Allah Allah niye okadar pahalı kiii..ben daha geçen ay yaptırdım 300 lira vermiştim..o kadar para verilecek bi işlem değilkiii..bence biraz araştır istersin fiyatı bana acayip abartı geldii..
Oyle .Buyuk tup bebek merkezleri 3500 tl ye yapiyorlar.Bir tanesini ugrasa ugrasa dr.olmaz ama hadi olsun ne yapalim o zaman deyip 2000 tl ye son rakami vermisti.Bence gidip uni hastanesinin birindebir dr.un vizitini verip orda yaptirin.Ben de bu yolu denemek istedim aksilik bu ya gittigim dr. mumkun degil sana bu islemi yapmam bosuna masraf ve islem dedi, sana direkt tup yapacagiz dedi ya boyle bisey var mi.Ben uni. hastanesinde tup yaptirmak istemiyordum cunku basari sanslariiyi degildi.Yaptirmak istedigim merkez histeroskopi ve laporoskopi yapmadan mikro yapmam diyor ister bende yaptir ister baska yerde diyordu, bosuna vizite parasi vermistim.Allahim neler cektim gormuyor musun yeter artik ALLAH IM.
ya arkadaşlar gittiğim hastane özel fakat o kadar da olmaması lazım yani...tüp bebek üzrine o kadarda gelişmiş bi hastane değil....yani 6 yada 7 yıllık hastanee....araştırıcam ama.... araştırmadan o kadar parayı veremem....hiç sormuyolarda paran varmı yokmu?o paranın üstüne 750 daha katıp araştırma hastanesinde tüp bebek yapıyorsunnn....bide tüp bebeğe 3 milyar verdik...küçücük bi işleme 750 lira istiyolar....
Allah Allah niye okadar pahalı kiii..ben daha geçen ay yaptırdım 300 lira vermiştim..o kadar para verilecek bi işlem değilkiii..bence biraz araştır istersin fiyatı bana acayip abartı geldii..
Evet canım ben normal özel bi hastanede yaptırdım..tüp bebek hastanesi tarzında değil yani..normal her bölümün olduğu bi hastane..ama istersen devlet hastanelerindede yaptırabilirsin orda hiç para almazlar sigortan varsa..ama dediğim gibi kesinlikle araştır gerçekten çookk fazla fiyat vermişler sana orda..
geçen yıl burdan yine biri 500 '3 yaptırmışşş.tüp bebek olduğu için mi bu kadar para istiyolar acaba....ya bide bişey sorucammm.....ne zaman yapılacağı önemlimi histeroskopinin?..dr bana adetin bitsin 7 yada 8 gün sonra gel yapalım dedi.....
Canım benden ıstedı ama Özel 3.000 medıkana park 1.250 dedı bu arada ıŞlem sırasında eĞer mıyom veya yapıŞıklık varsa fıyat deĞıŞır dedı ya ıstanbulda bu ıŞlemı ucuz yaptıran arkadaŞlar bılgı verseler Çok ıyı olucak