veremiyrm hangisine olayim diye. Bu benim ikinci ameliyatim olucak ve cok korkuyrm.

Zaten yurt disi numarasini gördülermi fiyati artirtiklarina kesinlikle inaniyorumm. Ne tutturursalar kar görüyorlar. Hangisi iyi hangisi kötü onuda muayne olmadan anlamak imkansiz. Bekir bey de 12000 e yapiyormus revizyon, muhammet dilber e sordum oda 16000 bin dedi alpaslan beyde 10000tl. Bukadar degisik fiyat olmasi cok kötü bunun bi ortalamasi olur yani ayip valla

Zaten yurt disi numarasini gördülermi fiyati artirtiklarina kesinlikle inaniyorumm. Ne tutturursalar kar görüyorlar. Hangisi iyi hangisi kötü onuda muayne olmadan anlamak imkansiz. Bekir bey de 12000 e yapiyormus revizyon, muhammet dilber e sordum oda 16000 bin dedi alpaslan beyde 10000tl. Bukadar degisik fiyat olmasi cok kötü bunun bi ortalamasi olur yani ayip valla
Bekir ve muhammet beyinnfiyatlari zaten oydu değişmedi alpaslan beyin farklı farklı belki buruna göre derler ama bende inanmıyorumyurtdışı konusuna katiliyorum

Bekir ve muhammet beyinnfiyatlari zaten oydu değişmedi alpaslan beyin farklı farklı belki buruna göre derler ama bende inanmıyorumyurtdışı konusuna katiliyorum
Alpaslan bey buruna yapılacak işleme göre fiyat veriyor. Bazı revizyonlar ve burunlar çok daha zor oluyor bazılarına da ufak dokunuşlar gerekiyor. Bence iki revizyonun aynı fiyat olmaması güzel birşey. Bu arada burnum da şuan bi sıkıntı yok

Arkadaşlar alpaslan beye revizyon olan vr mı ? Kafam çok karışık yardımınıza ihtiyacım var

Back
X